Sieviešu horoskops nedēļai no 19. novembra līdz 25. novembrim – dažām veiksies ar finanšu un karjeras jautājumu risināšanu!

Lauva

Lauvas gaida neparastu notikumu gaita. Netiek izslēgtas krasas pārmaiņas dzīvē, inovācijas personīgajā sfērā un karjerā, ko izraisīja pēkšņas izmaiņas patrona enerģijā. Ceturtdien, 22.novembrī, Saule pāries Strēlnieka zīmē, kas galvenokārt ietekmē Lauvas attiecības un noskaņu. Ar kādu, šajā nedēļā, saziņa var zaudēt spēku, un mīlestība var pamodināt kādu. Atzinības un vēlmes var mainīties, un tas ievērojami sarežģīs Lauvas dzīvi.

Astrologi iesaka izvairīties no ierastām lietām un garlaicīgām komunikācijām. Nedēļas sākumā uzsvars jāliek uz karjeru, beigās uz attiecībām. Lauvas sievietes var izmantot iespēju izlīdzināt konfliktus, klausīties un dzirdēt partneri.

Lasi arī: 10 lietas, no kurām ir jāatbrīvojas pirms Jaunā 2019. gada

Jaunava

No 19. līdz 25. novembrim Jaunavai nevajadzētu izvairīties runāt ar kolēģiem, radiniekiem, mīļajiem un draugiem. Pastāv iespēja  uzlabot un stiprināt attiecības, risinot kādu kopīgu problēmu. Šonedēļ astrologi neiesaka sakropļot saikni ar māju un ģimeni: svarīgu informāciju var iegūt no tuviem cilvēkiem, kas apgriezīs dzīvi ar kājām gaisā.

Šī ir labvēlīga nedēļa Jaunavām, kuras vēlas mainīt pagātni un sākt jaunu dzīvi. Tomēr tām vajadzētu steigties: svētdien antagonists Neptūns atgriezīsies tiešā kustībā, kas bloķēs iespēju pārskatīt pagātnes situācijas un labot kļūdas.

Svari

Viss, kas Svariem pietrūkst panākumu gūšanai, šonedēļ atnāks, pateicoties Venēras pozitīvajai ietekmei. Īpaša uzmanība jāpievērš cilvēkiem, kuri klusi atbalsta Svarus. Tomēr nākamā nedēļa nav virzība uz priekšu, gluži pretēji, šīs zīmes pārstāvēm būs nepieciešams piesardzība, pragmatisms un konsekvence. Ir ieteicams lūgt padomu vai palīdzību no tiem, kas ir daudz vecāki.

Lieliskas ziņas un lieliskus darījumus dos Venēras aspekts ar Saturnu pirmdien un ceturtdien ar Merkuru. Šajā laikā ir vēlams, lai Svari netiktu slēgti no saziņas, lai parādītu draudzīgumu un  labākās īpašības.

Lasi arī: Kā ģērbties, sagaidot Jauno 2019.gadu, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Skorpions

Reversā Urāna aktivizācija norāda uz veiksmi. Un Skorpionu sievietēm ir ļoti lielas izredzes kardinālām pārmaiņām viņu dzīvē: jaunas perspektīvas, iespējas un savienojumi var parādīties. Planētu dubultais aspekts, kas notiks otrdien, izraisīs pārmaiņu mehānismus. Jums vajadzētu būt uzmanīgām tikai pārmērīgi strauju notikumu attīstības rezultātā.

Skorpiona zīmes pārstāvēm ir apmācības un pašattīstības nedēļa. Urāns radīs interesi. Informācija no otrdienas līdz svētdienai var būt pamats turpmākiem panākumiem. Sanāks citādi skatīties uz jūsu dzīvi un vidi, lai atrisinātu ilgstošas ​​problēmas un iegūtu jaunus līdzīgi domājošus cilvēkus.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment