Sieviešu Horo***ps: 16. – 22.aprīlis – saņemsiet palīdzību

Mūsdienu pasaulē sievietēm nav viegli dzīvot. Apvienojot darba un mājsaimniecības pienākumus, viņām arī nevajadzētu aizmirst par sevi un vienmēr palikt skaistām. Šajā nedēļā sievietes varēs paļauties uz zvaigžņu un planētu patronu palīdzību.

Neskatoties uz to, ka sievietes pēc savas būtības ir vājas un nestabilas, tas neliedz viņiem sasniegt savus mērķus un kļūt veiksmīgām. Tomēr zvaigznes joprojām neatstāj jūs bez uzraudzības un katru dienu mēģina sniegt jums nepieciešamo palīdzību. Šīs nedēļas laikā jūsu patronu planētas varēs jūs atbalstīt ar savu enerģiju un palīdzēs jums sasniegt vēlamos panākumus. Par to, kas notiek ar jums no 16. līdz 22. aprīlim, jūs varat mācīties no iknedēļas horoskopa.

Auns

Šonedēļ Auns spēs pilnībā paļauties uz Marsa atbalstu. Pateicoties jūsu patrona pozitīvajai ietekmei, jūs varēsiet pabeigt biznesa uzsākšanu un, iespējams, pat sākt jaunas darbības. No 19. līdz 22. aprīlim Saule vājinās Vērša zvaigznājā, kas nozīmē, ka tuvākajā nākotnē uz to nav jābalstās. Ir vērts uzskatīt, ka visu nedēļu jūsu antagonists Venēra būs arī stiprinātā stāvoklī, tāpēc šis laiks ir nelabvēlīgs, lai iepazītos ar pretējo dzimumu un romantiskiem randiņiem.

Lasi arī: Kādam dzīvniekam līdzinās jūsu vīrietis, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Vērsis

Nedēļas sākumā sievietes-Vērsi gaida panākumi visās dzīves jomās. Jūsu patrons Mēness tiks stiprināts tikai līdz 18.aprīlim, bet pat tik īsā laikā jūs varēsiet gūt panākumus jebkuros centienos. Varbūt šonedēļ jūs satiksiet savu mīlestību, un Venera palīdzēs jums izdarīt pareizo izvēli. Intuīcija tiks pastiprināta, tāpēc paļaujieties uz viņas padomiem. Ja esat pārliecināts, ka cilvēks blakus jums ir vienīgais, kuru meklējāt visu savu dzīvi, tad nebaidieties no pirmā soļa un atzīstieties savas jūtas. Jūsu laime ir jūsu rokās.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment