Lūk kāpēc cilvēki, kuri jums sūdzas un čīkst, atņem tavu dzīvības enerģiju

Kā palielināt dzīvības enerģiju

Spēja parādīt līdzcietību un empātiju tiek uzskatīta par pozitīvu īpašību. Bet ir svarīgi to pareizi izpaust. Ja pēc sarunām ar citu cilvēku jūtaties izsmelts, tad jums ir jādomā par to, vai nevajadzētu mainīt savu izturēšanos.

Mūsu dzīvē ir daudz problēmu. Arī mūsu radiem un draugiem tās ir, un mums bieži ir jāuzklausa sūdzības par kaut ko vai kādu. No vienas puses, tas ir likumsakarīgi, cilvēki vēlas kaut kā mazināt spriedzi, aprunāties, un mēs viņiem tajā palīdzam. No otras puses, pastāvīga citu cilvēku sūdzību uzklausīšana no mums prasa enerģiju.

 

Negatīva cilvēka ietekme

Daži cilvēki runā par savām problēmām, lai saņemtu atbalstu un padomu. Un citi – pārnest savu negatīvismu uz otru cilvēku. Ir jāiemācās atšķirt.

Varbūt otrās kategorijas cilvēki tevi sauks par nejūtīgu egoistu, kad atsakies ievērot viņu vadību. Varbūt viņi mēģinās iedvest vainu vai kaut ko citu nepatīkamu. Nebaidies! Rezultātā iegūsi enerģijas pieplūdumu un tavs pašnovērtējums pieaugs pēc atteikšanās komunicēt ar “toksisku” cilvēku.

 

 

Kāpēc jums nevajadzētu ieklausīties sūdzībās

Jo tas, kurš tikai sūdzas, neko nedara, lai mainītu savu dzīvi. Viņš ir pieradis būt aizvainotā lomā. Tāds ir viņa psihotips un pasaules uzskats.

Tu viņu uzklausīsi, bet kā palīdzēsi? Nekā. Viņam nav vajadzīga palīdzība, viņam ir nepieciešams parunāt. Bet sarunai bez mērķa nav jēgas.

Sūdzoties, viņš zemapziņā un dažreiz apzināti atbrīvo sevi no vainas par savu neveiksmi. Ar šādiem cilvēkiem vajadzētu strādāt speciālistam, kurš zina, kā ietekmēt domāšanas veidu.

Vislielāko negatīvo iespaidu uz cilvēku atstāj viņa paša domas par slikto.

Tu nekad neatrisināsi problēmas cilvēkam, kurš vienmēr sūdzas, jo patiesībā viņš nemaz neplāno tās risināt. Tu nekad nespēsi mierināt viņa dvēseli ar līdzjūtību, jo viņam tas nav vajadzīgs. Viss, uz ko viņš tiecas, ir atrast atbrīvošanu no atbildības par savu likteni. Bet to panākt ir neiespējami.

Lasi arī: 8 veidi, kā attīrīties no citu cilvēku negatīva

Kas notiek ar mums, kad mēs pastāvīgi uzklausām sūdzības

Mēs atdodam enerģiju nekurienei. Mēs vēlamies palīdzēt, bet problēmas risinājums netiek atrasts. Mēs mēģinām atkal un atkal, un rezultātā mēs esam izsmelti.

 

Pirmās iztukšošanās pazīmes:

1. Emocionālā nelīdzsvarotība

2. Grūtības paša problēmu risināšanā

3. Koncentrācijas problēmas

4. Negatīvu domu rašanās

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko darīt pret šādiem negatīviem cilvēkiem un kā  sev palīdzēt

 

Ko mēs varam darīt, lai neietu pavadā tiem, kas vienmēr sūdzas

 

1. Iestatiet un ievērojiet distanci

Varbūt sūdzību izteicēju sākumā aizskar vienaldzība. Bet patiesībā, ja visi pārstātu klausīties viņa nebeidzamajās sarunās par esības bezjēdzību, viņam beidzot būtu jāatrisina savas problēmas, tā vietā, lai tikai runātu par tām, vai arī viņam būtu jāpārtrauc koncentrēties uz slikto.

2. Likt personai, kas vienmēr sūdzas, saprast, ka par notiekošo nav atbildīgs neviens cits, izņemot viņu pašu

Pieņemsim, ka esi uzklausījis kādu cilvēku. Ja tā, tad velti laiku, lai godīgi pateiktu viņam, ka problēma, par kuru viņš sūdzas, ir lokāla. Bet toties ir globālāka problēma, kas sastāv no viņa negatīvās attieksmes pret situāciju un dzīvi kopumā.

3. Neparādīt “vājumu”

Persona, kas visu laiku sūdzās, ir manipulators. Nerādi viņam savu gatavību sekot viņa vadībai. Tādā veidā tu iznīcināsi divus – sevi un viņu. Tā cilvēka negatīvā darbība, kurš jums nemitīgi sūdzas, nekad nebeigsies. Izsmeļot tevi, viņš atradīs sevi citu upuri.

Lasi arī: 8 veidi, kā attīrīties no citu cilvēku negatīva

4. Iestatiet robežas

Palūdziet viņam ievērot tavas tiesības uz privātumu. Kā arī sarunu tēmu izvēlē. Tu vari pateikt, ka nevēlies visu laiku runāt par “traģēdijām un nepatikšanām”. Tad cilvēks būs spiests novērst uzmanību no negatīvā.

COMMENTS

Leave a Comment