Sieviešu horoskops 2018. gada jūnijam – daudzām dzīve uzlabosies

Sievietes horoskops ir īpašs. Tas tiek veikts, ņemot vērā sieviešu enerģijas īpatnības, un palīdzēs visu zodiaka zīmju pārstāvēm pilnībā sajust vasaru.

Jūnijā planētas beidzot sniedz zaļo gaismu visam burvīgajam dzimumam. Mēneša darba kārtībā ir daudz pozitīvu un radošu notikumu. Tas nozīmē, ka ir laiks izmantot savu iztēli un iedvest dzīvi jūsu sapņos. Par to mums stāsta Marsa un Saules stabilā un labvēlīgā ietekme – jūs bez šaubām varat pasludināt sevi. Neskatoties uz to, ka ir gandrīz šeit, un vasarā, daudzas jau sākušas plānot atvaļinājumu, speciālisti iesaka, mazliet vairāk pielikt pūļu, un aktīvāk vadīt biznesa un privāto sektoru, lai uzstādītu sev labu iestatījumu visai vasarai.

Lasi arī: “Mīlestība uz mūžu” noslēpums

Auns

Vissvarīgākais jūnijā notiks verbālā līmenī. Šis ir labs mēnesis draudzīgām tikšanām, ceļojumiem, jaunām paziņām, biznesa sarunām, runām, prezentācijām. Visums brīdina: jo aktīvāk tu izturies, jo vairāk būs jaunas iespējas. Patiesi, jūnijā nevar būt laika mājām un ģimenei, taču jūs varat arī tikt galā ar to.

Spēcīgs atbalsts tiks iegūts no Marsa, kas stiprinās ietekmi, pārejot uz Ūdensvīra zvaigznāju. Astrologi iesaka domāt par nākotni, nosakot prioritātes, plānojot nākotni, varbūt gaidāmās brīvdienas. Daudzas no jums var sajust aktivizējamies sesto sajūtu. Jūs varēsiet uzminēt, kas notiks pēc brīža. Izmantojiet savu intuīciju, un jūsu mērķi būs viegli sasniedzami.

Lasi arī: Zodiaka zīme Lauva: akmeņi, talismani un krāsas

Vērsis

Mēneša sākumā var apmeklēt brīnišķīgas idejas par to, kā pelnīt naudu. Pierakstiet visu, lai neaizmirstu, un noteikti mēģiniet veikt vismaz vienu sīku soli, lai tos īstenotu. Saskaņā ar horoskopu nākamo 30 dienu laikā ne tik daudz rezultāts kā impulss ir svarīgs. Astrologi iesaka sākt procesu, pāriet no vārdiem uz darbiem, uzsākt jaunus pārveidojumus.

Lai izpildītu vēlmes, jums būs daudz iespēju, stiprās puses un resursu. Vispirms neaizmirstiet palutināt sevi. Nepastāvīgu un spilgtu iespaidu nepieciešamību ievērojami uzlabos Venēras ietekme, saglabājot savu spēku Lauvas zīmē no 14. jūnija līdz 30. jūnijam. Šajā laikā Lauvas ietekme dos labvēlīgus ārējos apstākļus, kurus var izmantot. Bet jāuztraucas par to, ka esiet notvertas ambīcijās un ilūzijās, ar kurām nevēlaties dalīties.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment