Sieviešu horoskops 2018. gada jūnijam – daudzām dzīve uzlabosies

Dvīņi

Šajā mēnesī sieviešu priekšā, kas dzimušas saskaņā ar Dvīņu zīmi, tiks atklātas daudzsološas iespējas. Zvaigznes ir pārliecinātas: jums būs viss, ko vēlēsieties. Jūsu galvenie palīgi ir Saturns un Merkurs. Jūsu patrons radīs īpašu veiksmes auru ap tevi. Atbalstieties uz tā – un jūs būsiet neiznīcināms.

Mēneša sākumā Merkura ietekme uz jūsu zīmi uzlabos intelektuālo darbību. Būs vēlēšanās garīgam piedzīvojumam, ideālam un pašpilnveidošanās centieniem. Tas viss var mudināt jūs mācīties svētās dziļās zināšanas. Šis ir laiks, kad cilvēki sāk ienirt ticības, garīgās prakses un patiesās mīlestības meklējumos. Ja jums jau ir mīļais vīrietis, tad šī mēneša laikā attiecības ar viņu kļūs gaišākas un tīrākas.

Lasi arī: Kā iemācīties uzticēties iekšējai balsij

Vēzis

Sievietes, ko pārstāv Vēzis, ja jūs joprojām uzskatāt sevi par nepievilcīgu, pēc tam izmēģiniet šo mēnesi, lai atrastu to, kas mainīs jūsu uzskatus pretēji. Tagad jūs sagaidāt dzīvības pārrāvumu. Iemesls tam būs Neptūns, kurš ir spēcīgā pozīcijā. Astrologi iesaka pievērst uzmanību cilvēkiem un apstākļiem, kurus jūs esat pieraduši neievērot – viņi slēpj Visuma pazīmes.

Vēža pārstāvjiem jūnijs ir veiksmes mēnesis. Pat ja atradīsiet sevi bīstamā situācijā, viss beigsies tavā labā. Jebkurš apstāklis ​​darbosies jums, kas palīdzēs apmierināt jūsu vēlmes, piesātināt pašcieņu, atklās slēptos talantus. Vienīgā problēma, ar kuru jūs saskarsieties šajā mēnesī, ir jūsu piesaiste cilvēkiem. Tas var kļūt par hiperopu, kas var atsvešināt mīļos.

Lauva

Jūsu panākumi šajā mēnesī būs acīmredzami. Eksperti iesaka ne tikai aktīvi piedalīties sabiedriskajā dzīvē, bet arī mēģināt būt uzmanības centrā. Ja ir šāda iespēja, tad labāk ir vienlaikus rīkoties ar kādu. Darbs duetā ar partneri, draugu vai mīļoto cilvēku padarīs jūs daudz spēcīgāku un pārliecinošāku.

Saules ietekme neitralizē reālās vai iedomātās briesmas, taču pat šajā gadījumā daudz būs atkarīga no jūsu emocijām. Sliktas atmiņas un negatīvās emocijas var mocīt jūs ilgāk par reālām nepatikšanas sekām, tādēļ mēģiniet neveikt sliktu. Astrologi iesaka pārtraukt izkopt negatīvās emocijas un pieskaņoties pozitīvākam noskaņojumam. Īpaši svarīgi ir normalizēt ģimenes mikroklimatu.

Jaunava

Vasaras sākums – šeit tas ir, Jaunavas! Dzīves panākumi, jauns darbs vai partneris vai pat jauns sociālais statuss ir iespējams, kā nekad agrāk. Un tas ir nepieciešams tikai tas, ko jūs vislabāk zināt: rūpīgi izstrādāts plāns un pašdisciplīna. Pieliekot vien pūles, jūs saņemat visu to, par ko sapņojāt vai nevarējāt sapņot.

Pateicoties piedāvātajām iespējām un kardinālajām izmaiņām dzīvē, jāuzsver Saturns, kurš ne tikai jūs atbalstīs ar savu ietekmi, bet arī novirzīs viņu uz pareizo ceļu. Jums tiek nodrošināta veiksme, iespaidu daudzums un laime. Uzskata, ka Jaunavai nav jāuztraucas un nepareiza lēmuma pieņemšana, tā pielāgojas mainīgajam kursam un iegremdēšanai paša dzīvē.

Lasi arī: 6 iemesli, kāpēc vīrietis pārtrauc attiecības

Svari

Zvaigznes piesaista Svaru pārstāvju uzmanību uz agrāk neizmantotajām iespējām. Jūs jau pietiekami šaubījāties par sevi un bijāt satrauktas par un bez tā, atlaižot laimi. Jūnijā būs laiks ne tikai norādīt mērķi, savākt piedurknes un virzīties uz priekšu! Produktīvi būs jautājumi, kas saistīti ar radošumu, ceļošanu, finanšu operācijām, kā arī darbu jaunās un neizpētītās jomās. Jūnija panākumu atslēga ir radoša pieeja.

Venēras pozitīva ietekme samazinās gan iekšējos, gan ārējos ierobežojumus. Paredzams sasniegt sievišķo enerģiju, tāpēc esiet gatavas tam, ka dzīve sniegs jums kaut ko neparastu. Astrologi iesaka izvēlēties lietas, kas akcentētu jūsu sociālo statusu un seksapīlu, kā arī krāsot savu raksturu mistiķa noslēpumainā nozīmē.

Skorpions

Retrograda Saturns jūnijā radīs jums visu laiku neapmierinātību ar savām intelektuālajām spējām, zināšanām vieglas bagāžas, prasmju un spēju trūkumu. Šī kaitīgā planēta – jūsu antagonists, centīsies sajaukt jūsu kartītes. Sievietes, kas reaģēs uz šo kā citu dzīvības mazākumu, būs zaudētājas. Pārstāves no Skorpiona, kam būs izaicinājums un cīnīsies ar pārtraukumiem zināšanās – lai uzvarētu, jo patiesībā, nedēļas laikā jums jāasimilē lielu daudzumu informācijas.

Jūnijā, intuīcija čukst jums, ka briesmas ir pagājušas, un tas patiešām ir. Tikai jūsu pašu koncentrēšanās uz negatīvisms padarīs jūsu domas par sliktām, kad ir tik daudz laba apkārt. Tas ir viens no 2018. gada mēnešiem, kad jūs varat atļauties gandrīz visu, tāpēc ļaujiet sev būt laimīgai.

Strēlnieks

Tas ir tas, par kuru Merkurs, kurš atrodas Dvīņu zvaigznājā, rūpīgi pārdomās. Taisnība, negatīvās emisijas nebūs bezgalīgas, no 12.jūnija būs vieglāk dzīvot, līdz šai dienai nebūs nevienas sfēras, kurā jūsu antagonists netiks izšķiests. Merkurs uzsvērs visus trūkumus un nepilnības. Daudzi no skaistā dzimuma uzskata, ka dzīvība visās frontēs ieiet bezdibenī. Tomēr jūs varat izvēlēties vienu no diviem iesniegtajiem taktiem.

Pirmkārt, jums ir jāatloka savas piedurknes, jūs varat sākt, lai pastāvīgi atbrīvotos no problēmas ar sūdzēšanos sev, cenšoties pretoties secību elementiem (ne mazāk haotiska nekā visiem citiem elementiem), un pakāpeniski atjaunot vitalitāti, gulošu projektu, garām palaistas iespējas. Vai nu pieņemat sakāvi, ignorējot visu, kas notiek. Tā kā, ja tas nebija pietiekami, astrologi iesaka otro iespēju – kas būs visizdevīgākais un patērē mazāk enerģijas. Visi pārveidojumi, kas notiek ar to ārējo negatīvību gala rezultātā, kļūs labi. Jebkurā gadījumā jau mēneša otrajā pusē kaisle samazināsies, un dzīve ieies vecajā kanālā.

Lasi arī: Slavenības, kas piedeva krāpšanu

Mežāzis

Retrograda Jupiters, kuru raksturo mērena aktivitāte, nepārsteidz izturīgās sievietes. Jā, jums jūnijā būs nepieciešams noteikt, centību, smagu darbu, bet par laimi, tas viss ir jūsu Zodiakā. Un nepieciešamība pareizi konkurēt par vietu zem saules nebūs skandāla jums, jo īpaši, ja jūs rūpēsieties par lietām, kas jums patīk.

Neskatoties uz negatīvo ārējo mirdzumu, stipro emocionālo un vājo auru, Mežāzis – visvairāk stabils un nav pakļautas mainīgajam, tāpēc tas ir pirmais vasaras mēnesis, kas jums šķiet parasts un diezgan harmonisks. Tomēr, ja Jums uzbrūk svarīgs notikums (dzimšanas diena, paaugstinājums, kāzas),ar savu stingrības un izturības garu var nebūt pietiekami.

Ūdensvīrs

Daudzas Ūdensvīra pārstāves būs pārāk jutīgas pret stiprināto Marsu, kas atrodas tavā zīmē. Daudzas nelielas nepatikšanas var izsist jūs no parastā kanāla. Astrologi iesaka iemācīties atrast iekšpusē kodolu un turēt to. Introspekcija palīdzēs jums atrast un sajust savas stiprās puses, kuras šajā mēnesī būtu jāuzsver.

Nebaidieties no iniciatīvas un izvairieties no darba aktivitātes: šomēnes tie kļūs par jūsu galvenajiem palīgiem mērķu sasniegšanā. Ņemot vērā nelielas pārmaiņas sevī (mainot garšas vēlmes, atrodot jaunus mērķus vai hobijus), mēģiniet tās attīstīt. Pat ja tie ir tikai centieni ātrāk aizmigt, pamosties atpūsties un būt labā formā – dari to. Galu galā, jūs nekad nezināt, ka kādu dienu tas var palīdzēt jums sasniegt panākumus dzīvē.

Zivis

No horoskopa, ja Zivīm kaut ko nepatīk, viņas raud un dusmojas. Zvaigznes brīdina: vēlams izvairīties no šīm emocijām jūnijā. Tikai pašdisciplīna, pacietība, apņēmība, vienmērīgums un secīgie soļi palīdzēs jums izdzīvot šajā satraukuma periodā, piepildot ar mazām, mulsinošām nepatikšanām. Venēras spēks pozitīvi ietekmēs tevi, taču šim mēnesim no tā puses nepietiks.

Astrologi iesaka jums nepievērst uzmanību kaitinošiem sīkumiem, un, ja jūs darāt kaut ko svarīgu, neuztraucieties par trivialitāti. Pirmais vasaras mēnesis jums labvēlīgs, un tas var radīt daudz pārmaiņu, vai labāk, tomēr vispirms pretrunīgie šķiet, ka zvaigznes vidējā ietekme ir.

Avots

Leave a Comment