Uzticamības horoskops: sarindojam zīmes kārtībā no pašām uzticamākajām līdz ne tik uzticamām

Katram uzticība attiecībās nozīmē kaut ko citu, tomēr mēs visi varam vienoties par dažām lietām, kas nosaka to, vai cilvēkam ir iespējams uzticēties vai arī tomēr būtu nedaudz jāuzmanās.

Šeit mēs esam sarindojuši visas Zodiaka zīmes, sākot ar uzticīgākajām un beidzot ar tām, kurām par uzticamību būtu mazliet jāpiedomā.

Kurā vietā esi tu?

SKORPIONS

Varbūt viņiem ne pārāk labi sanāk veidot attiecības (ņemot vērā pārlieku lielo greizsirdību), tomēr, ja runa ir par uzticību, vari būt drošs, ka Skorpions būs tev uzticīgs līdz kapa malai. Viņš tevi aizstāvēs un būs tavā pusē, neskatoties ne uz ko, bet pretī viņš vēlas saņemt to pašu.

VĒZIS

Līdzko Vēzis atradīs cilvēku, ar kuru tiešām vēlas pavadīt savu dzīvi, viņš būs viņam uzticīgs vienmēr. Lai gan Vēzim attiecībās iet vieglāk nekā Skorpionam, jo viņš dažkārt darīs dīvainas lietas, lai izvairītos no konfliktiem, tas nekādīgi nenozīmē, ka Vēzis nebūs uzticīgs.

LAUVA

Viņš savus draugus un mīļoto cilvēku aizstāvēs vienmēr tikpat ļoti, cik sevi. Lauvas otrā pusīte ir kā sevis paša “pagarinājums”, tādēļ arī viņa ir šim cilvēkam tik uzticīga. Tu tiksi novērtēts, tādēļ arī netiksi piekrāpts un pamests vienatnē.

VĒRSIS

Vērši ir ļoti ietiepīgi – it īpaši tad, ja runa ir par mīlestību. Vērsis ir zināms kā viena no uzticamākajām Zodiaka zīmēm, jo viņš ir ļoti nopietns pret to, ko ir izvēlējies. Lai gan ar viņu ne vienmēr ir viegli sadzīvot, vienmēr vari būt pārliecināts, ka, ja viņš tevi mīl, tad mīl.

SVARI

Tā kā romantika un mīlestība viņiem dzīvē ir tik svarīga, pareizajam partnerim Svari būs ļoti uzticīgi. Kad viss tas, kas viņam dzīvē ir vajadzīgs, nostājas līdzsvarā, Svari atrod mieru un kļūst par ļoti labiem partneriem. Līdz tam gan var šur tur paslīdēt kāja.

DVĪŅI

Dvīņi patiesībā ir ļoti uzticama zīme, lai gan tā varētu nešķist. Dvīņi attiecībās ir vienkārši lieliski – viņi ļoti iemīlas cilvēkos, kuri viņus novērtē un kuri par viņiem rūpējas, tādēļ Dvīņi vienmēr atdarīs ar to pašu.

AUNS

Viņš nostājas tieši viduspozīcijā skalā “uzticams vai neuzticams”. Viņš iemīlas ļoti spēcīgi un ir pārāk principiāls, lai spēlētos ar citu jūtām, tomēr situācijā, kad Auns atradīs kaut ko citu, kas viņu aizrauj un ieintriģē, viņš, iespējams, tam arī sekos. Aunam tā šķiet loģiska lieta, ko darīt.

Lasi vēl: Trīs austrumu gudrības katrai Zodiaka zīmei – kā dzīvot un uz ko koncentrēties?

JAUNAVA

Jaunava ir pārāk paranoiska, lai pilnībā būtu uzticīga kādam cilvēkam, tomēr arī pārāk paranoiska, lai liktu kādam par sevi šaubīties. Jā, viņa vienmēr būs blakus un būs uzticīga, ja tu viņai interesēsi, bet, līdzko interese sāks “izžūt”, Jaunava diezgan ātri būs spējīga tevi aizstāt.

MEŽĀZIS

Viena no neuzticamākajām zīmēm, tomēr tajā pašā laikā diezgan uzticama. Mežāzim patīk attiecībās būs galvenajam, tādēļ bieži vien tajās iegulda pārāk daudz, nedomājot par to, vai otrs cilvēks dara to pašu. Šī atskārsme var novest pie Mežāža neuzticīgās puses atklāsmes.

ZIVIS

Viņas ir lieliski mīlnieki, tomēr pārāk daudz dzīvo savā sapņu pasaulē. Šī iztēle viņiem ir tik spilgta, ka Zivis to vēlas realizēt dzīvē – bez tā viņas nespēj iztikt. Zivīm patīk iemīlēties, bet nepatīk “iesprūst”, tādēļ arī nereti tiek piedzīvoti sānsoļi.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir tik ambiciozs, ka viņš ir spējīgs upurēt savas attiecības kaut kā labāka dēļ. Teiksim tā – viņš bieži vien mīļoto atstāj novārtā, pievēršoties svarīgākām lietām. Un tās lietas parasti nav kāds cits cilvēks, bet gan, piemēram, aizraušanās vai darbs.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir brīnišķīgi cilvēki, bet attiecībās…viņi vienkārši ir pārāk brīvdomīgi, lai paliktu pie viena cilvēka. Nav tā, ka visi Strēlnieki ir neuzticīgi saviem partneriem, tomēr, ja ir jārunā par kādu, kuram ir visgrūtāk nosvērties par labu vienām attiecībām, tas noteikti ir Strēlnieks. Viņam vienkārši nepārtraukti ir nepieciešama jauna pieredze.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment