Šie ieradumi traucē tev atrast otro pusīti; no #6 tā noteikti jāatbrīvojas

1.Tev nepatīk ieziet sabiedrībā

Ja tu labāk jūties mājās sēžot, tas nav nekas slikts, taču kā tu varētu atrast savu otro pusīti, sēžot mājās?

Nu lūk, tāpēc steidzīgi kaut kas jāmaina, jo nevienam taču nepatīk mājās sēžoši kartupeļi, protams, tas arī nenozīmē, ka tev katru nedēļas nogali kaut kur jādodas, un turklāt var taču divreiz mēnesī ar draudzenēm kaut kur aiziet un labi pavadīt laiku, un kas zina, varbūt satiksi kādu īpašu cilvēku!

 

2. Pārāk daudz laika pavadi ar sevi

Ir jauki, ja tu māki sevi izklaidēt un negarlaikojies, kad esi viena, taču, ja tu pārāk daudz izbaudi laiku, kuru pavadi vienatnē, un nevēlies tajā ielaist kādu citu, tas arī ir viens no svarīgiem iemesliem, kāpēc tev grūti satikt kādu vai  ja arī esi satikusi un viss ātri beidzas, šis varētu būt viens no iemesliem, kāpēc cilvēks nolēmis pārtraukt attiecības, jo, tad kad esi ar kādu, tu vēlies iepazīt otru un darīt lietas kopā.

 

3.Esi pārāk aizņemta, lai ietu uz randiņiem

Šī ir problēma sievietēm un ne tikai sievietēm, kas strādā divos darbos vai ir aizņemtas ar daudzām citām lietām.

Taču randiņi neaizņem nemaz tik daudz laika, kā tu varbūt domā. Pavisam noteikti tu savā aizņemtajā dienas grafikā varētu atrast stundu, lai iedzertu kafiju vai dotos pastaigā pa parku, atliek tikai gribēt atrast laiku!

 

4. Tev nepatīk pavadīt ilgas stundas taisoties

Ļoti daudzi uzskata,ka tev jāpavada ilgas stundas taisoties, piemēram, vakaram ar meitenēm klubā, un tikai tad tu pievērsīsi kāda uzmanību. Tā nav taisnība! Protams, ir svarīgi sakopt sevi, taču reti kurš vēlas tikties ar kādu, kura, noņemot visu kosmētiku, izskatās pavisam citādāk.

 

5.Tev ir slikta pieredze no iepriekšējām attiecībām

Ļoti daudzus no jaunu attiecību uzsākšanas attur sliktā pieredze, ar kuru nācās saskarties iepriekšējās attiecībās, un ļoti bieži ir vajadzīgs ilgs laiks, lai ar to tiktu galā un varētu sākt kādam atkal uzticēties. Domājot tikai slikto, tu vari palaist garām savu īsto, tikai tāpēc, ka dzīvo sāpēs un bailēs, kuras radījušas iepriekšējās neizdevušās attiecības.

 

6.Tev ir pārāk augsti standarti

Bieži ir dzirdēts ieteikums, ka vajadzētu iet uz randiņiem ar cilvēkiem kuri ir tev atbilstošā līmenī, piemēram, ja tu atbilsti 7, tad tev vajadzētu tikties ar kādu, kas ir no 6-8. Tāpēc nevajag uzstādīt pārāk augstus standartus un tiekties pēc kaut kā, kas tev nav piemērots un atbilstošs.

 

7.Tu pārāk daudz ņem vērā savu vecāku un draugu viedokli

Protams, vecāku un draugu viedoklis ir ļoti svarīgs, taču tas nenozīmē, ka tas vienmēr ir pareizākais, jo viņu viedoklis ir ļoti subjektīvs. Paļaujies uz to ko tev saka sirds un, ja tev ir patīkami būt ar cilvēku, tad nevajag baidīties un atraidīt otru tikai tāpēc, ka tavai mātei vai kādam no draugiem viņš nepatīk.

 

8.Tu pārāk ātri pieķeries un gribi kontrolēt

Kamēr tu esi ar cilvēku randiņu periodā, ir jācenšas visu uzturēt pēc iespējas dabīgāk, un tā kā tu neesi attiecībās necenties cilvēku kontrolēt un respektē viņa lēmumus. Esi tāda kā esi, un centies neaizbiedēt cilvēku jau no paša sākuma.

 

9. Tu gribi būt pārāka

Ja tu uzskati , ka tev vienmēr ir taisnība un patīk būt pārākai, tā varētu būt viena no lietām, kas cilvēkus ļoti atbaida, jo neviens taču negrib katru sarunu pārvērst strīdā, kur katrs cenšas pierādīt, ka tieši viņam ir taisnība. Mācies varbūt savu viedokli vairāk paturēt pie sevis un būt draudzīgāka, jo reti kurš vīrietis var paciest to, ka sieviete ir pārāka par viņu.

 

10.Tu bieži runā un tikai pēc tam domā

šis ir viens nelāgs ieradums, jo šāda tipa cilvēkiem ir grūti komunicēt, gluži vienkārši tāpēc, ka bieži sanāk kādu aizvainot, pasakot to, ko domā, un tikai tad aptverot, ka tas ir bijis pārāk tieši un iespējams to varēja pateikt citādāk un saudzīgāk. Tāpēc, lai atbrīvotos no šī ieraduma, centies sevi piebremzēt un biežāk apdomāties pirms kaut ko saki.

 

11.Tu neietu uz randiņu ar sevi

Ja tu nevēlētos iet uz randiņiem un būt attiecībās ar sevi, tad kā, tavuprāt, kāds cits var to vēlēties? Šī ir ļoti populāra problēma, jo pārāk daudzi sevi novērtē par zemu un uzskata par neglītiem un neviena negribētiem. Tā nav! Tev ir jāsāk saprast to, ka tu sevi novērtē par zemu un jāmācās mīlēt sevi, un arī apkārtējie to pamanīs, un noteikti kāds vēlēsies ar tevi satikties.

 

Leave a Comment