Šie cilvēki zog jūsu enerģiju, ja jūs šodien viņus nebloķēsiet, jūs nevarēsiet uzlabot savu dzīvi

Otrā kategorija ir cilvēki, kuri devalvē citu cilvēku vēlmes. Jūs pastāstat cilvēkam, ka vēlaties kaut ko darīt vai esat izstrādājis jaunu plānu. Šāds cilvēks tev atbild ar to, ka tev nekas neizdosies un tu tikai tērēsi savu laiku. Un uzreiz iezogas nenoteiktība, un vēlme kaut ko darīt pazūd.

Trešā kategorija ir cilvēki, kuri meklē kādu, ar ko strīdēties. Viņi ir pirmie, kas sāk rupji izturēties veikalā vai sabiedriskajā transportā. Viņi vienmēr ir aizkaitināti un gatavi apbēdināt visus apkārtējos. Šādi cilvēki noteikti izteiks kodīgu piezīmi par tavu izskatu vai rīcību.

Lasi arī: Lai atbrīvotos no lāsta un negatīvisma, jāņem viena lieta un jāiet ar to tualetē

Lasi arī: Mana tante kārtējo reizi ieradās mācīt mani par dzīvi, bet mans suns izrādījās gudrāks par mani un negribēja paciest viņas kaitinošo muldēšanu

Visi šie cilvēki ir enerģijas vampīri. Viņiem pašiem dzīvē ir ļoti maz enerģijas, viņi to vienmēr tērē nepareizās vietās. Tāpēc viņiem ir jābarojas ar enerģiju no citiem. Un vienkāršākais veids, kā to izdarīt, ir raisīt cilvēkā negatīvas emocijas. Tad cilvēks pats sāk dot viņiem savu enerģiju un vitalitāti.

Bloķēšanas komanda sociālajos tīklos

Un, ja sociālajos tīklos jūs varat vienkārši bloķēt šo personu ar vienu komandu, tad kā jūs varat pasargāt sevi reālajā dzīvē? Tiksim ar visu kārtībā. Lai bloķētu kādu personu sociāljos tīkos, jūs vienkārši nospiežat uz komandas “Bloķēt”. Viss, šī kontaktpersona vairs nevarēs jums rakstīt vai piezvanīt.

Lai pasargātu sevi no saziņas ar šo personu reālajā dzīvē, jums jāveic šāds rituāls. Sazinoties ar šo cilvēku, garīgi iedomājieties caurspīdīgu sienu starp jums. Tas varētu būt arī kupols, zem kura jūs novietojat šo personu. Un domās sakiet šādus vārdus: “Ko tu man vēlēsi, to pats pļausi.” Pēc šī rituāla visa negatīvā enerģija paliks ar šo cilvēku. Viņa nespēs iziet tālāk par kupolu vai pārvarēt sienu starp jums.

Jūs varat veikt šo praksi jebkurā laikā ar jebkuru personu, kas mēģina jūsos ienest negatīvismu. Kā pretoties negatīvismam savā dzīvē? Kopīgojiet savas metodes komentāros.

Leave a Comment