Sieviešu horoskops nedēļai no 14. maija līdz 20. maijam – esiet optimistiskas

Sieviešu enerģija ir neaizsargāta pret planētu negatīvo ietekmi. Tas liek sievietēm justies nomāktām un bezspēcīgām. Horoskopi palīdz tikt galā ar enerģētikas plāna problēmām un baudīt dzīvi.

Pozitīva attieksme vienmēr ved uz panākumiem un labklājību. Gluži pretēji, negatīvisms vienmēr ir destruktīvs, kura mērķis ir iznīcināt. Šis noteikums attiecas arī uz planētu un zvaigznāju ietekmi. Mūs ieskauj kaut kas, kas stingri uztur mūsu domas. Mūsu domas vienmēr atgriežas bumerangā.

Auns

Šonedēļ jābūt būt starp cilvēkiem, lai kaut kā izlīdzināt sajūtu nesaprotamību un “vientulību pūlī.” Lielākoties Saule būs vainīga, kas ietekmēs jūsu sajūtu vienīgi. Neaizveriet sevi un neatsakieties sazināties – tas būs ļoti noderīgi. Jebkurā darbā izmantojiet tādus spēcīgus rīkus kā intuīcija un iztēle. Pareizajā virzienā, šīs īpašības palīdzēs jums atrast pareizo risinājumu problēmām un īsāko ceļu uz panākumiem.

Astrologi iesaka Aunam šajās septiņās dienās, nošķirt faktiskos mērķus, nekļūt novecojušiem: tas, pie kā jūs esat pieraduši, zaudēs vērtību. Viss saistīts ar skatu uz nākotni, ir jāņem vērā ne tikai ideoloģisks, bet arī ar fiziskiem produktiem, jo ​​bez stabila pamata zem kājām jūsu idejas var palikt neīstenotas.

Lasi arī: 3 veidi, kas liks vīrietim vēlēties būt kopā ar tevi

Vērsis

Laika periodā no 14. līdz 20. maijam intuitīvi jutīs nepieciešamību rīkoties konkrētā situācijā. Zvaigznes norāda, ka šīs ir nejaušas kaprīzes, kurām ir grūti pretoties. Nav izslēgta un ārējā ietekme, no kuras nebūs iespējams izkļūt. Venēra, vājināta Dvīņos līdz 18.maijam, piespiedīs obsesīvas domas, biežas šaubas.

Lai netiktu izslēgts pareizais ceļš, astrologi iesaka jebkādus, pat vissvarīgākos lēmumus pieņemt vienatnē. Nav ieteicams meklēt palīdzību vai padomu no tuviniekiem: labāk ir pauzēt biznesā un klausīties sevi un savu iekšējo balsi.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment