Seksuālās saderības horoskops- uzzini, kurš zodiaka zīmes pārstāvis tev ir vispiemērotākais

AUNS

Auns lieliski sader ar Auniem, Svariem, Lauvām, Strēlniekiem, Dvīņiem un Ūdensvīriem. Ne mazāka saderība ir ar Zivīm un Mežāžiem. Auns un Strēlnieks var izveidot kaislīgu un emocionālu pāri, bet Lauva izrādīs Aunam 100% atbalstu un pievienos tam klāt pilnīgu uzticību.

VĒRSIS

Vēršiem harmonisks sekss būs ar Vēžiem, Jaunavām un Mežāžiem, bet vismazākā saderība šajā jomā viņiem ir ar Lauvām, Ūdensvīriem un Skorpioniem. Vērši parasti ļoti ilgi izvēlas sev partneri, un attiecībās viņi visaugstāk vērtē pacietību un uzticību.

DVĪŅI

Ūdensvīri, Svari un Dvīņi var darīt Dvīņus laimīgus, jo viņi ir no vienas stihijas, tāpat arī ļoti iespējama savienība varētu izveidoties ar Vēršiem un Lauvām. Nelabvēlīga seksuālā saderība ar Zivīm, Jaunavām un Strēlniekiem. Dvīņi ļoti mīl komunicēt, tāpēc viņiem ir vajadzīgs partneris, kurš spēj apmierināt viņu alkas pēc komunikācijas arī gultā.

Interesanti: Zodiaka zīmju saderība. Noskaidro, ar kuru tev būtu vislabākās attiecības

VĒZIS

Vēžiem ir lieliska seksuālā saderība ar Skorpioniem, Zivīm, Auniem, Vēršiem un Lauvām. Nelabvēlīga – ar Mežāžiem un Svariem. Galvenais Vēžiem ir saskatīt sava partnera sejā draugu.

LAUVA

Lauvas var izveidot labu pāri ar Auniem, Strēlniekiem, Svariem un Dvīņiem, bet grūtāk būs ar Ūdensvīriem, Vēršiem, Jaunavām, Skorpioniem un Mežāžiem. Dvēselē Lauvas ir lielas romantiķes, tāpēc viņām vajadzīgs ne tikai sekss, bet arī harmonija un komunikācija.

JAUNAVA

Lieliska seksuālā saderības ar Skorpioniem un Jaunavām. Viņi pilnībā jūt viens otru un saprot. Absolūti nepiemēroti Jaunavām ir Ūdensvīri, Svari un Vēži. Jaunavām vajadzīgs mierīgs un pacietīgs partneris, kurš spēj mierīgi uztvert Jaunavas sarkasmu un kritiku.

SVARI

Svariem labākā saderība ir ar Dvīņiem, Strēlniekiem, Lauvām, Auniem un Ūdensvīriem. Nesader viņi ar Vēršiem, Vēžiem un Mežāžiem. Vēži mīl harmoniju un skaistumu. Romantiskas vakariņas, patīkami pārsteigumi un mīlestības pilnas īsziņas – tas ir tas, ko mīl Svari.

SKORPIONS

Skorpioni ļoti labi harmonizē ar Jaunavām, Vēžiem, Zivīm un Mežāžiem. Konflikti un nesaskaņas būs ar Auniem, Ūdensvīriem un Lauvām. Tā kā Skorpions ieņem pirmo vietu visseksuālāko zodiaka zīmju sarakstā, tad viņiem vajadzīgs partneris, kurš spēs noturēt viņu mīlestību.

STRĒLNIEKS

Vairāk vai mazāk laba saderība var izveidoties ar Auniem, Lauvām, Vēžiem, Ūdensvīriem un Skorpioniem. Zivis ir pilnīgs pretstats Strēlniekiem, šāda savienība nav iespējama. Strēlniekiem der partneris ar lielisku humora izjūtu, optimisma pilns un tāds, kurš dod viņiem maksimālu rīcības brīvību,

MEŽĀZIS

Mežāži būs uz viena viļņa ar Jaunavām, Vēršiem, Zivīm un Skorpioniem. Nesaderīgi viņi ir ar Auniem, Vēžiem, Svariem un Strēlniekiem. Mežāži iekšēji ir kautrīgi, taču apkārtējiem viņi šķiet par 100% pārliecināti. Viņi mīl stiprus un pārliecinātus cilvēkus.

ŪDENSVĪRS

Lieliska seksuālā savienība ar Vēžiem, Svariem, Auniem, Dvīņiem un Strēlniekiem. Viņiem neder Lauvas, Ūdensvīri, Vērši un Skorpioni. Galvenais, ko Ūdensvīri ciena savā partnerī, ir intelekts.

Izlasi arī: Enerģētiskā saderība. Krāsu un cilvēku ietekme uz katru zodiaka zīmi

ZIVIS 

Vislabāko seksuālo saderību Zivis var izveidot ar Skorpioniem, Lauvām, Vēršiem, Vēžiem un Mežāžiem, bet Zivis, Auni, Strēlnieki, Jaunavas un Svari Zivīm absolūti neder. Zivis ir ļoti jūtīgas un sapņainas.

Leave a Comment