Zvaigžņu un planētu prognoze 2023. gada decembrim: daudziem no mums, iespējams, būs jāpārskata daži savas dzīves aspekti!

Tuvojas šī ļoti grūtā gada pēdējais mēnesis. Diemžēl zvaigžņu ekspertiem priekš mums nav to labāko ziņu. Bet viņi ir sagatavojuši dažus padomus, kas palīdzēs katrai no zīmēm noturēties virs ūdens un pareizi noslēgt 2023. gadu.

Ir pienācis laiks globālām pārmaiņām. Garīgās prakses un labs garastāvoklis palīdzēs mainīt dzīvi uz labo pusi. Daudziem no mums, iespējams, būs jāpārskata daži savas dzīves aspekti, jo 13. decembrī sākas Merkura retrograds. Šis ir laiks, kad optimisms un pesimisms vienlīdz spēcīgi inficē citus, tāpēc jums ir jābūt par piemēru daudziem un jāsaglabā labs garastāvoklis. Tikai jūs pats izvēlaties ceļu, pa kuru sekot savam sapnim.

Auns

Mīlestība un attiecības Aunam decembrī ir vissvarīgākā joma. Spēcīgs Marss palīdzēs jums gūt panākumus atrast savu dvēseles palīgu vai stiprināt esošās attiecības, bet tikai tad, ja jūs to motivēsit. Auna diplomātija var saplaisāt Merkura dēļ. Ņemot vērā šo faktu, zvaigžņu eksperti uzskata, ka decembrī ir svarīgi dot savam partnerim lielāku brīvību. Biznesā un darbā jāieņem aizsardzības pozīcija, taču riskēt vēl nav vērts.

Vērsis

Decembrī zvaigznes un planētas panīks un pārstās draudzēties, tāpēc Vērsim jādara viss iespējamais, lai notīrītu karmu un neizraisītu problēmu uzplūdu. Lai to izdarītu, jums būs jābeidz gads un jāsāk mēnesis, risinot svarīgākās un aktuālākās problēmas. Zvaigžņu eksperti iesaka nebūt savtīgam pret tuviniekiem un iespēju robežās censties viņiem palīdzēt.

Lasi arī: Lai atbrīvotos no lāsta un negatīvisma, jāņem viena lieta un jāiet ar to tualetē

Lasi arī: Ko īsti cilvēki ēda padomju ēdnīcās un vai tiešām ēdiens bija tik garšīgs?

Dvīņi

Dvīņu atmiņa un uzmanība pamazām pasliktināsies. Tam pievienosies arī mīlas nepatikšanas. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem šobrīd svarīgākais ir gūt panākumus darbā un biznesā. Panākumi šajā jomā dos Dvīņiem laimi. Mīlestības un ģimenes nepatikšanas pazudīs pašas no sevis, ja tu laikus uzņemsies savus personīgos uzdevumus un pildīsi iepriekš dotos solījumus.

Vēzis

2023. gada nogalē Vēžiem palīdzēs pozitīvās domāšanas spēks, jo viņi var saskarties ar problēmām, kuras noteikti negaida. Decembris viņiem var kļūt par ārkārtīgi dinamisku un lielā mērā neizprotamu laiku. Zvaigžņu eksperti saka, ka mēneša pēdējās 3-4 dienās situācija nedaudz noskaidrosies. Finanšu un darba jomā šīs Zīmes cilvēkiem vajadzētu būt aktīviem decembra pirmajās un pēdējās 3-4 dienās.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment