Sieviešu horoskops 2018. gada martam

Dvīņi

Merkūrija spēks palīdzēs šīs zīmes dāmām. Līdz 6. martam planēta kļūs spēcīgāka, kas ievērojami vienkāršos lēmumu pieņemšanu. Dvīņiem ir jāizpilda daudz plānotās lietas, un astrologi iesaka veltīt tiem mēneša pirmo pusi. Tas ir saistīts ar faktu, ka Merkūrijs pēc 23. datuma sāks savu atpakaļgaitu un negatīvi ietekmēs spēju mācīties, iesaistīties darījumos, kā arī iepazīties ar jauniem cilvēkiem.

Cienījamām sievietēm jāizmanto uzkrātās zināšanas un personīgās pieredzes priekšrocības, lai pirmais pavasara mēnesis kļūtu veiksmīgs un piepildīts ar jums patīkamām ziņām. Jūs varēsiet sasniegt izcilus rezultātus uzņēmējdarbības sfērā, ja jūs nolemsiet nešaubīties un sāksiet ceļu uz personīgajiem panākumiem. Privātajā dzīvē dāmām ir svarīga parādīt savaldību, lai interesētu personu, kura jums patīk.

Lasīt arī: 7 frāzes, kuras nevar teikt bērnam, kad viņš raud

Vēzis

Vēžiem astrologi iesaka klausīties jūsu sirdi. Jupiters atgriezeniskā stāvoklī pastiprinās sajūtas un emocijas, kas jums palīdzēs burtiski izbēgt no nepatikšanām. Kas attiecas uz personīgo dzīvi, ir svarīgi, lai vēzis būtu piesardzīgs un neuzticētos cilvēkiem uz vārda. Tie, kuriem jūs uzticaties, jūs varat maldināt, tāpēc vispirms uzklausiet sevi.

Retrograda Merkūrijs, kas sāks reverso kustību no 23. marta, ietekmēs jūsu finanšu sfēru. Astrologi iesaka izslēgt spontānus izdevumus un pēc iespējas ātrāk atvadīties no jebkādiem parādiem. Ja to neizdarīt, jūsu finansiālais stāvoklis var ciest līdz aprīlim. Uzmanīgi skatīties, ko jūs darāt, lai novērstu kļūdas precīzos aprēķinos. Tas palīdzēs jums izslēgt kļūdas darbā.

Lauva

Lauvām marta sākumā vajadzētu pievērst uzmanību personiskajai dzīvei. Jūsu zīmei smaida veiksme, tāpēc neaizmirstiet tuvojošos mīlestību. Mēneša beigās, kad Merkūrijs sāk reverso kustību, jums būs nepieciešams tuvu cilvēku atbalsts. Sākot no 23. datuma, neatsakiet piedāvāto palīdzību, pretējā gadījumā jūs nevarēsiet tikt galā ar atslābuma apātiju.

Jaunas sievietes biznesa darījumu panākumi nebūs viegli, bet dabiskās neatlaidības un vadības īpašības palīdzēs jums pārvarēt visus šķēršļus. Izmantojiet martu kā sākumu jauniem atklājumiem un darbiem. Varbūt dažas Lauvenes nolems sākt savu biznesu, un pirmās marta nedēļas būs visveiksmīgākās.

Jaunava

Jaunavai mēneša sākumā palīdzēs Jupitera enerģija. Viņa atpakaļceļa kustība no 9. datuma atbrīvos no citu spiediena. No 7.datuma, Venēras jauda, kam ir negatīva ietekme uz jūsu zīmi, tiks vājināta, un dāmas varēs izmantot iekšējos resursus, lai sasniegtu panākumus uzņēmējdarbības jomā. Šomēnes, astrologi iesaka Jaunavām nodarboties ar privāto dzīvi, lai uzlabotu attiecības ar tuviniekiem, vai sāktu aktīvi meklēt otro pusi.

Marta beigās, 23.martā, arī Merkūrijs kļūs retrograda. Šajā sakarā Jaunavai jāpievērš uzmanība gadījumiem, kad nav vajadzīgas milzīgas enerģijas tērēšana. Pēdējā nedēļā ir vērts darīt to, ko jūs darāt vislabāk, pabeigt iepriekš uzsākto biznesu un atteikties no nopietniem darījumiem un tādu jaunu projektu ieviešanas, kas ilgu laiku var ilgt atpakaļrotācijas planētas ietekmē.

Lasīt arī: Es nevaru piedot savai meitai: viņa iznīcināja manas attiecības

Svari

Dāmām Svariem būs jāpieliek pūles. 7.datumā jūsu patronese Venēra kļūs vāja sakarā ar pāreju Auna zvaigznājā. Spēka trūkums ietekmēs veiktspēju, tāpēc jums būs vieglāk izvēlēties lietas. Ar mīlestību, ne viss būs gludi, bet ar pienācīgu rūpību jums būs iespēja, saglabāt stabilitāti attiecībās. Svariem jābūt piesardzīgiem no Marsa, kas radīs neskaidrības pēc 17.datuma.

Marta beigās Merkūrijs būs retrograda, tāpēc labāk ir atteikties no jauna biznesa, sākot no 23.datuma. Šī planēta var palēnināt jebkuru procesu, tāpēc jums ir jāuzmanās no visa, kas jums ir jauns. Astrologi iesaka atlikt jaunus projektus, iepazīšanās un finanšu darījumus. Tāpat ir nepieciešams izslēgt aprīkojuma iegādi, līdz Merkūrijs atkal atrodas uz parastā kursa.

Skorpions

Skorpioniem martā būs jāpārbauda savi spēki. Planētu ietekme būs diezgan spēcīga, tādēļ jūsu plāni var ciest. Mēneša ietekme radīs garastāvokļa svārstības, kas negatīvi ietekmēs uzņēmējdarbības un personīgās dzīves norisi. Skorpioniem rūpīgi jāuzrauga emocionālais fons, lai nepieļautu kļūdas.

No 23. marta reversais Merkūrijs dosies uz Auna zvaigznāju. Šī planētas nostāja traucēs aktīvi strādāt pie projektiem un citiem svarīgiem jautājumiem, kas nozīmē, ka Skorpionam būs rūpīgi jāuzrauga viss, ar ko jūs strādājat. Kļūdas precīzos aprēķinos un komunikācijas problēmas nav izslēgtas. Lai izslēgtu kļūdas, dārgām dāmām vajadzētu atlikt enerģiju patērējošus darbus, lai pabeigtu jau paveikto.

Strēlnieks

Martā Strēlniekiem aktīvi jācīnās par savu laimi. Martā veiksme būs jūsu pusē, tāpēc no pirmajām pavasara dienām astrologi iesaka pievienoties biznesam un iesaistīties personīgās dzīves veidošanā. Ar pienācīgu prasmi sievietes var sasniegt izcilus rezultātus visās jomās. Izplatiet savu spēku visu mēnesi, lai ik dienas būtu vēl viens solis, lai jūs varētu gūt panākumus.

Pateicoties reversā Jupitera enerģijai, Strēlnieks varēs justies pārliecināti par savām spējām un pēc 9. marta sākt veikt svarīgu darbu. Astrologi iesaka dārgajām dāmām atteikties no negatīvas domāšanas par labu pozitīvai attieksmei. Lielisks garastāvoklis un labklājība dos jums stimulu attīstīties un palīdzēt jums tikt galā ar grūtībām.

Lasīt arī: Kurās jūsu mājas daļās uzkrājas negatīvs un kā to neitralizēt?

Mežāzis

Sievietei-Mežāzim, astrologi iesaka padomāt par savu emocionālo veselību. Ja jūs izmantojat savu noskaņojumu, jūs nevarēsiet īstenot visas savas idejas. Venēra zaudēs spēku līdz 7.martam, tāpēc jaukām sievietēm būs jāmeklē veidi, kā palikt tonētām un skaistām. Ja jūtat apātiju, elpošanas vingrinājumi palīdzēs jums atgūt spēku.

Pēc 23. datuma, kad Merkūrijs kļūst retrograds, Mežāzis sajutīs spēka pieaugumu un spēs risināt neatliekamās problēmas. Mēneša pēdējā nedēļa būs veiksmīga, lai pabeigtu aktuālos notikumus, un pēc tam, kad planēta pārtrauks retrograda periodu, jūs varat aktīvi strādāt pie jauniem projektiem un jautājumiem, kam jāpievērš pastiprināta uzmanība.

Ūdensvīrs

Sievietei-Ūdensvīram astrologi iesaka būt uzmanīgākām. Jau 7. datumā jūs ietekmēs retrograda Jupiters, kas apšaubīs jaunos sasniegumus un panākumus biznesā. Astrologi iesaka nepazust un meklēt iedvesmu, kas palīdzēs jums pārvarēt grūtības. Atcerieties, ka ne vienmēr pārbaudītas metodes ir panākumu atslēga un meklējiet jaunus veidus, kā sasniegt savus mērķus.

23.datumā Merkūrijs atgriezīsies, kļūstot pretējs. Viņa negatīvā enerģija palēninās visus procesus, tāpēc sievietēm būs jāizmanto dabiska viltība un atjautība. Nemēģiniet sākt jaunus, laikietilpīgus uzdevumus, kas var ilgi vilkties. Jūsu smags darbs un neatlaidība tuvākajā laikā atmaksāsies.

Zivis

Sievietēm, kas dzimušas zem Zivs zīmes, ir pakļautas briesmām no reversā Jupitera puses. 7. martā viņš atgriezīsies, padarot tavu pieredzi vairāk nekā parastu. Astrologi iesaka rūpēties par savu garastāvokli un neļaujiet apstākļiem apbēdināt jūs. Ja jūs baudīsiet visas savas kaprīzes un vājās puses, veiksme ātri novērsīsies.

No 23. datuma Merkūrijs arī mainīs savu pozīciju, kļūstot revers. Marta pēdējā nedēļā Zivīm ir jāvelta laiks radošumam, meklēt jaunus attīstības veidus un risināt problēmas nevis ar standarta metodēm, bet gan ar izdomu un iztēli. Nevilcinieties lūgt palīdzību no tuviem cilvēkiem. To atbalsts palīdzēs jums palikt ierindā.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment