Sieviešu horoskops: 16. – 22.aprīlis – saņemsiet palīdzību

Dvīņi

No 16. līdz 22. aprīlim Dvīņiem dzīve var šķist rūgta. Jūsu nepatikšanas cēlonis būs ne tikai jūsu kļūmes, bet arī antagonistu – Saules un Marsa ietekme. Merkurs joprojām nespēj jums palīdzēt, un tāpēc sarežģītās situācijās jums būs jāpaļaujas tikai uz sevi. Šajā laikā astrologi iesaka jums atlikt darbu un pievērsties personīgajai dzīvei. Pastiprināta Venēra var palīdzēt jums meklēt otro pusi, bet vispirms jums ir jāizlemj, vai esat gatavs attiecībām.

Lasi arī: LPS: Esošā autoceļu finansēšanas politika nav ilgtspējīga

Vēzis

Dažreiz pārmērīga emocionalitāte un atkarība no kāda cita domām neļauj Vēzim dzīvot laimīgi. No 16. līdz 22. aprīlim jums būs jāizrāda ierobežojumi un jābūt neatkarīgām. Līdz 18.aprīlim ieskaitot, Mēnesis jums visām palīdzēs, bet ceturtdien jums būs jācīnās par savu laimi. Mars jums mēģinās radīt papildu problēmas, taču, ja jūs spēsiet izturēt tā ietekmi, jūs izkļūsiet no nepatikšanām un panāksiet veiksmi. Ja rodas grūtības, izmantojiet efektīvu meditāciju.

Lauva

Nesen Lauvenes varēja paļauties uz Saules atbalstu. Tomēr šonedēļ jūsu patrons pāriet uz neitrālu pozīciju un visticamāk nevarēs jums palīdzēt. No 16. līdz 18. aprīlim jūsu antagonists, Mēness, nolemj iejaukties tavā dzīvē. Tā enerģija būs tik spēcīga, ka tā ietekme var ietekmēt visas tavas dzīves jomas. Šajā laikā astrologi iesaka vienkārši atpūsties no darba, sadzīves lietām un rūpēties par sevi. Iepirkšanās ceļojums vai skaistumkopšanas salona apmeklējums palīdzēs jums atpūsties un noņemt problēmas.

Jaunava

Astrologi brīdina, ka nedēļas laikā šī zodiaka zīmes pārstāvēm bieži vajadzētu būt nošķirtām un veltīt vairāk laika viņu lietām. Ja jums ir vajadzīga mīlestība, tad tuvākajā laikā jums vajadzētu atlikt meklēšanu. Jūsu antagonists Venēra mēģinās iejaukties pat iepazīšanās laikā ar vīriešiem, un, ja jums izdosies iepazīties ar kādu, maz ticams, ka jūsu izvēle atbildīs jūsu gaumei. Šonedēļ jums vajadzētu pavadīt vairāk laika darbā, nevis personīgā dzīvē. Tavu patronu, Marsa un Mēness ietekmē jūs sajutīsiet papildu enerģijas pieplūdumu un spēsiet izpildīt darba pienākumus ne tikai ātri, bet arī kvalitatīvi.

Lasi arī: Latvijas Riepu apsaimniekošanas asociācijas biedri šogad bez maksas savāks un pārstrādās 1000 tonnu nolietoto riepu

Svari

Visu nedēļu jūsu patrons Venēra un Saturns būs nostiprinātā stāvoklī. Venēras pozitīvā ietekme palīdz veidot personīgo dzīvi. Ja nesen esat bijis konfliktos un nesaskaņās ar savu partneri, tad ir laiks noskaidrot attiecības un, ja nepieciešams, izbeigt tās. Šajā periodā jaunās mīlestības meklēšana tiks lemta ar panākumiem. Ja jūs vēlaties veltīt vairāk laika, lai strādātu, tad šajā gadījumā jums vajadzētu paļauties uz jūsu cita patrona – Saturna atbalstu. Pateicoties spēcīgajai enerģijai, jūs varat tikt galā ar visiem uzdevumiem.

