Vai esat gatavi lieliskai burkānu ražai šoruden? Lūk, kas jums jādara pavasarī.

Sēklas kļūs baltas, un, kad jūs sējat, jūs tās skaidri redzēsiet melnā zemē. Tās nelips pie rokām. Un tāpēc, ka tās būs kļuvušas lielas, jūs varēsiet ievietot sēšanas vagā – katru sēklu atsevišķi, lielā attālumā vienu no otras.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nebaidās veikt pirmo soli!

Retināšanas laikā mēs sabojājam tikko izdīgušu burkānu, kas vēl nav nostiprinājies. Ja izmantojat aprakstīto metodi stādīšanai, tad šīs problēmas var novērst.

Neaizmirstiet aplaistīt vagu pirms sēšanas. Nav zināms, vai būs lietus pēc burkānu sēšanas, tāpēc labāk ir piepildīt augsni ar mitrumu un ļaut tam uzsūkties.

Kad viss ir gatavs, apberiet burkānu sēklas ar centimetru zemes slāni. Nav nepieciešams vairāk. Pēc 3 -5 dienām burkāni palielināsies.

Kamēr jūs gaidāt, nelaistiet burkānus. Ūdens var radīt zemes garozu virs sēklas, caur kuru viņiem būs grūti izlauzties.

Pēc asnu parādīšanās, jūs varat aplaistīt burkānus katru otro dienu. Un, kad burkāns izaug līdz 5 centimetriem, izravē no nezālēm.

LASI ARĪ: 3 veidu debesu būtnes, kuras palīdz mums uz Zemes

Šeit darbojas neiejaukšanās princips, jo jūs neraustīsiet nelielus burkānus, mēģinot tos paretināt, tas izaugs spēcīgs.

Mēs ceram, ka mūsu ieteikumi par to, kā pavasarī sēt burkānus, palīdzēs jums.

Burkāni ir bagāti ar beta-karotīnu , kas organismā pārvēršas A vitamīnā. Tas ir viens no galvenajiem augšanas vitamīniem.

Viņš ir atbildīgs arī par tīklenes darbu un tādēļ par labu redzi. Tāpēc ir nepieciešams ēst šos dārzeņu un vislabāk visus savus, audzētus savā dārzā.

avots: takprosto

Leave a Comment