Sieviešu horoskops nedēļai no 14. maija līdz 20. maijam – esiet optimistiskas

Dvīņi

Maija vidū Venēras klātbūtne jūsu zīmē var izraisīt nepatiesas fantāzijas. Jūs domājat, ka vēlmes ir izpildītas, un dzīve mainās uz labo pusi. Tomēr zvaigznes jūs brīdina: šonedēļ ir viegli maldīties, pastāv risks, ka kļūstat par slinkuma un ilūziju upuri. Neejiet pēc spoku idejām, iedomātas laimes, viltus mērķiem, ko izgudroja mīlestība. Tu zaudēsi sevi, pazudīsi dzīvē, izšķiedīsi savu spēku.

Šajās septiņās dienās jums ieteicams kļūt savtīgai un darboties tikai sev. Lai sasniegtu izvirzītos mērķus un redzamo rezultātu, mēģiniet paļauties uz uzticamām un pārbaudītām metodēm – uz savu dzīves pieredzi.

Lasi arī: Saldie sešpadsmit eksportā ir garām

Vēzis

Sievietes Vēzis šonedēļ Mēness aizbildnībā kļūs intuitīvākas, jutīgums palielināsies. Ātra izjūta ļaus intuitīvi uzminēt to un laikā atstāt nepareizu ceļu.

Neļaujies ārējiem apstākļiem: Mēness rada jums iespējas, kas palīdzēs virzīties pat visvairāk bezcerīgā lietā. Šajā periodā astrologi iesaka veikt svarīgas lietas, jo veiksmes varbūtība palielināsies, īpaši 18. un 19. maijā. Jūsu garīgais dzīves līmenis var kļūt svarīgāks par materiālo, tomēr viens no panākumu noslēpumiem ir aktivitāte jūsu nākotnes labā.

Lauva

Šonedēļ materiālā labklājība būs atkarīga no emocionālā stāvokļa. Plutona apgrieztā kustība var kļūt par iekšēju problēmu, šaubu un vilcināšanos avotu. Pozitīvi ietekmē neaizsargātas atmosfēras emocionālo veselību darbā, mājās un ģimenē. Šajās septiņās dienās veiksmīgas nodarbības būs saistītas ar saziņu un garīgiem meklējumiem.

Riska zonā būs materiālā dzīves sfēra. Iespējami nopietni zaudējumi. Nav ieteicams veikt lielus pirkumus un ieguldīt naudu, it īpaši, ja neesat pārliecināts par kaut ko. Bez tam, nestabils var būt mikroklimats attiecībās ar mīļoto cilvēku. Tur bija risks uzņemties iedomātu sajūtu par patiesu, strīdēties ar partneri, to apsūdzēt nodevībā.

Jaunava

Šonedēļ ir jāpielāgojas atmosfēras apkārtnei un just tuvu cilvēku noskaņojumu. Attiecībās ar viņiem ir vēlams izvairīties no indīgas kritikas, konfliktiem, skaidrojumiem, obsesīviem jautājumiem. Mēness būs spēcīgs visu nedēļu, bet nepaļaujieties uz intuīciju, iztēli, spēcīgām izjūtām.

Laika posmā no 14. maija līdz 20. maijam jūs varat nopietni domāt, ka jūs kontrolējat situāciju un kontrolējat apstākļus, tāpēc, jūs riskējat kļūt par ilūziju un pašpiekļuves upuri. Ir daudz svarīgāk atteikties no padegām un kļūt par uzticamu atbalstu nepieciešamajiem un mīļotajiem cilvēkiem.

Lasi arī:Aicinājums apmeklēt “Rainbow Europe 2018” preses brīfingu

Svari

Veneras uzturēšanās Dvīņos dos Svariem sapņainas un ideālistiskas sievietes sajūtu. Daudzām no jums tas pievienos šarmu un pievilcību pretējā dzimuma priekšā. No otras puses, jūs vēlaties būt pasargāts no dzīves grūtībām, redzot visus pozitīvos aspektus. Šāda rīcība var kalpot jums slikti, jo īpaši lietās, kas saistītas ar naudas un mājokļu jautājumiem.

Šajā nedēļā jūs novietosieties mākoņos, sāksiet viegli ignorēt aizdomīgās situācijas un spilgtus Visuma padomus. Sieviešu daba, kas šajās dienās izzudīs, var negatīvi ietekmēt jūsu dzīvi, it īpaši, ja jūs neesat komfortā, prom no mājām vai mīlat.

