Saules aptumsums 2018. gada 13. jūlijā

Aptumsumi ir ļoti bīstami no astroloģiskā viedokļa. Gaidāmais aptumsums notiks piektdien, 13., tādēļ tā negatīvais potenciāls daudzkārt pieaugs. Daudzi astrologi šo dienu sauc par visbīstamāko visā vasarā.

13. piektdienas kombinācija un Saules aptumsums ir indīgs maisījums. Šajā dienā Saule pilnīgi zaudēs spēku un atbilstību, jo tā būs Mēness ēnā. Centieties saglabāt pozitīvu enerģiju mājā, lai kaut kā neitralizētu spēcīgo negaidīto uzbrukumu 13. jūlijā.

Lasi arī: Nepareizs sieviešu domāšanas veids, kas atbaida vīriešus

Eklipses astroloģiskās iezīmes

13. jūlijā Saule un Mēness būs vienā un tajā pašā zodiaka zīmē – Vēzis. Tas nozīmē, ka Mēness un Saule enerģētikas plānā ir pilnībā sinhronizētas, izraisot ļoti lielu cilvēku dzīves dinamiku.

Pirmkārt, problēmas ietekmēs ģimenes, draudzības, biznesa un finanšu sfēru. Diena var būt neticami bīstama jebkādiem centieniem iepirkties. 12.jūlijā no plkst. 16-18 un 14.jūlijā līdz plkst. 12-14,enerģētiskajā līmenī radīsies darbības traucējumi. Eklipse pati sāksies plkst. 5:00 pēc Maskavas laika un beigsies tuvāk plkst. 7:00. Šis laiks būs visbīstamākais.

Finanses, bizness un darbs 13. jūlijā

Saules aptumsums var būt ļoti bīstams laiks nopietniem finanšu ieguldījumiem, lai veiktu dārgus pirkumus, lai veiktu svarīgus darījumus. Nedodiet solījumus šādās dienās, jo pastāv liels risks tos neizpildīt. Turklāt, 13.jūlijā, nejaušība noteiks pasauli. Uzņēmējdarbībā un darbā tas parasti ir vienkārši nepieņemams.

Sargieties no lepniem cilvēkiem un tiem, kuri vērtē naudu virs visa cita. Šī diena būs pilna ar ļaunumu, nežēlību, finanšu haosu un vēlmi pēc varas. Ikviens, kas ir apreibināts ar varu, var kļūt par ienaidnieku sev, un ne tikai tiem, kas viņu ieskauj. Nemēģiniet izkļūt līderos, ja neesat gatavs tam.

Lasi arī: Jānomaina spuldzīti! Cik katras Zodiaka zīmes pārstāvju vajag, lai to izdarītu?

Vēl viens milzīgs mīnus ir aptumsums – problēmas ar radošu īstenošanu. “Izdzisusī” Saule var slikti ietekmēt cilvēku spējas būt oriģinālam un domāt ārpus rāmjiem. Radošās profesijas pārstāvji 13. jūlijā var saskarties ar nopietnām grūtībām viņu darbā.

Mīlestība un attiecības Saules aptumsumā

Panākumi var atkāpties no tiem, kas meklē otro pusi. Lai vēlreiz nekļūdītos, pagaidiet ar jaunām paziņām.

Attiecībā uz pastāvošajām attiecībām saules aptumsums var ļoti ietekmēt tos mīlniekus, kuriem ir liela vecuma atšķirība. Astrologi un speciālisti atzīmē, ka aptums neveiksmīgi ietekmēs arī pārus, kuri attiecības praktizē attālināti.

Pirmajos randiņos, kas iepriekš tika noteikti šai dienai, ir vērts pēc iespējas mazāk koncentrēties uz personas, kurai vēlaties patikt, trūkumiem. Jebkādas nesaskaņas var kļūt par lielu konfliktu.

Lasi arī: 8 horoskopa zīmes, kurām šī gada otrā puse atnesīs sapņu piepildījumu

Iedvesma un emocijas piektdien

13.jūlijā jūsu iekšējās sajūtas var iznākt virspusē, kuras jūs droši aizmirsāt. Turklāt Eklipse var izraisīt jūsu visbriesmīgāko paradumu pasliktināšanos.

Negatīvas un pozitīvas emocijas ātri mainīsies viena ar otru. Lielākās daļas cilvēku noskaņojums pirmās dienas pusē var kļūt pārblīvēts. 13.jūlija nežēlības, spītīgās un nepamatotās agresijas dēļ cilvēki var izsaukt viens otra negatīvākās emocijas. Līdz vakara beigām var būt apātija, skumjas un pat nespēks. Mēģiniet atpūsties 13. jūlija vakarā un būt abstrakti no visa, kas notika dienas laikā.

Jūsu tumšā puse var padarīt sevi jūtamu. Dažiem cilvēkiem šī bīstamā diena var atvērt vārtus problēmu pasaulei. Neizrādiet dusmas šodien, pat ja kāds apzināti tevi pārkāpj. Turot mieru, jūs, visticamāk, varēsiet pieņemt pareizos lēmumus.

Avots

Leave a Comment