Skorpions

Neskatoties uz patrona-Marsa pieaugošo enerģiju, no 16. līdz 18. aprīlim jūs nevarat izvairīties no Mēness negatīvās ietekmes. Tāpēc nepatīkamas pārmaiņas var rasties gan fiziskajā, gan emocionālajā stāvoklī. Tomēr ceturtdien antagonists pārcelsies uz neitrālu pozīciju, kas nozīmē, ka jūsu stāvoklis ievērojami uzlabosies. Šonedēļ astrologi iesaka Skorpionam izvairīties no konfliktiem ar viņu mīļoto. Venēras ietekme var izraisīt jums nepamatotas aizdomas un partnera neuzticēšanos, kas var izraisīt nopietnus strīdus un šķiršanos. Ja jūs nevēlaties palikt vienatnē, iemācieties kontrolēt emocijas vai uz laiku samaziniet saziņu ar mīļoto.

Strēlnieks

Dažreiz sievietēm ir jāaizmirst par viņu personīgo dzīvi un pilnībā jāierīkojas darbā. Laikā no 16. līdz 22. aprīlim astrologi iesaka Strēlniekiem neiztērēt laiku romantiskiem randiņiem un mīlas piedzīvojumiem, jo pastiprināta Venēra vēl joprojām neļaus jums izveidot personīgo dzīvi. Šajā laikā labāk ir jātiecas uz karjeras izaugsmi un droši jāuzņemas kāroto mērķi. Pateicoties Saules un Marsa atbalstam, neviena no jūsu darbībām nebūs neveiksmīga. Tomēr nedēļas sākumā jums būs jācīnās pret savu antagonistu – Mēnesi, kas mēģinās tevi izsist no pareizā ceļa. Bet nedēļas nogalē jūs varat atpūsties no nedēļas notikumiem un veltīt laiku sev.

Lasi arī: Deinstitucionalizācija: bērnam vajag ģimeni

Mežāzis

Saskanīga Marsa un Mežāža savienība palīdzēs jums sasniegt sasniegumus, vārdu tiešā nozīmē, visās dzīves jomās. Pirmkārt un galvenokārt, astrologi iesaka jums piešķirt vairāk laika jūsu personīgajai dzīvei. Sievietei vienmēr ir nepieciešams mīļotā vīrieša atbalsts un rūpes, un neskatoties uz to, ka jūsu zodiaka zīme ir pašpietiekama, pat jums dažreiz ir vajadzīga palīdzība. Nedēļas laikā Venēra pieliks pūles, lai beidzot atrastu cilvēku no saviem sapņiem, bet jums būs nepieciešama arī rīcība. Ja jūs vēlaties atbrīvoties no vientulības, tad nebaidieties uzņemties pirmo soli pretī savai laimei. Nebaidieties: sarežģītā situācijā jūsu palīgs planēta tev palīdzēs.

Ūdensvīrs

No 16. līdz 22. aprīlim jūsu galvenais palīgs būs Venēra. Tas nozīmē, ka ir laiks pārdomāt izmaiņas jūsu personīgajā dzīvē. Ja jūs vēl neesat atradis savu dvēseles draugu, tad šonedēļ jums būs iespēja visu nokārtot. Dažreiz sievietes baidās šķist uzstājīgas, tāpēc viņas nevēlas veikt pirmo soli. Tomēr Saturns un Neptūns neļaus jums apjukt visatbildīgākajā brīdī un sniegs jums pārliecību. Astrologi brīdina, ka tuvāko dienu laikā grandiozie panākumi darbā negaidīs tevi, kas nozīmē, ka jums būs iespēja atpūsties un būt kopā ar savu mīļoto.

Zivis

Šī Zodiaka zīmes pārstāvji varēs paļauties uz divu patronu – Veneras un Neptūna – atbalstu. Laikā no 16. līdz 22. aprīlim planētas un zvaigznes palīdzēs sarežģītās situācijās darbā vai privātajā dzīvē. No pirmdienas līdz trešdienai Mēness neatstās tevi bez uzraudzības. Tas sniegs vajadzīgo palīdzību, it īpaši, ja jūs atradīsieties stresa situācijā. Dažreiz Saturns, antagonists var traucēt jūsu dzīvi. Tomēr tā ietekme ir tik vāja, ka jūs to pat neievērosiet.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment