Mīlestības horoskops uz 2018. gada jūniju – globālas izmaiņas mīlestības sfērā

Jūnijā daudzus sagaida globālās izmaiņas viņu personīgajā dzīvē. Lielākā daļa planētu paliks stiprinātā stāvoklī, tomēr dažām zodiaka zīmēm būs jāpaliek bez patronu atbalsta. Varbūt pirmajā vasaras mēnesī vieni cilvēki varēs satikt viņu mīlestību. Lai to aplūkotu, lūdziet palīdzību ikmēneša mīlas horoskopam.

Lasi arī: Zodiaka zīme Zivis: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Kā likums, pavasarī cilvēki iegremdējas mīlestības atmosfērā un dodas meklēt otru pusi. Tomēr tas nenozīmē, ka vasarā jūs nevarēsiet veidot personīgo dzīvi. Astrologi saka, ka pirmajā vasaras mēnesī daudzus zodiaka apļa pārstāvjus sagaidīs būtiskas izmaiņas. Tas nozīmē, ka daudzi no jums var gūt panākumus ne tikai darbā, bet arī mīlestībā. Pirmkārt un galvenokārt, tas attiecas uz Zodiaka zīmēm Marsa aizgādībā: Aunu, Skorpionu un Mežāzi. Jūnijā šī planēta turpinās saglabāt spēcīgo pozīciju, pat mēneša beigās, retrograda laikā.

Svarīgas pārmaiņas gaida tos, kuru patrons ir Mēness: Vērsis, Vēzis un Zivis. Nakts gaismeklis, kā vienmēr, nevar atpūsties, tā noskaņojums nemainīsies.

Lasi arī: Zodiaka zīme Ūdensvīrs: darbs un finanses

Auns

Visu mēnesi Marss sniegs pārliecību visām Zodiaka zīmēm, kas ir viņa aizsardzībā, un Auns nav izņēmums. Iegūstot patrona atbalstu, jūs varat atrast jaunu mīlestību, it īpaši, ja jūs varat parādīt savu gaišo personību, kad atrodaties pretējā dzimumā tuvumā. Saskaņā ar astrologu teikto, šajā mēnesī jums ir jāliek prātā ikdienas lieta un veltiet tik daudz laika, cik vien iespējams savai personīgajai dzīvei. Šajā gadījumā jums tiek garantēti mīlestības panākumi.

Auns, kas sastāv pārī, beidzot var noskaidrot attiecības ar viņu otro pusi. Neatlieciet nopietnu sarunu ar savu partneri uz vēlāku, jo īpaši, ja jūsu attiecības ir tuvu neapmierinātībai. Iespējams, ka jūnijā būs jāsaskaras ar pārmaiņām jūsu personīgajā dzīvē, bet, iespējams, tas ir vislabākais.

Lasi arī: Viens vienkāršs teikums, ko vēlas dzirdēt katrs vīrietis

Vērsis

Pateicoties Mēness pozitīvajai ietekmei, mēneša sākumā Vērsis būs kaujas noskaņojumā. Šādā tikšanās ar pretējo dzimumu var tikt nolemts uz panākumiem, it īpaši, ja esat gatavs jaunām attiecībām. Vislabvēlīgākās dienas ir paredzamas 10. un 11. jūnijā. Šajā brīdī nakts gaismeklis pasargās jūs no antagonistiem, un tādēļ nepatikšanas jūs apies. Tomēr jau 16.jūnijā Mēness spēks vājināsies, taču pat tad, jūsu otrs patrons Saturns tev palīdzēs līdz mēneša beigām.

Spēcīgais Marss radīs daudz problēmu pāriem. Jūsu antagonista enerģija būs spēcīga līdz jūnija beigām, tādēļ šajā periodā jums pastāvīgi būs sajūta, ka esat uz pulvera mucas. Dažreiz jūsu mīļotajam var rasties nepamatoti greizsirdības uzbrukumi, kas nekavējoties kļūst par nopietnu konfliktu. Lai uzturētu harmoniju attiecībās, mēģiniet parādīt pacietību. Nav nepieciešams ātri reaģēt uz mīļotā apsūdzībām, varbūt iemesls tam ir tikai slikts garastāvoklis.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment