Horoskops 10.aprīlim: nepeldiet pa straumi!

Šo dienu centieties pavadīt plānojot savas darbības, izvairoties no konfliktiem un nelabvēļiem, kas tā vien kāros iegūt jūsu vietu un veiksmi!

Auns

Ja jums ilgu laiku ir daudz problēmu, tagad jums būs iespēja to atrisināt savā labā tieši šodien. Centieties nezaudēt sirdi, izvairīties no uztraukumiem. Šī diena ir piemērota, lai uzsāktu atpūtas aktivitāšu kompleksu.

Vērsis

Iespējams, ka jūs jutīsieties apgrūtinoši, un īpaša vēlme strādāt jums nebūs. Necentieties, labāk dodiet sev pārtraukumu. Un tad ar jauniem spēkiem jūs varēsiet ātri panākt lielus augstumus. Daudzas no jūsu gaidāmajām sanāksmēm var tikt pārtrauktas tādu iemeslu dēļ, kas no jums nav atkarīgi.

Dvīņi

Nepublicējiet savas visdziļākās domas draugiem: pastāv informācijas noplūdes risks, varbūt tas tiks izmantots pret jums. Neuzticieties cilvēkiem, kas sola pārāk daudz. Piešķiriet vairāk laika un uzmanības vecākiem ģimenes locekļiem.

Vēzis

Šī diena nav piemērota aktīvām aktivitātēm. Nesatraucieties par sarežģītām lietām, neuzstājiet uz nopietnu lēmumu pieņemšanu, bet, lai noteiktu savus mērķus un iespējas, ņemiet nelielu atpūtu. Atturieties no cilvēku apspriešanas vai nosodīšanas no jūsu vides, pretējā gadījumā konflikts netiks novērsts.

Lasīt arī: Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā norisināsies sarunu cikls “Modes procesi Latvijā 1920.–1930. gado

Lauva

Jūs nevarat atpūsties un iet ar plūsmu. Mēģiniet no jauna paskatīties uz vecajām problēmām. Tas ir lielisks laiks, lai atklātu sarunu ar savu dvēseli. Pagaidu nelīdzenums tiks novērsts, strādājot kopā, mājas darbos. Veiksmīgs periods, lai veidotu attiecības ar vecākiem radiniekiem.

Jaunava

Tagad ir nelabvēlīgs laiks ceļojumiem un jaunām paziņām. Jo mazāk kontaktēsieties, jo vairāk veiksies diena. Apkārtējie cilvēki var kļūt par dažādu nepatikšanas avotu. Pat draudzīga komunikācija var kļūt par problēmām, nemaz nerunājot par ikdienas paziņām.

Svari

Centieties izvairīties no konfliktējošām situācijām, jo ​​strīdos jūs neuzvarēsiet. Šajā posmā apvedceļa taktika ir piemērotāka. Ja jūs mēģināt virzīt vai pieprasīt kaut ko no saviem padotajiem vai partneriem, jūs saņemsiet vilni dusmu un pārpratumu.

Skorpions

Nepievērsiet uzmanību nelieliem pārpratumiem. Daži plāni tiks atcelti, jo jums nav pietiekami daudz laika, lai tos īstenotu. Izvērtējiet vissvarīgākās lietas un ieviesiet tās. Tagad ir labs laiks, lai veiktu iepirkšanos.

Lasīt arī: Ko nozīmē tetovējumi uz ķermeņa

Strēlnieks

Jūs varat sastapties ar zaudējumiem, ja tagad jūs sākat risināt materiālās problēmas. Ja jums ir automašīna, tad uzmanieties, braucot. Neatstājiet savu maku bez uzraudzības, neaizņemieties naudu.

Mežāzis

Ir piemērots laiks atklāt savas spējas. Mēģiniet veltīt vairāk laika jūsu mīļākajam biznesam. Citām personām palīdzību nevajadzētu atteikt, bet neļaujiet manipulēt ar sevi. Vienīgais brīdinājums: ievērojiet drošības noteikumus.

Ūdensvīrs

Palielināsies attiecību, ar vecajām paziņām, pārtraukšanas varbūtība. Pasākumus var pārtraukt nepārvaramas varas, tehnisku ierīču darbības traucējumi vai citas problēmas. Nepakļaujieties un rūpīgi domājiet.

Zivis

Varat iet savu vēlmju pavadā. Ja jūs nevēlaties satikties ar kādu vai veikt nepatīkamus uzdevumus, to varat nedarīt ar tīru sirdsapziņu. Ja vien iespējams, novirziet savus pienākumus uz kolēģu vai tuvu cilvēku pleciem.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment