Pat karstākajās vasaras dienās jūsu paduses paliks sausas ar vienu vienkāršu triku.

Vasara nav tikai saule, jūra un smiltis. Tas joprojām ir mūžīgs karstums un spēcīga svīšana. Jā, lai kā gribētos par to klusēt, bet visi cilvēki svīst. Īpaši karstajā sezonā vai stresa situācijās.

Bet, ja vēlāk tomēr var ar sevi samierināties, tad ar tā sekām uz apģērbu tikt galā ir grūtāk. Vasarā vienmēr gribas valkāt gaišas drēbes, un dzelteni plankumi zem rokām var sabojāt jebkuru izskatu. Tāpēc esam Jums sagatavojuši dažādas metodes , kā noņemt traipus no apģērba padušu rajonā.

Kā atbrīvoties no traipiem uz apģērba padušu rajonā

Ja pamanāt, ka esat sācis vairāk svīst un tas iepriekš nav noticis, šī ir iespēja doties pie ārsta. Tā kā šāda ķermeņa reakcija notiek ar vairākām sarežģītām slimībām. Piemēram, cukura diabēts, akromegālija, aptaukošanās vai hipertireoze. Tās var būt arī problēmas ar organisma limfātisko sistēmu vai dažādas neiroloģiskas saslimšanas un traumas. Un dažreiz banāls D vitamīna trūkums organismā var izraisīt pastiprinātu svīšanu.

Ja nav Vese***as problēmu un sviedri vienkārši traucē, šeit ir risinājumi. Mūsu atrastie līdzekļi ir diezgan efektīvi, lai tiktu galā ar uzdevumu. Mēs jums arī pastāstīsim, kā samazināt svīšanu pirms svarīgas tikšanās.

Lasi arī: Tavs mīlestības kods: tavs perfektais pāris, izmantojot numeroloģiju

Lasi arī: Vai attiecībām ir nākotne? Vienkāršs numeroloģisks aprēķins

Viens efektīvs veids, kā cīnīties ar dzelteniem plankumiem, ir cepamās sodas un ūdeņraža peroksīda maisījums. Sajauc glāzē 20 g cepamās sodas un 100 ml ūdeņraža peroksīda. Rūpīgi samaisa, pārlej ar maisījumu traipiem un maigi noberz ar vecu zobu birsti. Atstājiet uz 10 minūtēm, lai produkts dziļi iesūktos audumā. Pēc tam vienkārši mazgājiet lietu vēlamajā režīmā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment