Šie sieviešu trūkumi ļoti patīk vīriešiem

Ideāla meklējumos daudzas sievietes aizmirst, ka daži trūkumi viņu šarmu tikai papildina un padara pievilcīgākas pretējā dzimuma acīs. Lai padarītu vīriešus trakus, jums vienkārši jāpārvērš daži trūkumi par “izceltajiem punktiem”, un panākumi ir garantēti.

Apgūstot no vecākās paaudzes gadsimtu gaitā izveidotos “īstās sievietes” uzvedības noteikumus, daudzas dāmas cītīgi tiek vaļā no visa sevī, kas neatbilst ideālās sievas un mājsaimnieces tēlam. Taču atsevišķi trūkumi ne tikai netraucēs veidot personiskās attiecības, bet pat padarīs tās gaišākas un bagātākas. Nenopietni uztverot savas vājības, jūs tikai paplašinat savu cienītāju loku: to, ko uzskatāt par trūkumu, vīrietis var uzskatīt par priekšrocību.

Paaugstināta emocionalitāte

Sievietes ir daudz emocionālākas radības nekā vīrieši. Spilgti emociju uzplūdi, atklāta jūtu izrādīšana, asa reakcija uz kādu nenozīmīgu sīkumu… Nez kāpēc daudzas dāmas no tā apņēmīgi izvairās, uzskatot, ka atklāta emociju demonstrēšana atbaidīs pretējā dzimuma pārstāvjus. Bailes ir nepamatotas: cilvēkam, kurā daba ir ieguldījusi vairāk racionalitātes nekā emocijas, šis enerģijas lādiņš vienkārši ir vajadzīgs. Ar sievieti, kura nekautrējas no savām emocijām un jūtām, viņš patiesi izjūt dzīves pilnību. Un vieglprātīgi konflikti par sīkumiem tikai piešķir attiecībām pikantumu.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Tieksme rīkoties neapdomīgi

Nez kāpēc meitenes šausmīgi baidās izskatīties vieglprātīgas. Tikmēr spontānas un oriģinālas darbības padara attiecības gaišākas, bet pārmērīga apdomība un tieksme pārdomāt katru soli, gluži pretēji, nogalinās visu romantiku.

Jebkuras negaidītas iniciatīvas, vai tas būtu pēkšņs priekšlikums nakts vidū doties apbrīnot zvaigžņotās debesis vai uz pāris dienām kaut kur aizbēgt kopā, izslēdzot telefonus, vīrietis ar prieku pieņems. Tas viņam liks atgriezties bērnībā un redzēs jūs kā tuvu draugu, kurš ir gatavs ar viņu doties piedzīvojumos.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment