Sieviešu horoskops nedēļai no 16.jūlija līdz 22.jūlijam – sola veiksmi visās sfērās

Veiksmes atslēga ir iespēja novērot nozīmīgos signālus, kurus zvaigznes mums dod. Par laimi, astrologi jums palīdzēs sekmīgi.

Laikā no 16. jūlija līdz 22. jūlijam visas iniciatīvas iedrošinās zvaigznes. Saskaņā ar astrologu teikto, šonedēļ būs visveiksmīgākais laiks, lai saprastu visus savus sapņus, savāktu visus savus mīļotos pie liela galda, veiksmīgas sarunas, izveidotu attiecības ar savu mīļoto. Galvenā zvaigznes dāvana šajās septiņās dienās ir iespēja atrast savas stiprās puses un uz tām balstīties, risinot sarežģītus jautājumus.

Auns

Auna zīmes pārstāves gūs panākumus darbavietā. Viņas sagaida daudz nozīmīgu, dažreiz pat laimīgu pasākumu, kas palīdzēs sasniegt panākumus viņu karjerā. Marsa reversā kustība Ūdensvīrā liecina par sarežģītu jautājumu risināšanu, kas saistīti ar karjeras kāpnēm vai jaunu darba meklēšanu. Tomēr astrologi ziņo, ka šonedēļ būs daudz nevēlamu faktoru, tādēļ, ja Auns vēlas uzvarēt un aizstāvēt savas pozīcijas, būs jācīnās par viņu laimi.

Lasi arī: Laimīgi cilvēki ievēro šos 4 rituālus!

Vērsis

Sievietēm, kas pārstāv Vērsi, zvaigznes sola mierīgu un harmonisku nedēļu. Venēra, nedaudz vājināta zvaigznājā Jaunava, norāda uz labu laiku atpūtai, nelieliem ceļojumiem, svētku organizēšanu un apmeklēšanu, otrās puses atrašanai un jautrībai. Ja Vērsis izvēlas kaut ko no aizraujošu lietu saraksta, kas jāizpilda 2018. gada jūlijā, tie izdosies un tos septiņas dienas tērēs produktīvi. Patiesi, ir viens  bet”: ir svarīgi būt vairāk ierobežotai visās jomās, kas attiecas uz emocijām un naudu. Modrība un pašdisciplīna būs galvenais panākumu nodrošinājums.

Turpini lasīt nākamajā lapā…

Leave a Comment