Šie augi piesaista naudu mājai: Jeļenas Golunovas padoms

Paparde, tāpat kā kaktuss, pasargā savu saimnieku no neapdomīgiem tēriņiem. Šis augs ir piemērots tiem, kuri nespēj ietaupīt un ietaupīt naudu.

Krassula ir visizplatītākais augs, kas piesaista naudu. Bet, lai tas aktivizētu monetāro enerģiju, tas prasa pastāvīgu aprūpi. Tiek uzskatīts, ka jo krāšņāks un garāks augs, jo lielāki ir īpašnieka ienākumi. Ja treknais augs pēkšņi novīst, tā ir skaidra zīme par turpmākām finansiālām problēmām. Ziedoša krassula, gluži pretēji, prognozē ātru peļņu un veiksmi naudā.

Lasi arī: Ir nosauktas Zvaigžņu zīmes, kurām jāgatavojas finansiālai veiksmei 2024. gadā: nauda plūdīs kā upe

Lasi arī: Šādus telpaugus var dāvināt saskaņā ar davanas saņēmēja zvaigžņu zīmi: lai nenoskaustu laimi

Ģerānija piesaista monetāro enerģiju un palīdz stabilizēt finansiālo situāciju. Ja jums mājās ir šis augs, problēmas ar naudu neradīsies. Ģerānija ir piemērota tiem, kuri nevar plānot savus izdevumus. Šis iekštelpu zieds glabā naudu mājā, neļaujot tai nevajadzīgi un nevajadzīgi pamest savu īpašnieku. Tiem, kas vēlas palielināt savus ienākumus, nevajadzētu audzēt pelargonijas. Šis augs saglabā vairāk nekā piesaista.

Visi šie augi, pēc Jeļenas Golunovas domām, piesaista naudu un veicina karjeras izaugsmi. Ir vērts teikt, ka ziedi paši nevar piesaistīt naudu mājā. Protams, tie labvēlīgi ietekmē mājas atmosfēru un apvelta to īpašnieku ar veiksmes enerģiju. Bet, lai cik triviāli tas neizklausītos, telpaugu burvība nedarbosies, ja cilvēks pats necentīsies uzlabot savu labsajūtu.

Leave a Comment