Sastindzis laikā 6 desmitgades – ģimene pārdod valdzinošu, neskartu senatnīga stila māju

1

Māju, kura ir palikusi neskarta veselas 6 desmitgades, tagad pārdod brāļi un māsa, kuri tajā ir uzauguši – fotogrāfijas ir neaprakstāmas, kā arī stāsts par māju ir ļoti aizkustinošs. 

Vintāžas stila cienītājiem aizrausies elpa!

 

Šis ir tas, pēc kā lūkoties, ja vēlies autentisku vintāžas stila pieskārienu savās jaunajās mājās.

1952. gadā šo māju nopirka Frēda un Roberts Klousi. Bet tagad diemžēl šis pāris ir aizgājis mūžībā, un viņu dēls Pēteris, 69, Antonijs, 63, un māsa Katrīne, 66, ir apvienojušies, lai izliktu šo māju tirgū.

2

Nu viņi vienojas kopīgajās atmiņās: “Mēs pārvācāmies uz šo māju, kad man bija 7 gadi, vienmēr domājām, ka šī ir skaistākā māja uz šīs ielas. To 1909. gadā uzcēla Džons Lūiss – viņš te dzīvoja līdz pat savai Nā*es dienai, un tad šo īpašumu pārņēma viņa sieva. Pēc tam to nopirka mans tēvs – tādēļ šai mājai ir bijuši tikai divi īpašnieki,” saka Pēteris.

3

Mājā ir četras guļamistabas, viena ar atsevišķu dušu. Galvenā dzīvojamā vieta ietver ieejas vestibilu un halli, trīs viesistabas, virtuvi un veļas istabu.

4

Abi vecāki bija tik aizrāvušies ar 50-to gadu dekorācijām, ka viņi nekad mājā neko nemainīja – un tā ir uzturēta tikpat labā kārtībā, kā tad, kad bija pavisam jauna.

5

Oriģinālais īpašnieks bija izmantojis pašus labākos materiālus – sarkankoks, grīdlīstes, viss ir tā, kā pašā sākumā.

6

Viņi vēlas šo māju pārdot cilvēkiem, kuri tajā neko nevēlēsies mainīt. Viņi vēlas, lai atmiņas saglabājas tādas, kādas tās ir.

7

Māja tiek pārdota par aptuveni 333 000 eiro.

Avots: www.mirror.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">kādas atmiņas??</cite>

    “Viņi vēlas, lai atmiņas saglabājas tādas, kādas tās ir.” Kam atmiņas? Jaunajiem saimniekiem atmiņu nav! Vai tiem večiem, kas tur kāju nespers un drīz būs citā saulē?

Leave a Comment