Sieviešu horoskops nedēļai: 9. – 15. aprīlis – solās būt veiksmīga nedēļa

Dvīņi

Šonedēļ pārstāvēm zīmē Dvīņi ir risks iestrēgt kolektīvos procesos, par kuriem pēc tam nebūs priecīgas. Tas nav saistīts ar sazināšanos ar negatīviem cilvēkiem, bet gan ar vēlmi kļūt par līderi komandā, pieņemot citu cilvēku pienākumus un uzdevumus. Dažām sievietēm būs bažas par citu cilvēku dzīvi, pat šī doma par netaisnību šajā pasaulē padarīs jūs nelaimīgu.

Mieram un ciešanas izbeigšanai pietiktu, lai kļūtu laimīga, pārējās problēmas nebaidīs tevi. Tieši tāpēc jūs varat iesaistīties, kaut kur, kur nav pietiekami daudz laika vai enerģijas. Astrologi iesaka iepriekš nosvērt, vai jums kaut kas, kas kādreiz ir atlikts, vai ir joprojām iemesls to atlikt.

Lasīt arī: Pieredzējuši juristi sniegs bezmaksas padomus cietušajiem no vardarbības ģimenē

Vēzis

Saistībā ar Veneras ieiešanu Vērša zvaigznājā, Vēzi gaida būtisku noguruma, labklājības un vispārējās situācijas uzlabošanās. Dažos gadījumos reāls enerģijas pieaugums ir iespējams. Dzīve ir gatava sniegt jums komfortu, kompensāciju vai juridisko atbalstu. Būs iespējas atpūsties vai pašrealizēties.

Jā, šī nedēļa mainīs jūsu dzīves kārtību. Bet tas nav obligāti slikti. Gluži pretēji, jums tiks atvērtas jaunas perspektīvas – gan biznesa, gan personiskajā plānā. Bet tas, ko kategoriski nevar izdarīt, ir pieskaņot cilvēkus. Negaidīta palīdzība var rasties pat no tiem, ar kuriem jums jau sen ir bijis akūts konflikts. Tāpēc astrologi neiesaka vētru pacelt glāzē ūdens.

Lauva

Par Lauvenēm, Saule, spēcīga Aunā, rūpēsies. Dienasgaismas ietekme bieži mainās, un šonedēļ tās ietekme ietekmēs personisko dzīves jomu. Jūs atradīsiet sevi atkarīgu no cilvēkiem, viņu uzmanības, vārdiem un darbībām. Personas aizsardzībai astrologi iesaka izvairīties no negatīvām personībām, enerģijas vampīriem un tiem, kuru darbību nosaka stereotipiska domāšana.

Tagad ir svarīgi saglabāt savu “es”, jo citādi jūs riskējat sākt dzīvot kādas citas dzīvi, kas nav saistīta ar jums un jūsu vēlmēm. Nekļūdaina pieeja problēmu risināšanai palīdzēs saglabāt kustību pa ceļam, kas ved uz laimi. Zvaigznes prasa saglabāt objektivitāti. Neļaujiet nevienam spēlēt uz jūsu jūtām.

Jaunava

Laikā no 9. līdz 15. aprīlim Jaunava izjutīs krīzi ikdienas un psiholoģiskā līmenī. Zvaigznes ziņo, ka tas būs saistīts ar stereotipu iznīcināšanu. Saturna vadība, jūs atbrīvos no negatīvām vispārējām programmām, kas jau sen neļāva jums veidot ilgtermiņa attiecības.

Jūs varat arī samazināt nepatīkamo notikumu risku līdz minimumam. Galvenais ir nevis cīnīties pret pūli. Šonedēļ jūs ļoti daudz sapratīsiet, bet neuzliekat to citiem. Neuztraucieties par emocijām, jo ​​nākamā nedēļa ir sākuma laiks, iekšēja pielāgošanās, lai pārvarētu krīzi. Ir iespējams veikt drosmīgi, sarežģītas un novārtā atstātas situācijas.

Lasīt arī: Čalis ar iekšām – viņš mierīgi turēja šo zīmi, kamēr dāma viņu mēģināja apsaukāt

Svari

Saule-antagonists, kas šonedēļ tiks nostiprināts, var sarežģīt jūsu attiecības ar cilvēkiem. Saziņa attīstīsies saspringtā stāvoklī. Patiesi, nav iemesla panikai: mīļie būs jūsu pusē. Jūs sajutīsiet ne tikai morālu, bet arī praktisku atbalstu. Pateicoties tam, jūs būsiet gatavs darboties lielās lietās.

Saskaņā ar horoskopu, jūs viegli novilksiet līniju saskaņā ar tiem notikumiem, kas jums ir nepatīkami. Jums pat ir laiks atslābināties, iegūt jaunas emocijas, iespaidus un atpūsties no problēmām. Nedēļas beigās ikdienas darbs joprojām dos par sevi zināt, bet zvaigznes ir pārliecinātas: jūs varat viegli tikt galā ar tiem. Galvenais ir mazliet ieturēt pārtraukumu saziņā ar cilvēkiem.

