Pavasara ekvinokcija: ko katrai Zodiaka zīmei sagaidīt pēc tās

Saules pāreja uz pirmo Zodiaka zīmi no seniem laikiem tika atzīmēta dažādu tautu vidū kā sezonas maiņas un laika skaitīšanas brīdis – astroloģiskajam jaunajam gadam, kuram ir daudz laika. Tas ir pie Saules ieejas Auna 1. grādā, kā to norāda senie, ka dienas un nakts laiks sakrīt – līdz ar to arī dabiskā brīvdiena – pavasara ekvinokcijas diena, tāpēc, piemēram, Saules ieejas pirmajā zīmē, laikā veidots horoskops (sezonas karte) ir ļoti svarīga vispārējām gada prognozēm.

Šogad precīzs Saules ierašanās laiks Aunā ir 00 stundas un 58 minūtes 21. martā, un viens no svarīgākajiem šīs dienas faktoriem ir precīza pilnmēness fāze (04.43). Debesīs, tāpat kā dabā, nav sliktu laika apstākļu, tāpēc naidīgā aspekta noskaidrošana starp Venēru un Marsu šajā dienā jāuzskata par brīdinājumu par pagaidu konflikta perioda sākumu (vismaz līdz jaunajam mēnesim, 5.04.), Galvenokārt partnerībā un attiecībās. Finanšu nozare kopumā ir pārāk neaizsargāta un nestabila šajā segmentā, nav izslēgtas neplānotu naudas zaudējumu situācijas un neveiksmīgi ieguldījumi.

LASI ARĪ: Kā tikt galā ar stresa sekām

Jāsaka, ka planētu aktivitāšu grafiks Auna mēnesim (līdz 20. aprīlim) ir diezgan nevienmērīgs, ar tā nolaišanos un augšāmcelšanos. Pēc dinamiska starta 21.-23. martā pilnā mēness fonā un vairākos aspektos, piedaloties Venērai un Marsam – nedēļai no 25. marta līdz jaunajam mēnesim 5. aprīlī -, visticamāk, daudzi kļūs diezgan nervozi un neefektīvi, kad veiks maksimālu piepūli uzņēmējdarbībā, lai sasniegtu rezultātus. Daudz laika šajā periodā var nedarboties vai atcelt, tostarp sakarā ar Merkura ilgo savienojumu ar Neptūnu, un pat komunikācijas planētas pagrieziena punktā tiešai kustībai, tādēļ ir labāk plānot svarīgu lietu sākumu pirmajai nedēļai, pēc jaunā mēneša no 5. līdz 15. aprīlim. (izņemot 10.04), kad planētu konfigurācija atkal būs aktīva.

Citas neveiksmīgas planētu mijiedarbības dienas, kad Vese***a var pasliktināties – 22.,26., 29. marts, 1. aprīlis, 5., 10., 16.- 17. aprīlis. Labvēlīgās enerģijas dienas – 24.-25., 27. marts, 7. – 8., 11.,14.-15., 20. aprīlis.

Saules pāreja uz savu zīmi var dot Auniem visatbilstošākās, lietišķākās un nemierīgākās zīmes statusu. Bet šoreiz, izsakoties militārajos sporta terminos, labāk strādāt pie sāniem, nostiprinātu aizmugures teritorijas – daudzas iniciatīvas (pirmkārt, pirms 5. aprīļa) var kļūt pāragras.

LASI ARĪ: Kāpēc jums vajadzētu izslēgt maizi no racionālās ēdienkartes

Vērsim, gluži pretēji, var trūkt enerģijas – šajā laikā būtu labāk atpūsties – domas par reorganizāciju un dzīves pieredzes pārdomāšana, mērķtiecīga Vese***as aprūpe būs noderīga. Mēnesis ir vairāk piemērots radošumam un lēnas uzņēmējdarbības plānošanai. Nepublicējiet savas jaunās iniciatīvas.

