Šī iemesla dēļ es glabāju burbuļplēvi ledusskapī. Un iesaku to darīt arī jums.

Vēl viena burbuļplēves izmantošana var būt pārtikas uzglabāšana. Piemēram, ja jums rūpīgi jānovieto kāds maigs vai delikāts dārzenis vai auglis, varat to ietīt iesaiņošanas plēvē.

Produkti ilgāk saglabāsies svaigi, ja tie būs rūpīgi iepakoti folijā. Šādā plēvē var uzglabāt olas un nebaidīties, ka tās izripināsies pa visu ledusskapi.

Lasi arī: Naudas šķīvji: kādu trauka materiālu izvēlēties, lai piesaistītu finanšu veiksmi

Lasi arī: Flirta noslēpumi: kā apburt jebkuru zvaigžņu zīmes pārstāvi

Ledusskapja plauktus var arī pārsegt ar plēvi, ja atļauj tās tilpumi. Šī metode saglabās plauktus tīrus, novērsīs mikroshēmas un skrāpējumus. Vienkārši ik pa laikam, atkarībā no piesārņojuma, šāda plēve ir jāmaina.

Kopumā mājā var atrast daudz veidu, kā izmantot iepakojuma plēvi ar burbuļiem. Viņa var aizklāt plauktus skapī virtuvē. Izmantojiet to kā maigu virsmu tīrīšanai, nevis sūkli, lai neatstātu skrāpējumus. Preču iesaiņošana, trauku pārvietošana un vēl tūkstotis ideju, kam noder iepakojuma plēve.

To var izmantot kā mākslas materiālu bērnu radošumam. Laukos noder arī visdažādākajām vajadzībām. Viss, kas jums ir nepieciešams, ir pietiekami daudz iztēles un atjautības. Jūs varat droši atkārtoti izmantot iepakojuma plēvi. Tas ļaus ietaupīt naudu no ģimenes budžeta, nevis tērēt naudu sīkumiem. Esiet racionālāks lietu lietošanā!

COMMENTS

Leave a Comment