Saule Vērsī: lielisks periods šīm 3 Zodiaka zīmēm!

Tuvojas Vērša sezona, un saldās Venēras būtība virpuļo vējā kā svaigu peoniju smarža pavasarī. Šīm 3 zodiaka zīmēm būs labākaā Vēršu sezona 2019. gadā, un tās ir pelnījušas to!

Vērsis

Visums labi zina visu, kas pēdējo nedēļu laikā bijis, un mēs vēlamies jums pateikt, ka vissliktākais ir beidzies. Saule spīd pāri jūsu zīmei, jūs atgriežaties pamatos un atkal sajūtat to pašu. Ar nemierīgo Urānu, kas sāk jūsu apvērsumu, jūs, iespējams, sagrābāt dažus ieskatus par visu, kas jums būs nākamo septiņu gadu laikā.

Jūs esat procesā, kas vēlreiz definē visu jūsu dzīves perspektīvu, un, iespējams, beidzot izveidojies savienojums ar depresiju.

Ir pienācis laiks šķērsot upi, mans dārgais Vērsi. Paplašiniet savu redzesloku un uzticieties pārmaiņu procesam!

LASI ARĪ: 3 lietas, kuras jūs nekad nepanesat attiecībās, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Jaunava

Noņemiet svaru no pleciem, Jaunava. Ticiet ticībai. Paskatieties uz Sauli un padomājiet par saviem nākotnes mērķiem. Viss, ko esat pieredzējis pēdējo mēnešu laikā, apliecina jūsu iedzimto spēku, kā arī visu, ko jūs varat sasniegt šajā dzīvē!

Ar Sauli stabilajā Vērsī un jūsu devītās mājas “vispārējā attēla” un personīgo filozofiju šajā sezonas laikā, jūs uzņemsiet nopietnus soļus un esat gatavs iemiesot dzīvē visu, kā dēļ esat tik smagi strādājis. Protams, ar Saturnu un Plutonu, kas stāv uz jūsu piektās prieka, romantikas un autentiskuma mājas, nebija viegli iegūt atzinību, ko esat pelnījuši pēdējā laikā… bet ne ilgi!

Mežāzis

Mēs noņemam cepuri jūsu priekša, Mežāzi! Mēs apbrīnojam jūsu drosmi un neatlaidību. Vērša sezona sāksies ar spilgtu piezīmi, ņemot vērā, ka Saule ceļos caur jūsu piekto prieku, bērnu, romantikas un radošuma māju. Tas vienmēr ir jautri, īpaši, ja meklējat mīlestību!

Patiesībā jūs pēdējā laikā esat piedzīvojis vairākas grūtības, bet es jums garantēju, ka beigās, kas šķiet bezgalīgs tunelis, ir gaisma. Tikmēr baudiet atzīšanu. Vērša sezona ir juteklisko prieku baudīšana, un jūs esat pelnījuši tieši to!

avots: esotericblog

Leave a Comment