Sieviešu Horo***ps 2019. gada februārim – kādu sagaida īpaša veiksme!

Vēzis

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps 2019. gada februārim – izrādiet mīlestību, bet neuzspiediet to!

Lauva

Marss un Jupiters pavērs fantastiskas iespējas Lauvām: tas izrādīsies, ka palielināsies ieņēmumi, kas izriet no izpildvaras darba rezultātiem. Astrologi neiesaka būt novirzītai un izklaidīgai ar sīkumiem. Neskatoties uz to, ka viss mēnesis kopumā ir enerģiski labvēlīgs, ir svarīgi, lai Lauvas pārstāves būtu uzmanīgas. Pastāv liels risks, ka iedvesma atstās, darbs turpināsies no sliktas nots, konflikti radīsies ģimenes dzīvē. Jums nevajadzētu pakļauties zvaigžņu provokācijām, pretējā gadījumā visas perioda iespējas un likteņa dāvanas var vienkārši aiziet garām.

Jaunava

Februārī Jaunavas varēs atrast sapņu darbu vai sākt jaunu biznesu, kas pilnībā atbilst ne tikai viņu vajadzībām, bet arī to raksturam. Jā, nākamais mēnesis ir ideāls pašrealizācijai, vēlmju izpildei, ideju iemiesošanai un drosmīgiem lēmumiem. Tomēr Jaunavas var ļaunprātīgi izmantot savas atvērtās perspektīvas. Miega potenciāls var kļūt par iekšēju konfliktu, agresiju vai pašapmierinātību. Tāpēc viss februāris būs labvēlīgs fiziskai slodzei, lai mazinātu stresu vai jebkura cita garīga prakse, kas palīdz uzturēt sevi labā stāvoklī. Laiks no 4. līdz 28. februārim ir vispiemērotākais, lai atrastu savu vietu dzīvē.

Svari

Venēras ietekme Mežāzī radīs neskaidras situācijas: no vienas puses, Svari būs finansiāli veiksmīgi, no otras puses – attiecību saasināšanās ar mīļoto. Jums būs jāmeklē kompromiss un jācenšas pievērst uzmanību visām jomām. Februāra sākums palīdzēs izlemt par daudzām lietām: bailes un kompleksi nonāks virsmā, kas nozīmē, ka kļūs skaidrs, ko ir nepieciešams labot sevī, lai kļūtu labāka. Mēneša vidū būs iespējams paņemt pareizo virzienu, lai sāktu ceļu uz sapni. Astrologi brīdina: var būt emocionāli uzliesmojumi, vardarbīga kāršu atklāšana, iekšējā krīze, garīgā vājuma sajūta, tāpēc ir ieteicams izmantot meditāciju. Tas palīdzēs nomierināt nervus, mazināt stresu un atbrīvoties no negatīvām emocijām.

LASI ARĪ: Horo***ps 2019. gada februārim – sagaidāmas patīkamas pārmaiņas!

Skorpions

Strēlnieks

Reklāma darbā, laba iepazīšanās, jauna vieta ar augstāku algu, lieliem pirkumiem – tas viss ir reāls februārī, vairāk nekā jebkad agrāk. Sievietes, kas dzimušas zem Strēlnieka zīmes, noteikti izmantojiet šī perioda iespējas, lai uzlabotu savu dzīves kvalitāti. Astrologi arī atzīmē, ka šis mēnesis var jums atgādināt par pagātni. Var būt gadījuma tikšanās ar bijušajiem partneriem, veco draugu zvani, bijušo draugu mēģinājumi uzlabot attiecības. Jums būs nepieciešama pareiza reakcija uz šādiem notikumiem, jo, no vienas puses, jūs varēsiet labot pagātni un, no otras puses, pastāv risks, ka iestāsies kārdinājums uzkāpt atkārtoti uz grābekļa un ciest vilšanos. Par laimi, februārī Strēlniekus aizsargās Jupitera ietekme. Uzklausot jūsu intuīciju, ir pilnīgi iespējams izprast savas vēlmes un mērķus.

Mežāzis

Mežāžiem šomēnes būs jāpierāda maksimāla rūpība un smags darbs. Viņām pavērsies lieliskas iespējas, galvenais ir neatteikties no tām pašapziņas dēļ. Fakts ir tāds, ka februārī Mežāzis var saskarties ar sabrukumu, sezonālu depresiju, īpaši mēneša pirmajā un otrajā nedēļā. Astrologi iesaka jums nepieprasīt neiespējamo no sevis: labāk ir sagatavot svarīgu lietu sarakstu un pieturēties pie plāna visam mēnesim. Karjeras un mīlestības izmantošanas laiks būs mazliet vēlāk, iespējams, no 18. līdz 28. februārim. Šajā laikā jūs varat sākt jaunu biznesu, bet joprojām saistīt savas spējas ar realitāti. Sapņot ir vērts nedaudz vēlāk, un februārī jums ir jārada stabils pamats panākumiem nākotnē.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada februārim – tiecieties pēc garīguma un mīlestības!

Ūdensvīrs

No 1. februāra līdz 28. februārim Ūdensvīram nesīs veiksmi Saturns. Astrologi iesaka palielināt savu ietekmi un autoritāti gan darbā, gan ģimenē, bez nevajadzīgas agresijas. Par godu un diplomātiju. Kopumā februāris notiks pozitīvi, taču nebūs lieki sagatavoties neparedzamām izmaiņām. Ieteicams sagatavoties tam, ka mēneša vidū būs radikāli jāmaina plāni un jārod improvizācija ceļā. Visneaizsargātākajās vietās ir ieteicams nostiprināt drošības spilvenu. Mēneša beigās Ūdensvīram ir jāpievērš uzmanība Vese***ai, jāatjauno garīgā harmonija.

Zivis

Sievietēm Zivīm vajadzētu izmantot pašreizējo mēnesi, lai apspriestu, sasniegtu mērķus un meklētu līdzīgi domājošus cilvēkus. Ja viss ir sarežģīts ar ambīcijām un mērķiem, ir vērts ieguldīt pašrealizācijā un uzlabotā apmācībā. Saskaņā ar horoskopu, 2019. gada februārī tā būs labākā stratēģija. Pretējā gadījumā mēneša laikā var nokļūt burzmā un mazās, bet kaitinošās nepatikšanās. Šīs zīmes pārstāvēm nav ieteicams veltīgi izšķērdēt savu spēku, sūtīt to atbrīvoties no nevajadzīga un iegūt nepieciešamo. Mēneša galvenais periods ir no 1. februāra līdz 14. februārim, jo ​​Marss tiks stiprināts Auna zīmē, kas nozīmē, ka divas nedēļas viss tiks atrisināts un plāni tiks veikti.

avots:  dailyhoro

Leave a Comment