Sieviešu horoskops nedēļai no 14. līdz 20. janvārim – spraiga nedēļa!

Vēzis

Vēža pārstāves, iespējams, vienīgās, kam šonedēļ, astrologi iesaka maksimālu aktivitāti. Vēža sievietes vēlas izmantot šo nedēļu visu veidu pārmaiņām un jaunām lietām. Venēras ietekme uz Strēlnieku ir ideāla, lai iekļūtu mirklī un  sāktu braucienu pareizajā virzienā. Šonedēļ apstākļi palīdzēs Vēžiem paši, ja viņi nolemj labāk nomainīt savu dzīvi, ir aktīvi un nebaidās no atbildības vai iniciatīvas. Pārmērīga piesardzība un nenoteiktība šajā periodā tikai kavēs progresu.

LASI ARĪ: Retrograda planētas 2019. gadā – ietekmēs likteni!

Lauva

No 14. janvāra līdz 20. janvārim, eksperti iesaka, Lauvām biežāk izrādīt apņēmību, pirmām kārtām nododoties tuvinieku interesēm un citu cilvēku cerībām. Mīlestība un partnerība tagad ir svarīgāka par egocentrismu. Uzlabotā Marsa ietekme Aunā palīdzēs uzlabot pašcieņu, gūt atzinību un popularitāti. Ja Lauvas nopietni nolemj piesaistīt sabiedrības vai personas, kurai tie patīk, uzmanību, viņiem būs nepieciešams tikai demonstrēt savu harismu vai kādu no talantiem. Mīlestības iespējamība no pirmā acu uzmetiena ir ļoti augsta.

Jaunava

Šonedēļ dzimušajām Jaunavas zīmes aizgādībā, ir svarīgi izvairīties no ikdienas, garlaicīga darba, ierastā režīma, vecām shēmām, garlaicīgām metodēm un provokatīvām uzvedībām. Nedēļa, ko raksturo Marsa darbība, ir paradoksu un atklājumu periods. Iekšējās lietas bieži neizdosies neizskaidrotu iemeslu dēļ. Tomēr Jaunavām nevajadzētu samulst, jo šonedēļ viņām izdosies iegūt jaunu spilgtu pieredzi un pat dažus panākumus jaunos, neizpētītos virzienos.

Svari

Svariem būs laba garastāvokļa un aktivitātes iemesls šonedēļ – Venēra stiprinās Strēlniekā. Papildu pozitīvu emociju avots var būt bērns, mīļotais, jauni hobiji, neplānoti ceļojumi. Nedēļa ir bagāta ar pēkšņiem pārsteigumiem, patīkamām izmaiņām, oriģinālām iezīmēm. Daudzi šīs zīmes pārstāvji varēs atrast biedrus. Jūs varat paļauties uz savstarpēju palīdzību (gan materiālo, gan emocionālo) no radiniekiem.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada janvārim: sagaidāmas nozīmīgas izmaiņas!

Skorpiona

Skorpionu sievietes padarīs nedēļu par svarīgu izvēli. Pretoties kārdinājumam radikāli mainīt savu dzīvi pastiprinātā Marsa laikā, būs grūti. Tāpēc astrologi iesaka to uztvert nopietni. Mars piedāvā Skorpioniem iegremdēt sevi savās lietās. Situācija līdz svētdienai būs tālu no ikdienas un rutīnas, un liktenis ne tikai saskarsies ar sarežģītu izvēli. Spēcīga un neparasta atmosfēra var valdīt jebkurā no dzīves jomām. Iespējamās kļūdas, nepamatoti riski. Lai gūtu panākumus, ieteicams saglabāt pašapziņu.

Strēlnieks

Strēlniekus gaida gaiša nedēļa, kas ir ļoti veiksmīga pārmaiņām, radošumam un mīlestībai. Astrologi iesaka nezaudēt laiku, jo tas ir ļoti labvēlīgs periods visos aspektos. Veiksmes garantētājs būs Venēra, kurš nesen ieņēma Strēlnieka zīmi. Jebkurš kārtējās dienas notikums noteikti būs pieejams un ļaus jums gūt panākumus, pat ja pēc pirmā acu uzmetiena tie šķiet negatīvi. Iniciatīva rīcībā noteikti dos augļus: ja ne šonedēļ, tad tuvākajā nākotnē. Ieteicams ņemt vērā labās izredzes.

Mežāzis

Mežāžu sievietes šo nedēļu var veltīt dažādām pārmaiņām, jo ​​parastās un garlaicīgās aktivitātes neradīs nekādus rezultātus. Marsa aizgādnībā, kas pastiprināts Aunā, Mežāzis katrā posma laikā saskarsies ar kaut ko jaunu un neparastu, kas galu galā ļaus viņiem  pārvietoties tālu uz priekšu. Tomēr astrologi neiesaka iesaistīties eksperimentos īpaši svarīgās jomās. Ir saprātīgāk izvēlēties neitrālus apgabalus inovācijām vai iepriekš izvērtēt visus riskus.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras gaida nopietnas pārmaiņas 2019. gadā

Ūdensvīrs

Venēra Strēlniekā dos Ūdensvīru sievietēm ideālu nedēļu aktivitātēm un saziņai. No 14. janvāra līdz 20. janvārim šīs zīmes pārstāves var viegli iegūt, ko vēlas, bet tas būs izdevīgāks par kaitējumu. Šī ir lieliska nedēļa, lai atrastu slēptos talantus, vaļaspriekus, interešu un personisko robežu ievērošanu un ne mazāk veiksmīgas biznesa partnerības, komandas darbu, jaunu draugu vai līdzīgi domājošus cilvēkus. Astrologi iesaka mēģināt apvienot abus virzienus, tad izrādīsies, ka viņas iegūs daudz vairāk prieka un pozitīvu pārmaiņu.

Zivis

Zivju zīmes pārstāvēm ir ieteicama sociālā darbība, komunikācija, jauni paziņas – gan draudzīgi, gan mīlestība. Panākumi jebkurā jomā nodrošinās iespēju izjust citu mirkli un vēlmes. Ja Zivis spēj brīvi sazināties ar jebkuru cilvēku, ir iespējama pēkšņa veiksme, kas nepieciešama jaunu ideju īstenošanai. Introvertētām Zivīm šīs nedēļas panākumu izredzes ir zemākas, bet pastiprinātās Venēras ietekmē, ļaus neatteikties, nepadoties pēc jaunā gada depresijai.

avots: dailyhoro

Leave a Comment