Kā attīstīt intuīciju: 3 vienkārši vingrinājumi katrai dienai

Katrs no mums periodiski izrunā šo frāzi: “Es to zināju …”. Intuīcija vai dzīves pieredze? Šis ir galvenais jautājums, kas jums jāuzdod sev.

Priekšnojauta ir gan intuīcijas, gan gudrības dāvana. Mums visiem ir iespēja prognozēt nākotni. Daudzi tos sauc par sesto sajūtu vai intuīciju. Savukārt intuīcija ir sarežģīta spēja, kas ietver gan dzīves pieredzi, gan loģiku. Jebkurā gadījumā tas ir sava veida ekstrasensorās spējas.

Lasīt arī: Finanšu horoskops nedēļai: 19. – 25. marts – bagātības ceļš ir līkumots

Intuīcija

Tātad intuīcija ir loģika + dzīves pieredze. Loģika ir visa zinātnes nozare. Vienkāršā nozīmē tas parāda personas spēju izdarīt secinājumus, pamatojoties uz konkrētu situāciju vai datu kopumu. Ja cilvēks ir ļauns, tad viņu visi aizvaino. Ja tas tiek aizskarts, tam var būt daudz iemeslu. Jūs varat izteikt savu viedokli, un tas var būt taisnība. Bet kā jūs nonācāt pie tā? Atbilde ir vienkārša – smadzenes, zināšanas un efektīvs darbs.

Mūsu piemērs ir primitīvs, bet reālajā dzīvē daudzi cilvēki parāda patieso intuīcijas brīnumus. Labākais piemērs ir detektīvi un izmeklētāji. Viņi no smalkajiem graudiem var rasīt milzīgu attēlu, savienojot visas detaļas kopā.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: 19.-25.marts – piesardzība nenāks par skādi

Sestā sajūta

Daudzi zinātnieki uzskata, ka vislabākais rādītājs, ko var paredzēt, ir déjà vu, kas ir septītās jēgas izpausme. Deja vu – savdabīgs skats uz nākotni. Šī parādība saka, ka prognozes dāvana ir ne tikai pieredze, bet arī smadzeņu attīstība un enerģijas spēks. Galvenais ir iemācīties pareizi interpretēt deja vu saskaņā ar jūsu smadzeņu un pasaules uztveres darbu. Neviens, izņemot sevi, to nevar iemācīties.

Sestā sajūta var izpausties arī nevizuālajos attēlos. Šī ir pieredze, kad, piemēram, jūs kaut kur dodaties, bez noskaņojuma, tu esi nomākts. Tad tu nokļūsti nepatikšanās. Tas ir spilgts piemērs tam, kā var izpausties sestā sajūta.

To ir ļoti grūti attīstīt, jo tas nāk no mūsu senčiem. Pēc zinātnieku domām, civilizācijas rītausmā cilvēki varēja telepatiski sazināties, jo smadzenes bija lielākas un strādāja daudz ātrāk. Ekstrasensi cilvēkiem iesaka izmantot īpašus talismanu, lai uzlabotu gandrīz pilnīgi zaudēto sesto sajūtu.

Lasīt arī: Meditācija “Labirints” – visiem, kas meklē risinājumu vai atrodas strupceļā

Kā attīstīt intuīciju

Pirmā metode: prakse. Prakse katru dienu, mēģinot uzminēt dažas vienkāršas lietas – kas būs mugurā kolēģiem darbā, svešinieku vārdus, hobijus, dzimšanas datumu. Centieties kaut kā savienot informāciju par viņu uzvedību un komunikācijas stilu, lai nonāktu pie dažiem secinājumiem. Atrisiniet loģiskās problēmas un pastāvīgi apmāciet atmiņu. Intuīcija ir maģija tikai neticami mazai frakcijai. Galvenais panākums ir atkarīgs no smadzeņu darba.

Otrā metode: palieliniet savu redzesloku un uzkrājiet zināšanas. Mūsu dzīve māca mums daudz. Kad vecāki bērnam saka, ka viņi var nokrist no koka, vairumā gadījumu tas norāda, ka viņi to paši ir piedzīvojuši vai zinājuši tos, kuri to pieredzējuši. Šī ir dzīves pieredze. Absorbējiet visu, kas notiek ap jums, lai saglabātu sevi vai savus mīļos no kaitējuma vai nepatikšanām nākotnē.

Trešā metode: domu projicēšana. Ekstrasensorikā kā tādā ir ļoti maz maģijas, bet tai var būt arī nozīmīga loma katra cilvēka intuīcijas attīstībā un gaišredzības dāvanā. Ir teikts, ka jebkura atstarojoša virsma var tikt izmantota kā logi nākotnei. Izmantojiet talismanu, lai uzlabotu šīs spējas vienlaikus ar spoguļiem. Lai to izdarītu, naktī izslēdziet gaismu un mēģiniet saskatīt kaut ko neparastu spogulī. To pašu var izdarīt ar glāzi ūdens. Naktī aizdedziet sveces, piepildiet glāzi ar ūdeni, un mēģiniet vērot mierīgā ūdens virsmu. Padomājiet par to, ko vēlaties redzēt, ka šis attēls tiek projicēts uz ūdens virsmas vai pat uz stikla sienām. Galvenais ir klusums un vientulība.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment