Sieviešu horoskops nedēļai: 19. – 25. marts – skaistums atplaukst saulītē

Dvīņi

Dvīņu zīmes zvaigznes pārstāvji prognozē mēreni produktīvu nedēļu, kam trūkst akūtu problēmu. Patiesi, šim ir nepieciešams būt līdzīgi domājošu cilvēku un tuvu cilvēku vidē. Tev tas ir ideāls scenārijs, jo, atrodoties tev apkārt, uz tiem, uz kuriem var paļauties, negatīvās saules aktivitātes nedurs dunci mugurā.

Šonedēļ jūs vienkārši fiziski nevarat nostāties tik lielā emociju izteiksmē. Pat ja viss izskatās mierīgs, tas joprojām nedod neko: nepatikšanas nāk no ārpuses, un atslēga, kas atver tām durvis, ir jūsu prāta stāvoklis. Saule liks tev justies izsmeltam, aizmirstam, pamestam.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: 19.-25.marts – piesardzība nenāks par skādi

Vēzis

Šīs nedēļas sieviešu vēža galvenās īpašības – nopietnība, palielināta atbildība un pasliktināšanās. Astrologi iesaka to ievietot darba kanālā. Septiņas dienas Mēness daudzkārt iepriecinās tevi. Tā palielinātā ietekme ļaus jums kļūt par vadošo ekspertu finanšu jomā, pat ja vienīgā lieta jums ir ģimenes budžets.

Otrdien, trešdien, sestdien un svētdien, jāgaida veiksme ne tikai finanšu pasaulē, bet arī citās, jutīgākajās jomās. Mēneša darbība dos jums neierobežotu pozitīvu avotu, taču, no pirmā acu uzmetiena, jums būs grūti saprast, ka jums ir labs garastāvoklis. Labi, nerādiet cilvēkiem, jo ​​īpaši nepazīstamiem, savas vājās vietas. Atbildiet uz jautājumiem, ko no svešiniekiem ar mēmu apņēmību un stingrību balsī, citādi jūs sildāt čūsku jūsu krūtīs.

Lauva

Lauvenēm šonedēļ būs grūti pretoties saviem trūkumiem. Pašaizliedzība sasniegs absolūtu, kas var sabojāt attiecības ar cilvēkiem, kuri nav jūsu uzmanības cienīgi. Protams, citi pamana tādu augstprātīgu uzvedību, tādēļ esiet uzmanīgi un neievērojiet iespēju zaudēt sabiedrības atzinību.

Pretējā gadījumā jūs nezaudēsiet nekādu spēku, laika trūkumu, veselību, lai saņemtu savu naudu par katru cenu. Astrologi iesaka saglabāt objektivitāti. Neļaujiet vēlmei kontrolēt sevi. Tas tikai samazinās jūsu izredzes uzvarēt. Galu galā jebkurš rīcības plāns, pat detalizēts minūtēs, ir jākoriģē. Jūs nevarat kontrolēt šo pasauli, lai gan šonedēļ Saule jūs pārliecinās citādi.

Jaunava

Ja šai septiņās dienās Jaunavai ir iespēja izlaist jautrību, viņa to noteikti darīs. Jo viņa domās, ka ir nepieciešams strādāt tā, lai kauli krakšķ. Darbam ir vajadzīgs viņas spēks un prasmes, un cilvēkiem ir iemesls lepnībai. Katrā ziņā Marss tiks pastiprināts Mežāzī, kas palīdzēs visām Jaunavas zīmes pārstāvēm identificēt svarīgus mērķus, noteikt kritērijus un varbūt pat uzvarēt pāris uzvaras.

Patiesība, ir jautri un iesaistās viduvējos jautājumos. Atpūta tiks uztverta kā ļaundabīga programma. Būs riski pārkāpt darba holismu līniju, apglabāt sevi darbā. Pašpārliecinātām un pastāvīgām Jaunavām astrologi iesaka saglabāt izteiksmīgu aprēķinu: neskriet pakaļ sapņiem.

Lasīt arī: 10 pavasara zīmes laimei

Svari

Neskatoties uz Venēras vājināšanos Aunā, Svari šonedēļ – atradums un atpestījums ikvienam, kurš mēģina nesekmīgi atrast savu dzīves jēgu. Zvaigznēm ir savi plāni, kas attiecas tikai uz šīs zīmes pārstāvjiem. Pirmkārt, sievietēm Svariem, par parādu, būs jāieņem ģimenes galvas pienākumi un jāuzņemas iniciatīvu savās rokās. Otrkārt, Venēra, kas pilnībā zaudē spēku, prasīs izšķirošu rīcību. Patiesi, nekas neradīs risku jūsu laimei: padomus sniegs citi cilvēki.

Šonedēļ cilvēkiem būs nepieciešama jūsu palīdzība neatkarīgi no jūsu dzīves un atvērtības pasaulē. Neaizmirstiet tos, kas vēršas pie jums, lai saņemtu padomu vai atbalstu. Jebkura palīdzība tiks atmaksāta pilnībā un ar zibens ātrumu.

Skorpions

Nākamās septiņas dienas Skorpioniem sola iemest mīlestībā un pielūgšanā pretējā dzimuma priekšā. Jūsu sievietes enerģijas pārvaldīšana notiks Marsā, pastiprināta Mežāzī. Pateicoties tam, nedēļa būs tikai brīnišķīga. Jūs katru jaunu dienu satiksiet ar pilnu pārliecību, ka esat neticami laimīga.

Neērtības var parādīties tikai negatīvas domāšanas dēļ. Bet mīlas panākumi kļūs par jums patīkamu papildinājumu Marsa pozitīvajai ietekmei. Tiesa, ir viens “bet”: nedēļa var likt jautājumus par attiecībām un uzticību pāriem. Nemēģiniet meklēt vainīgos, mest ultimātus: ir iespēja mierīgi vienoties ar mīļoto. Galvenais ir būt gatavam pamatoti aizstāvēt savu viedokli, neietekmējot jūsu partnera lepnumu.

Strēlnieks

Pozitīvi domājošais Neptūns Zivīs pulcēs Strēlnieka zvaigznājā esošās pārstāves saskaņā ar visiem labklājības likumiem. Šī nedēļa ir noteiktā dzīves posma pabeigšanas periods un dalīšanās ar to, kurai nav vērtības. Protams, tas nenozīmē, ka jums nekavējoties ir jāatsakās no visa. Ir svarīgi apzināti novērtēt savas darbības, pakāpeniski tuvojoties nenovēršamajai situācijai.

Neptūns pat enerģiski uzlādēs, un tā uzturēšanās Zivīs tikai palielinās ietekmi. Tomēr pat pēc patrona vērotās acs jūs varat nokļūt nepatikšanās. Fakts ir tāds, ka Zivju zvaigznājs sajauc robežu starp realitāti un ilūzijām. Visums brīdina: ja jūs rīkojat iedvesmas ceļā, nepieļaujot kādu mērķi, jūs varat doties tur, kur nevēlaties.

Lasīt arī: Meditācija “Labirints” – visiem, kas meklē risinājumu vai atrodas strupceļā

Mežāzis

Šonedēļ, Mežāžu sievietes saprāts var viņas mainīt. Vienīgais, kas paliek, ir cerēt uz labāko, gatavojoties sliktākajam. Lai sekmētu veiksmi, būs karalis Marss, kura enerģija kļūs par galveno prāta mākoņu iemeslu. Jūs domājat, ka, lai sasniegtu galveno mērķi, vēl ir jāpadara daži asi brīnumi. Nav šaubu, ka Marsa ietekme ir spēcīgs motivators, tomēr pilnīgi bezjēdzīgs jūsu zīmei.

Jūs pat nešaubīsieties, bet visums var viegli šaubīties. Nemēģiniet mainīt likteni, gaidot lielas uzvaras. Sargieties no iedomātām perspektīvām un apšaubāmiem priekšlikumiem, kuriem nav loģikas un ticamu faktu. Šonedēļ jūs varat viegli sasniegt panākumus, sasniegumus vai labklājību, ir svarīgi saprast, ko jūs esat gatavi upurēt saviem mērķiem.

Ūdensvīrs

Piektdien Merkurs sāks reverso kustību Auna zīmē. Sievietēm, kas pārstāv Ūdensvīru, šī notikumu attīstība var būt negatīva. Nedēļas beigās jūs esat tik apnicis, ka jūs grūti saprast, vai jūs šodien piecēlāties vai tas bija sapnis. Tas ir, lai celties, protams, piecelties. Bet cik reizes, tas ir noslēpums.

Un šādas noslēpumi, kā saka astrologi, vairāk nekā parasti nedēļas laikā. Tāpēc, ja tuvumā nav tuvinieku, kas spēj kontrolēt jūsu pamošanos, aktivitāti dienas laikā, emocionālo stāvokli un enerģijas līdzsvaru, jums būs grūti. Merkurs Aunā ir bīstams ar tā enerģiju, bet par laimi, tas saglabās pozitīvas tendences. Jā, Merkurs kādu laiku izslēgs uzmanību un apdomību, bet aktivizēs iniciatīvu. Tas palīdzēs darboties automātiski, veiksmīgi un bez papildu šaubām.

Zivis

Maigām un trauslām Zivīm laikposmā no 19. līdz 25. martam būs jādarbojas kā vīrietim viena uzdevuma režīmā: pārliecināti, neatkarīgi, mērķtiecīgi. Nemeklējiet palīgus, pat starp tiem, kas ir gatavi jums it visā palīdzēt. Ir pienācis laiks pieņemt lēmumus neatkarīgi, neatsaucoties uz kāda cita domām un iekšējām pretrunām.

Venēra Aunā būs bezspēcīga, kas liks jums kļūt stiprākai. Tas ir nepieciešams, lai nesāpīgi atspoguļotu negatīvās ietekmes ietekmi uz jūsu sieviešu apziņu. Burvīgums, impulsivitāte, pieskāriens – šķēršļi ceļā uz vēlamo mērķi. Šonedēļ jūs būsiet gatava dzīvot savās rokās un realizēt savus nodomus. Tas ir pietiekami, lai ticētu sev, pat ja visa pasaule ir vērsusies pret jums.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment