Šie zvaigžņu zīmju pārstāvji ir īsti provakatori: uzzini, vai tas esi tu

8. vieta: Auns

Neskatoties uz to, ka Auni ir tipiski Uguns stihijas pārstāvji, viņi neprovocē cilvēkus tā vien. Vismaz viņi to nedara speciāli. Auns cilvēkos var provocēt negatīvismu ar savu neapdomību, punktualitātes trūkumu un augstprātību.

7. vieta: Vēzis

Vēži neplāno un neprot būt viltīgi. Neskatoties uz to, viņi bieži vien sanikno citus un provocē uz agresiju, reaģējot uz negatīviem faktiem, nepatīkamiem starpgadījumiem. Viņi sāk krist panikā, kas kaitina visus apkārtējos.

6. vieta: Vērsis

Vērsis nekad nerīkojas pirmie, bet, ja viņi saprot, ka kāds īpaši mēģina viņos pamodināt negatīvismu, viņi nekavējoties atbildēs ar pretprovokācijām. Ar tiem joki ir slikti, jo, ja izsīks asi vārdi un viltības, tiks liktas lietā dūres un apvainojumi.

5. vieta: Lauva

Tie ir visizplatītākie provokatori neviļus. Viņi nevēlas lamāties un strīdēties, bet apkārtējie dažkārt ļoti ātri zaudē savaldību blakus. Kāds uzskata, ka tas ir saistīts ar viņu egoismu vai pārāk augstu pašnovērtējumu. Eksperti atzīmē, ka abi ir vienlīdz kaitinoši citiem.

4. vieta: Ūdensvīrs

Šīs zīmes cilvēki ērti dzīvo mierīgā un klusā vidē, bet dažreiz viņi apzināti nodara kādam pāri, lai izklaidētu sevi. Tas notiek galvenokārt ar radiem un draugiem, lai gan zem karstas rokas var pakrist arī pilnīgi sveši cilvēki.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

3. vieta: Dvīņi

Dvīņu mīļākā nodarbe ir cilvēku sadusmot un vērot viņu reakciju. Viņi to dara tik smalki un nemanāmi, ka to var pamanīt tikai vērīgākie. Viņi iegūst pelnīto trešo vietu, jo nav neviena, kuram tik ļoti patiktu apkārt valdošais haoss.

2. vieta: Skorpions

Šis ir viens no prasmīgākajiem provokatoriem. Skorpioni ļoti gudri izliek savus slazdus, ​​un dažkārt viņu upuri pat nepamana, ka viņus apbēdināja ar nolūku. Ar Skorpioniem jābūt ļoti uzmanīgiem, neskatoties uz to, ka viņi ne vienmēr iet uz viltību.

1. vieta: Strēlnieks

Strēlnieki tiek uzskatīti par cilvēkiem, kuriem jau kopš bērnības piemīt neticamas manipulācijas prasmes. Viņi var provocēt ikvienu, jebkurā laikā un bez lielām grūtībām. Viņiem tas ir vajadzīgs, lai novērstu uzmanību, sasniegtu savus mērķus. Tie ir gudri un ļoti bīstami konkurenti jebkurā biznesā.

Ļoti bieži provokācijas izmanto enerģijas vampīri. Šī ir  viena no šādas personas pazīmēm. Ja cilvēks nemitīgi provocē un nemaina savu uzvedību, viņš ir toksisks, un vislabāk no viņiem turēties tālāk.

Leave a Comment