Auna mēnesis ir īpašs laiks Dvīņiem: tas balstās uz kaut ko jaunu, neparastu, daudz ideju, bet īstenošana var kavēties. Marsa parādīšanās jūsu zīmē no 31. marta var dot jums ātrumu un dinamiku lēmumu pieņemšanā, bet līdz 6. aprīlim labāk ir paciesties ar jauniem sākumiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Nemanot ir atnākušas Lieldienas. Lieldienas ir pamošanās un pārtapšanas laiks. Lieldienas ir seni gadskārtu svētki, tāpēc aizslaucīsim ziemas putekļus un sārņus, ļaujot vaļu pavasarim un pārmaiņām! Uzrušināsim dobes piemājas dārzā. Iedēstīsim sēkliņas zemē. Ik dienas vērosim, kā asni zeļ un zaļo. Vairosim savās sirdīs cerību un mīlestību. Atradīsim laiku sev un realizēsim savus sapņus. Sāksim ko jaunu, iedrošināsim cits citu un stiprināsim ziemas un pandēmijas nogurdināto pasauli ar pozitīvu un radošu enerģiju! Ticēsim labajam, ticēsim Latvju Dieviem! Lai Latvju Dievi svētī katru no mums, kas viņiem tic! Priecīgas Lieldienas un skaistu pavasari!
    Svētīgas Lieldienas mums visiem vēlot, Skolnieciņš no Pokaiņu meža [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #kovid-19 #covid-19 #pandēmija #Lieldienas #PavasaraSaulstāvji #04.04.2021. #05.04.2021. #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #auglība #bagātība #pārticība #veiksme #Skolnieciņš #Senpokaiņi #PokaiņuMežs

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Ir aizvadīs 4. aprīlis. Ir aizvadīta pirmā Lieldienu diena. Šodien, 5. aprīlī, ir otrā Lieldienu diena. Lieldienas ir enerģētiski spēcīgi svētki, kad izdodas visi pagāniskie rituāli. Lieldienu laiks ir īstais laiks, lai burtos un veiktu dažādus maģiskus rituālus. Pavasara saulstāvju spēks ir bezgalīgs! Diemžēl latviski runājošajā internetā praktiski nav informācijas par senajiem pagāniskajiem rituāliem, par senajiem Dieviem un dažādām pagāniskajām ticībām (tradīcijām). Turpretī gan angļu valodā, gan krievu valodā var atrast daudz vērtīgas informācijas. Ezotērikas centra “PROVIDA” interneta vietnē var atrast daudzveidīgu informāciju par dažādām ezotēriskajām praksēm (sīkāka informācija šeit: provida.tv/posts/ ). Šeit var atrast iedvesmu dažādu sentēvu pagānisko rituālu veikšanai. Protams, daļa no ezotēriskas centra “PROVIDA” mājaslapā (provida.tv) pieejamo rituālu ir veidoti uz kristietības bāzes. Taču pārveidojot šos rituālus (aizvācot no tiem jebkādus kristietības simbolus un aizvietojot tos ar sentēvu Dieviem un senlatvju spēka zīmēm), tie noderēs jebkuram praktizējošam pagānam. No dažādiem maģiskiem rituāliem nevajag baidīties, jo tie ir daļa sentēvu pagāniskajām tradīcijām. Atšķirībā no kristietības dažādas pagāniskās ticības uz maģiju raugās pozitīvi un draudzīgi. Nevajag sevi ierobežot ar vecām kristietības dogmām, jo tagad ir 21. gadsimts, tagad ir pagānu laiks. Lai dzīvo pagāni! Lai dzīvo Latvju Dievi! Priecīgas Lieldienas!
    Svētīgas Lieldienas mums visiem vēlot, Skolnieciņš no svētavota [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #PROVIDA #Lieldienas #PavasaraSaulstāvji #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #LatvjuZīmes #rituāli #ticība #lūgšanas #buršanās #pagāni #sentēvi #tradīcijas #iecietība #sirsnība #laipnība #Skolnieciņš

Leave a Comment