Skorpions

Skorpiona sievietēm šo periodu diez vai var uzskatīt par veiksmīgu un harmonisku. Ņemot vērā vispārēju neparedzamu notikumu gaitu, ko izraisa pastiprināta Marsa nemierīgā enerģija, var rasties duļķainuma momenti, romantisma scenārija nestabila attīstība, šaubu laiki.

Bet ceļš būs mīļais cilvēks vai persona, kurai ir autoritāte pār tevi. Viltību viņu mērķiem un uzskatiem bieži var aizstāt ar jaunu iespēju un daudzveidības meklējumiem. Iespējams, ka šonedēļ jūs iemīlēsiet jaunas idejas, it īpaši, ja jūs neredzat spēku pretoties ārējai ietekmei un iekšējām kārdinājumiem. Nevar izslēgt neuzmanīgu uzvedību pret mīļoto cilvēku, naudu vai darbu.

Strēlnieks

Strēlnieki pavadīs nākamās septiņas dienas spēcīga Neptūna aizgādībā. Jūsu patrona ietekme būs pozitīva, taču tas padarīs jūs vairākas reizes jutīgākas pret mājas vidi un mikroklimatu, kas valdīs tuvā lokā. Šīs nedēļas galveno lomu spēlē ģimenes struktūra vai noteiktā kārtība vietā, kas pašlaik ir jūsu mājās.

Nedēļa ir veiksmīga tām sievietēm, kuras šajā dzīves posmā meklē garīgo izpratni, emocionālo piesātinājumu, garīgo vienotību. Ja jūs piesaista viegla nauda, jauni piedzīvojumi, traki stāsti un jebkuru nesaistoša sapulce, jūs riskējat noslēpumā pati apmaldīties, kļūt ieslodzīta strupceļā vai duālā situācijā.

Lasi arī: Laba metode, kas atbrīvos izlietni no aizsērējuma

Mežāzis

Mežāzi pozitīvā ietekme no Marsa,šonedēļ ļaus gūt līdzsvaru starp pretējām rakstura īpašībām, piemēram, starp vieglprātību un pragmatismu. Jūs varēsiet sasniegt zelta vidē visās dzīves jomās, kas palīdzēs samazināt ceļu uz mērķi.

Pašdisciplīna un lojalitāte pret vārdu neļaus jums dziļi izjust un izrādīt empātiju pret saviem mīļajiem. Astrologi iesaka neatkāpties no konkrētā kursa. Šonedēļ vēlams ievērot likumu “biznesa laiks, jautra stunda”. Rutīnu var un vajadzētu daudzveidot ar jauniem iespaidiem, skatīties savas iecienītākās filmas, lasīt aizraujošas grāmatas vai iesaistīties radošajā darbībā, bet vispirms jums vēl ir jādara visas plānotās lietas.

Ūdensvīrs

Laikā, kad stipra Saturna ietekme ir Mežāža zvaigznājā, Ūdensvīrs var nozvejot nezinātās pretrunīgās sajūtas, kuras parastajās dienās jums nav raksturīgas. Smieklīgas, emocionālas, vieglprātīgas un ekstravagantas sievietes Ūdensvīram būs nepieciešams papildu apstāšanās faktors, ko nodrošinās pragmatiskais Mežāzis. Tas palīdzēs jums droši pasargāt sevi no kļūdām, kaut arī iekšējās harmonijas dēļ.

Panākumi jebkurā biznesā palīdzēs pastiprināt intuīciju, kas reizināta ar pieredzi un uzmanību. Pirms jūs iztērējat naudu, astrologi iesaka novērtēt savu budžetu un precīzi noteikt mērķus. Nedēļa ir laba mīlas eksperimentiem, bet ir ieteicams izvēlēties tiem piemērotu laiku un ņemt vērā partnera noskaņojumu.

Zivis

Laikā no 14. līdz 20. maijam, Zivis būs priviliģētā stāvoklī. Pastiprināts Neptūns jūsu zīmē stiprinās īpašības, kas jums ir apdāvināts pēc būtības. Iztēle, radošs prāts, intuīcija un emocionālai jutīgums palīdzēs gūt panākumus un saņemt viņu likumīgi. Zvaigznes iesaka izmantot savus talantus, lai radītu kaut ko stratēģiski svarīgu: nav nepieciešams, apmainīties ar sievišķīgu enerģiju uz sīkumiem.

Šonedēļ jūsu negatīvās iezīmes būs nepastāvību un nolaidību. Neapdomīga un patmīlīga uzvedība var novest jūs. Labāk neveikt pirkumus sev vai ģimenes locekļiem, neizskatīt jaunu mājokļu iegādi, kā arī nemeklēt partnerus attiecībām vai darbam.

Avots

Leave a Comment