Sešus gadus pieskatījām vīra vecmāmiņu, kamēr vīramāte bija darbā. Viņa nesen atgriezās un izdarīja kaut ko dīvainu.

Neatkarīgi no tā, cik gadi paiet, dažas lietas nekad nemainās. Kā jauna ģimene, kas sapņo par normālu attīstību un bērniem, var ietaupīt naudu? Kā agrāk, tā arī mūsu dienās ir tikai viena atbilde – par dzīvokli. Jo labāk būs, jo ātrāk viņi par to samaksās pilnā apmērā. Bet kā to izdarīt pie mūsdienu cenām un algām? Nekas dzīvē vienkārši nenotiek.

 

Dažiem cilvēkiem ir paveicies atrast labu darbu. Īrētā mājoklī kāds jūtas labi: maksā īri ​​katru mēnesi, bet remonts paliek saimniekam. Un jā, īres maksa ir neliela. Daudz mazāk nekā hipotēka. Ir arī iespēja, ja vecāki palīdz. Protams, tam ir arī savi mīnusi. Bet kur iet, ja mēs nedzīvojam pasakā.

Kā jūs variet ietaupīt naudu

Es vēlos dalīties ar jums stāstā par to, kā mana vīramāte mani aptina ap pirkstu. Tas nebija parasts gadījums, bet gan kaut kas nopietnāks. Tiktāl, ka tagad nopietni apsveru, vai šķirties no vīra. Lai gan mēs ar viņu dzīvojām tik daudzus gadus. Mums pat ir kopīgs bērns.

Un tas bija tā. Apmēram pirms sešiem gadiem mana vīramāte, būdama vēl pavisam jauna, nolēma aizbraukt uz citu valsti strādāt. Līdz tam laikam viņas vīrs bija Mir*s dabisku iemeslu dēļ. Sēdēt mājās viņai bija garlaicīgi, un pat viņas mīļotais dēls apprecējās.

Lasi arī: Tavs mīlestības kods: tavs perfektais pāris, izmantojot numeroloģiju

Lasi arī:Kā atpazīt lāstus un atbrīvoties no negatīvās enerģijas ietekmes

Mani vecāki gribēja, lai es un mans līgavainis dzīvotu mūsu mājā. Tur viņiem ciems, svaigs gaiss, divi stāvi. Kāpēc nepalikt? Tā bija laba ideja. Bet nē, vīramāte mums piedāvāja alternatīvu. Kopumā mēs pārvācamies pie viņas, uz dzīvokli, kur joprojām dzīvo viņas māte, mana vīra Borisa vecmāmiņa. Ir vairākas istabas, laba zona, burtiski viss ir tuvu. Būtībā nav slikti.

Ir tikai viena problēma: vīramātes māte ir  slims un veca. Viņu vajag pieskatīt. Bet mēs joprojām esam jauns pāris, mums vēl ir jābūt saviem bērniem. Tomēr vīramātes piedāvājums bija pārāk vilinošs. Pēc ierašanās viņa mums pārrakstīs dzīvokli un katru mēnesi, kad būs ārzemēs, daļu nopelnītās naudas sūtīs mums. Lai pietiktu zālēm, un jaunās sabiedrības šūnas attīstībai.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment