Šī elementārā darbība garantēti uzlabos pāru intīmo dzīvi!

Vēlies veselīgākas attiecības un vairāk intimitātes? Kāda seksa eksperte apgalvo, ka to var panākt – guļot atsevišķās gultās.

Rakstniece Reičela Kreimera Basela (Rachel Kramer Bussel), kas specializējusies erotiskajā literatūrā, stāsta, ka viņas un drauga attiecības ievērojami izlabojušās, kad viņi pārstāja gulēt vienā gultā. Viņa stāsta: “Mēs sapratām, ka viens otram blakus nespējam gulēt. Mums abiem bija miega traucējumi, tāpēc bijām dusmīgi un neiecietīgi viens pret otru.”

Viņa nav vienīgā – vairākos pētījumos pierādīts, ka 11% līdz 40% pāru guļ atsevišķi. Arī pirms tam bija pierādīts, ka gulēšana kopā var negatīvi ietekmēt veselību, kā arī par 50% pasliktināt miega kvalitāti.

Kreimera Basela atklāj, ka pēc nožēlojamas pirmās nakts viesnīcā viņa paņēmusi dūnu segu un devusies gulēt uz vannas istabu. Tas bijis atklājums.  Kad pāris sāka meklēt kopīgu dzīvokli, viņi izvēlējās tādu, kurā ir divas guļamistabas. “Kad mēs sapratām, ka nekas nesanāk un varētu gulēt atsevišķi, tad tā arī darījām.” Viņas miegs kļuvis daudz labāks, kā rezultātā uzlabojušās arī attiecības un ikdienas dzīve.

Pārsteidzoši, bet attiecībās bija vairāk intimitātes (nevis mazāk). “Es nekad nejutos nošķirta no drauga,” viņa stāsta, piebilstot, ka viņi vienmēr no rītiem un pirms gulēt iešanas viens otru noskūpsta, kā arī daudz biežāk saka, ka mīl viens otru.

Atsevišķas guļamistabas palīdz uzlabot intimitāti, viņa atklāj: “Kad esam gultā, parasti viņa istabā, tas ir mūsu laiks būt kopā, nevis parasts gulēt iešanas laiks gultā, kuru dalām… mēs tur esam, jo abi vēlamies tur būt.”

Tas palīdzējis arī Dženiferai Adamsai un viņas vīram, kas gulējuši atsevišķi jau 11 gadus. “Vai tā ir vienīgā lieta, kas ļauj nodarboties ar seksu?” jautā grāmatas Sleeping Apart, Not Falling Apart (Guļ šķirti nevis ir šķirti) autore. “Dažreiz vīrs pie manis atnāk un aicina uz gultu… mīlas dzīve tāpēc neapstājas. Tā vienkārši nenotiek.”

Viņa stāsta, ka tādā veidā uzlabojusies komunikācija ar vīru, kā arī miegs kļuvis daudz labāks. “Mēs vienkārši runājām bez apstājas.” Viņa stāsta. Turklāt viņi pierādījuši citām ģimenēm un draugiem, kas pirms tam šaubījās, ka viņiem nav taisnība: “Mēs joprojām varam ielēkt viens otra gultā. Varu gulēt pie viņa, līdz viņš mani izdzen laukā, sakot, ka vēlas iet gulēt. Visu var panākt, ja pie tā strādā.”

Kreimera Basela gan atzīst, ka  nav saskārusies ar apšaubītājiem. “Varbūt tas ir tāpēc, ka mēs esam acīmredzami iemīlējušies un mūsu attiecības ir ļoti sirsnīgas. Es domāju, ka cilvēki var pateikt, ka atsevišķas guļamistabas nenozīmē attiecību problēmas.”

Avots: www.womansday.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jauns gads, jauns piedāvājums: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Sīka, pavisam vienkārša darbība. Uzspēlēt loto un vinnēt pāris desmitus miljonu.
    Ienāc, izvēlies 5 laimīgos skaitļus savai šīsnedēļas biļetei un paver durvis uz jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojusi.

Leave a Comment