Skorpions

Skorpiona zvaigznāja pārstāves sāk svarīgu un veiksmīgu nedēļu. Pareizie lēmumi tiks izdarīti intuitīvi, un tāpēc neignorējiet savu iekšējo balsi. Astrologi iesaka paplašināt ietekmes sfēru, apstiprinot kvalifikācijas, demonstrējot apņemšanos, dodot ambīciju, lai jūs virzītu uz priekšu.

Laika posmu no 9. līdz 15. aprīlim var uzskatīt par atskaites punktu personisko attiecību atjaunošanai, uzņēmējdarbības partnerībai, kā arī atgriešanās pie galveno mērķu sasniegšanas. Iespējams, ka vēlēšanās dzīvot šeit un tagad, sabiedrība uztvers kā sevišķu izpausmi no jūsu puses. To nedrīkst aizmirst, ja jūs interesē harmoniskas attiecības. Nepārtrauciet partnerības iniciatīvu ar savu varu, neuzspiediet savas vēlmes, paradumus un, pats galvenais, domu.

Strēlnieks

Nākamā nedēļa būs veiksmīga sievietēm – Strēlniekam, tomēr ir viens “bet”: retrograda Merkūrs nedaudz sabojā plānus. Šīs planētas ietekme ir pietiekami liela, bet pat tā var izšķīst ikdienas lietās, ja zina, uz ko tieši pievērsties. Un tas jādara ar nodomu saglabāt savu privāto dzīvi noslēpum, atverot tikai tuviem cilvēkiem.

Ir ieteicams izvairīties no virsmas un publicitātes, ievērojot privātumu visur. Jūsu dzīves notikumus var ietekmēt emocionalitāte, jutīgums, impulsivitāte. Nemaz nerunājot par emocijām. Palielināta empātija nedrīkst tikt izmantota, lai apmierinātu citu cilvēku kaprīzes: labāk to iesaiņojiet sevī. Piemēram, apmieriniet savas kaprīzes vai ļoti tuvu cilvēku vēlmes.

Lasīt arī:Mājas receptes jūsu matiem

Mežāzis

Mežāzi gaida brīnišķīga atpūta, mīlestība un patīkamas saziņas nedēļa. Zvaigznes iesaka sākt rīkoties laimīgas dzīves labā. Pietiek sēdēt mājās, ir pienācis laiks, lai sasniegtu jauno. Darbā jūs varat gūt ievērojamu progresu, kas neļaus jums atpūsties – no jauna darba atrašanas līdz papildu apmācības nepieciešamībai.

Neskatoties uz dinamisko ikdienas dzīvi, pastiprināta Marsa ietekme uz jūsu zīmi, palīdzēs ātri pabeigt visus satraucošos gadījumus. Mēģiniet investēt pusi spēkus savā darbā, lai jūsu darbība nekļūtu postoša. Jums vajadzētu atbrīvoties no visa, kas traucē, bet tajā pašā laikā novērtēt un atbrīvot laiku atpūtai. Tātad mazāk nopietnība, spiediens un vairāk atpūsties, jauni iespaidi un patīkamas emocijas.

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīram palīdz Saturns. Viņa palīdzība būs ļoti taustāma un palīdzēs atbrīvoties no daudzām problēmām. Fakts ir tāds, ka jūsu patrona uzturēšanās Mežāzī padarīs to stiprāku, kas nozīmē ievērojamu uzlabošanos jūsu dzīvē. Par nedēļu, lai ietu labi, mēģiniet nesēdēt. Uzņemiet visu, kas jauns, neparasts un radošs. Mainiet savus plānus, pielāgojieties apstākļiem un mācieties no katras kļūdas stundas.

Iespējams, ka jūsu sievietes daba prasīs krasas izmaiņas. Jūs vēlaties jaunus iespaidus, jaunu dzīves kārtu. Pārāk emocionāla perspektīva uz lietām var jūs sabojāt. Astrologi iesaka kontrolēt vēlmes un emocijas, neļaujoties brīža impulsiem. Vienreizējs vājums liks jums iet nepareizā ceļā.

Zivis

Zivīm nākamā nedēļa ir labvēlīgs periods, kad daudz tiks iegūts, it kā pati par sevi. Labs notikumu pavērsiens dod iedvesmu, ticību sev vai brīnumam. Tas nozīmē, ka šonedēļ jūsu lolotā vēlme var piepildīties, galvenais ir ticēt. Parasti Venēras pozitīvais efekts veiks savu darbu lieliski.

Kļūdas šonedēļ neļaus palielināt intuīcija. Jūs burtiski pasargāsities no apzināti neveiksmīgām darbībām. Jūs varat atrast patronu cilvēka personā, stiprināt savas attiecības, panākt harmoniju un savstarpēju saprašanos tajās.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment