Bildes-tapetes tālrunī un datorā, lai piesaistītu bagātību un laimi

Tikai daži cilvēki zina, ka fona attēli tālrunī vai datorā lielā mērā nosaka mūsu veiksmi finanšu sektorā. Pareizas tapetes var piesaistīt laimi, pozitīvas emocijas un enerģiju.

Patiesais laimes, veiksmes un naudas avots ir mūsu pašu apziņa. Eksperti iesaka izmantot veidus, kā ietekmēt zemapziņu, lai ieprogrammētu sevi panākumiem.

Fen Šui padomi, kā izvēlēties fona attēlus tālrunim un datoram

Protams, nav vienas pareizās izvēles. Kopumā bagātība lieliski piesaista sarkano krāsu, taču nesteidzieties uz darbvirsmas ievietot tikai sarkanu attēlu. Tas var būt skaists attēls ar daudziem sarkaniem akcentiem: sarkana sporta automašīna, sarkana krāsa, augļi, cilvēks sarkanās drēbēs utt.

Fen Shui eksperti iesaka pievērst uzmanību citiem toņiem. Piemēram, tas var būt zaļš fons, balts vai zils.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: lai gūtu panākumus, izvairieties no sevis nosodīšanas un citu cilvēku viedokļiem!

Lasi arī: Tu pat nespēsi noticēt kā tagad klājas 68 gadus vecajai sievietei no Kijevas, kura pameta visu un devās pie sava jaunā mīļākā uz Zanzibāru

Zaļie attēli palielina fizisko spēku atgūšanas ātrumu. Viņi palīdzēs darbā un biznesā ikvienam, kurš pastāvīgi atrodas kustībā, tērē daudz enerģijas. Šī ir lieliska krāsa atpūtai. Tas var būt veģetācijas attēls. Mežs tālruņa vai datora ekrānsaudzētājā rada laimes sajūtu.

Zilas tapetes  ir ideāli piemērotas cilvēkiem, kuri veic sarežģītu, monotonu intelektuālu darbu. Piemēram, zilas tapetes palīdz grāmatvežiem, kasieriem un programmētājiem palikt vērīgiem un produktīviem. Ja tas ir ūdens attēls, tas palīdzēs piesaistīt laimi. Ūdens stihija palīdz cīnīties ar negatīvām domām.

Baltas tapetes  ir ideāla izvēle ikvienam, kas strādā ar cilvēkiem, piesaista klientus un strādā ar klientu sūdzībām. Baltas tapetes palīdz piesaistīt finansiālu veiksmi un bagātību ikvienam, kas strādā komandā. Ja tas ir mākoņu attēls, arī šādas tapetes var piesaistīt laimi, uzmundrināt un palīdzēt vieglāk tikt galā ar nepatikšanām.

Oranžās tapetes  ir lieliska izvēle cilvēkiem, kas strādā radošajā jomā. Šī krāsa palīdz attīstīt jaunas idejas un iedzīvināt tās. Augļu tēls, piemēram, apelsīni, lieliski ietekmē enerģiju. Ar šo krāsu var eksperimentēt – attēlā var attēlot jebko.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment