Sāpīgi… Anonīma sievietes vēstule savam draugam – Iz**rotājam

Es gribu tev jautāt- kāpēc? Es zinu, ka nav jēgas. Nekad nekas, ko tu man pateiktu man neradītu loģiku un attaisnojumus. Kādēļ es kļuvu par upuri, nevis cilvēku? Kādēļ, kad es sastingusi no bailēm gulēju gultā, tu neapstājies un apmierināji savas fiziskās dziņas?

Es teicu, lai tu pārstāj, kad tu man pieskāries. Es teicu, ka tā nav laba ideja. Es to nevēlos. Es tev pagriezu muguru un pateicu, lai liecies mierā.

Nespēju visu atcerēties, bet atceros, ka devos prom 2:00 naktī ar basām kājām pa ielas bruģi. Es atceros, ka es biju teikusi “nē”. Atceros, kā tu kustināji manu sastingušo, paralizēto ķermeni, kurš vairs nepiederēja man. 

Es ceru, ka tu dosies uz terapiju, sapratīsi, ko tu esi nodarījis un kā tu esi salauzis manu ticību un mani pašu. Tu nedomāji par mani nemaz, kad bāzies man virsū, domājot tikai par baudu un pakļaušanu.

Tu zini, ka es nepiekritu seksam ar tevi. Negribēts sekss nav sekss, bet gan Iz**rošana un tev tas ir jādzird. Tu esi Iz**rotājs, bet es esmu sev kļuvusi nevērtīga, pazemota un neglīta.

Avots: theguardian.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jauns gads, jauns piedāvājums: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vajag uzspēlēt lotto. Tas, protams, neatrisina visas sidrdssāpes, bet pat skumt jaunā BMW X6 ir nesalīdzināmi foršāk kā 15.trolejbusā.
    Ienāc, izvēlies savus laimīgos skaitļus nākošajai izlozei un atver durvis savai jaunajai dzīvei – tādai, par kuru vienmēr esi sapņojusi.

Leave a Comment