Sieviešu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. decembrim – problēmas sāks izgaist!

Jaunava

No 13. decembra Merkurs vājinās zvaigznājā Skorpions. No šī brīža sievietēm Jaunavām ir jāpārvalda savas emocijas un dažreiz jāiet uz kompromisu. Nav jāuzsāk konflikti ar priekšnieku, pat ja patiesība nav viņa pusē, jo tas var beigties ar rājienu vai pat atlaišanu. Sarežģītās situācijās Jaunavas varēs paļauties uz ģimenes un mīļotā atbalstu. Tā kā antagonists Venēra joprojām ir vāja, nav sagaidāms nopietns satricinājums personiskajā dzīvē. Jūs varat izmantot šo iespēju, lai stiprinātu attiecības ar radiniekiem: piemēram, doties kopīgi brīvdienās.

Svari

Sievietes Svarus gaida aizņemta nedēļa, jo viņiem ir jāatrisina uzkrātās problēmas. No 13. līdz 16. decembrim var rasties naudas problēmas. Lai no tā izvairītos, ir nepieciešams atmaksāt parādus un, ja iespējams, samaksāt aizdevumus un komunālo pakalpojumu rēķinus. Pirmajā nedēļas pusē neparedzēti viesi var ierasties pie Svaru sievietēm, tomēr garastāvoklis neļaus viņām ienirt jautrības atmosfērā. Šajā periodā astrologi iesaka vairāk atpūsties un  veltīt laiku meditācijām, kas palīdzēs jums iegūt spēku un atgriezties pozitīvā attieksmē.

LASI ARĪ: Kādām zodiaka zīmēm paveiksies 2019. gadā

Skorpions

Šonedēļ Skorpiona sievietēm ir jāpieliek spēks, lai atjaunotu harmoniju viņu personīgajā dzīvē. Lai atrisinātu problēmas ģimenē vai attiecībās ar savu mīļoto, tam palīdzēs atklātas sarunas. 14. un 15. decembrī Mēness kļūs aktīvāks un var ietekmēt Skorpionu emocionālo stāvokli. Šajā periodā ir jāatturas no gadījumiem, kas var sabojāt garastāvokli, jo negatīvās emocijas samazinās Skorpionu produktivitāti un negatīvi ietekmēs viņu darbu un attiecības ar tuviem cilvēkiem.

Strēlnieks

Saules patrons dos labu iespēju izteikties. Šajā periodā astrologi iesaka jums kļūt pārliecinātiem un sarunāties ar savu priekšnieku par savu darbu un pienākumiem. Varbūt Strēlnieku sievietes jau ilgi ir pārsniegušas savu pozīciju, kas nozīmē, ka turpmākajās septiņās dienās viņām varētu būt karjeras palielinājums vai algas pieaugums. Turklāt šajā nedēļā ir iespējami patīkami gadījumi, pateicoties kuriem Strēlnieku dzīve mainīsies uz labo pusi.

Mežāzis

Svētku priekšvakarā darba pienākumu skaits var ievērojami pieaugt, un tas prasīs vairāk laika un pūļu, lai tiktu galā ar visu. Par laimi, patrona Saturna ietekmē Mežāzis varēs pabeigt jebkuru darbu līdz noteiktajam termiņam, par kuru viņi saņems patīkamu atlīdzību. Nedēļas nogalēs astrologi iesaka Mežāžu sievietes nepārslogot sevi ar darbiem un mājas pienākumiem, bet atpūsties, lai iegūtu enerģiju, un nākamnedēļ sākt ar jauniem spēkiem.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gadam, katrai Zodiaka zīmei – vajadzēs paļauties uz loģiku un saviem instinktiem!

Ūdensvīrs

Šonedēļ horoskops iesaka sievietēm Ūdensvīriem uzsākt jaunas iniciatīvas, kas veicinās karjeras izaugsmi un materiālās situācijas uzlabošanos. Pastāv iespēja, ka šīs konstelācijas pārstāvji varēs nodibināt noderīgus kontaktus ar ietekmīgajiem cilvēkiem, kas jums pateiks, kā stiprināt savas pozīcijas un  kļūt veiksmīgākiem. Nākamā nedēļa sola būt tik intensīva, ka Ūdensvīru sievietēm ģimenes problēmu risināšanai nav daudz laika. Tomēr astrologi iesaka neatstumt tuvinieku uzmanību: viņu atbalsts var būt vajadzīgs jebkurā laikā.

Zivis

Saskaņā ar astrologu teikto, pēdējos laikos Zivju sievietes ir pavadījušas pārāk daudz laika un pūļu uz darbu, tāpēc šonedēļ ir nepieciešams atbrīvoties no darba problēmām un sagatavoties brīvdienām. Šajā periodā ir iespējamas jaunas paziņas, tikšanās ar veciem draugiem un paziņām. 14. un 15. decembrī Mēness paliks pastiprinātā stāvoklī, tādēļ šajās dienās Zivs sievietes spēs izdzīvot virkni patīkamu brīžu un pat patstāvīgi piesaistīt pozitīvas pārmaiņas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment