Sieva uzzina par vīra af*ru ar darba kolēģi; Viņas atriebība ir nežēlīga un iedzina vīru kaunā

 

Pol***ja šobrīd izmeklē video materiāla izplatīšanos, kā arī apsūdzības, ka Hanlona kundze ir izdemolējusi sava vīra mašīnu pēc af*ras atklāšanas.

Hanlons, kurš uzņēmumā bija Shell bija projektu inženieris, Maksvelu satika pirms sešiem mēnešiem. Viņi  sarunāja satikties viesnīcā Premier Inn un, tur atrodoties, nofilmēja savus seksuālos piedzīvojumus.

Hanlona kundze pāris dienas vēlāk atrada trīs video materiālus, kad draudzenes kāzās ar vīra telefonu uzņēma fotogrāfijas.

Pēc tam, viņa izveidoja jaunu grupu, izmantojot aplikāciju WhatsApp, un tajā dalījās ar video materiāliem, nosūtot tos visiem vīra kontaktiem. Viņa uzrakstīja: „Pieķerts krāpjot sievu un 8 mēnešus veco bērnu ar sū..u no Shell. Vai vēl kāds vēlas to darīt?”

Trīs nosūtītie video klipi drīz parādījās arī internetā. Papildus, Hanlona uz vīra mašīnas iegravēja vārdus „krāpjošais maita”.

1a
Eimija Maksvela

Maksvelas kundze atteicās detalizēti komentēt notikušo, bet viņa pastāstīja, ka nezina kā labāk aprakstīt notiekošo.

„Visi ir redzējuši šos video materiālus. Tas ir izpostījis vairākas dzīves. Tā taču nebija nekāda af*ra, tas bija tikai vienas nakts sakars. Video bija viņa telefonā tikai divas dienas, līdz viņa sieva to atrada.”

Maksvela piemetināja, ka šī video dēļ, ar viņu sazinājušies ļoti daudzi.

„Mēs ar vīru vēl esam kopā, bet jau sen plānojām šķirties, šis gadījums ir tikai paātrinājis visu. Šobrīd es nemeklēju darbu, esmu nolēmusi atpūsties. Visi man ir veltījuši simpātijas. Es nezināju, ka Hanlona un viņa sievas attiecības ir tādas, ka viņai ir histēriski jārokas cauri viņa telefona failiem. Normāli cilvēki tā nedara.”

Lasi arī: Kāds tu patiesībā esi seksa partneris? Tests tiem, kuriem pāri 18

Viens no naftas rūpnīcas darbiniekiem pastāstīja: „Pāra video klips ir visas pilsētas tenku objekts, un šie video klipi izplatījās kā ugunsgrēks mežā. Es nepazīstu nevienu, kas tos vēl nav redzējis.”

Kā domājat jūs – vai sievas rīcība ir saprotama un attaisnojama? 

Leave a Comment