Šie 6 zvaigžnu zīmju pāri ir nolemti izšķirties

Mežāzis un Zivis

Mežāža un Zivju savienība ir iespējama, taču maz ticams, ka tā nonāks dzimtsarakstu nodaļā. Noslēpumainajām un emocionālajām Zivīm būs grūti dzīvot blakus spēcīgajam un harizmātiskajam Mežāzim. Saturna ietekme izceļ visas spēcīgākās Mežāža īpašības – izturību, pacietību un neatlaidību. Neptūna ietekme uz Zivīm izpaužas emocionalitātē, piesardzībā un pārmērīgā sapņošanā. Zivju nepraktiskums ļoti nokaitinās Mežāžus, kuri ir reālistiski un nopietni uztver jebkuru lietu. Šādu Zvaigžņu zīmju pārstāvji var kļūt par labiem draugiem, viens otru papildinot ar pozitīvām īpašībām, taču kopdzīve nespēs nest augļus.

Strēlnieks un Ūdensvīrs

Atšķirībā no citām zvaigžņu zīmēm, Ūdensvīriem ir grūti atrast dzīvesbiedru. Šie cilvēki cieš no pastāvīgām garastāvokļa svārstībām, neatšķiras pēc sabiedriskuma. Šī Zvaigžņu zīme vienlaikus atrodas divu planētu – Saturna un Urāna – ietekmē. Saturna ietekme pamodina Ūdensvīrā tieksmi pēc brīvības un brīži var izraisīt melanholisku noskaņojumu, un Urāna ietekme šīs zīmes pārstāvjiem dod enerģiju un neatlaidību. Strēlnieks atrodas Jupitera ietekmē, kas nozīmē, ka šādi cilvēki vienmēr tiecas pēc uzmanības, mīl komunikāciju un nebaidās būt patiesi. Ūdensvīrs nespēs pievērst pienācīgu uzmanību Strēlniekam, un Strēlnieks savukārt jutīsies auksts un vienaldzīgs no mīļotā. Ar laiku Ūdensvīrs vēlēsies ļauties sev raksturīgajai brīvības sajūtai, savukārt Strēlnieks vēlēsies uzmanību no mīļotā cilvēka.

Strēlnieks un Lauva

Enerģiskiem, dzīvespriecīgiem un harizmātiskiem Strēlniekiem būs grūti kļūt par spēcīgu pāri ar Lauvām, kurām piemīt neticams iekšējais spēks un neatlaidība. Šādu cilvēku attiecības nebūs garas un romantiskas – viņos valdīs kaislība, taču ar laiku abi partneri vēlēsies nopietnas attiecības, taču viņi nespēs piedzīvot maigas un romantiskas jūtas vienam pret otru. Jupiters apveltī Strēlnieku ar sabiedriskumu un vēlmi ieņemt dominējošu stāvokli. Lauvas tiecas pēc līderības ne tikai dzīvē, bet arī mīlas attiecībās, viņām, tāpat kā Strēlniekam, nepieciešama pastāvīga uzmanība un iedrošinājums. Pastāvīga vienam otra apspiešana un sāncensība var novest pie pāra  šķiršanās.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: daudziem dzīvē sāksies baltā līnija!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: esiet gatvai rīkoties un ķert iespējas!

Vērsis un Dvīņi

Spilgti un dzīvespriecīgi Dvīņi visbiežāk ir radošas dabas. Viņiem ir vēlme apgūt jaunas lietas un piepildīt savu dzīvi ar spilgtiem mirkļiem. Atšķirībā no Vērša, kuram svarīgāka ir pastāvība un mājīgums. Šī Zvaigžņu zīme atrodas Veneras ietekmē, tāpēc šai zīmei raksturīgs jūtīgums un vēlme atrast sev mīļoto, ar kuru veidot ģimeni. Dvīņi, būdami Merkura ietekmē, ir eksperimentētāji. Viņiem nepatīk sēdēt uz vietas, kas nepavisam nav līdzīgs Vērsim, kurš ir mājsaimniece. Nākotnē šādiem cilvēkiem vienam ar otru kļūs garlaicīgi. Dvīņiem pietrūks aizraušanās, un Vērsis nenāk pamest savu mājīgo māju.

Pateicoties saderības prognozei, jūs varat izdarīt secinājumu par to, vai jūsu pārim ir nākotne, kā arī uzzināt vairāk par partnera raksturu un individuālajām iezīmēm. Ja  redzējāt savu pāri šajā sarakstā , jums nevajadzētu nekavējoties pārtraukt attiecības: iespējams, jūsu mīlestība ir tik spēcīga, ka jūsu atšķirības tikai paspilgtina attiecības.

Leave a Comment