Sieviešu horoskops nedēļai no 19. novembra līdz 25. novembrim – dažām veiksies ar finanšu un karjeras jautājumu risināšanu!

Strēlnieks

Strēlnieka zīmē šonedēļ būs trīs kosmosa objekti vienlaikus – Jupiters, Merkurs un Saule. Šo planētu neskaidra ietekme norāda uz to, ka sievietes-Strēlnieks nedrīkst skaidri izpaust savas emocijas pirms ceturtdienas. Spontāni vārdi un darbības izraisa ne tik daudz garastāvokļa pasliktināšanos kā provokatīvā Merkura ietekme.

Bet ceturtdien, 22. novembrī, enerģija stabilizēsies, un planētu ietekme palielināsies un būs ļoti izdevīga. Nedēļas beigās Strēlnieks spēs pielāgoties vēlamajam vilnim un gūt labumu no jebkuras situācijas. Ceturtdiena, piektdiena, sestdiena un svētdiena ir labākās dienas neplānotiem braucieniem, biedrošanās, sarunām un spontānām darbībām.

Lasi arī: Kādām zodiaka zīmēm paveiksies 2019. gadā

Mežāzis

Marss, kas šonedēļ atradīsies Zivju zvaigznājā, piešķirs Mežāzim nervozitāti, emocionālo un fizisko vājumu. Trīskārši ievainojami, Mežāži būs otrdien un piektdien, neaizsargāti pret dzīves neveiksmēm un saviem impulsīvajiem impulsiem. Daļu plānu var sabojāt. Mežāži var būt bezcerīgā situācijā, ja viņiem attīstās drudžaina aktivitāte.

Astrologi konsultē sievietes Mežāzi uzmanīties, parakstot līgumus, izsniedzot aizdevumus, dodot naudu, aizņemoties un klātienē sarunās: ir risks kļūdīties vai iegūt nepareizu informāciju. Tas var sabojāt noskaņojumu un radīt nevajadzīgus zaudējumus.

Ūdensvīrs

Šonedēļ astrologi iesaka sievietēm, kas dzimušas zem Ūdensvīru zīmes, pasargāt viņu dzīvotspēju un enerģiju līdz svētdienai, jo 25. novembrī tiks parādīts pareizais lauks enerģiskai aktivitātei. Šajā laikā Neptūns atgriezīsies normālā kustībā, un ar to veiksme, sabiedriskums, jautrība atgriezīsies Ūdensvīram. Arī radinieki netiks atstāti malā: apstiprināšana un palīdzība ieradīsies laikā, gan emocionāli, gan materiāli.

Priecīgas sakritības ir plānotas ne agrāk kā svētdien, tāpēc, ja Ūdensvīra sievietes nopietni vēlas mainīt savu dzīvi uz labo pusi, viņām būs laiks atrast spēku un iespējas šim. Bet tas notiek tikai tad, ja nedēļas pirmajā pusē iet klusā un labi funkcionējošā režīmā.

Lasi arī: 2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Zivis

Astrologi iesaka Zivīm šonedēļ risināt tikai parastos uzdevumus. Steiga var radīt problēmas un finansiālus zaudējumus. Ja Zivju mērķis ir jaunu izmaiņu ieviešana, ir vērts gaidīt otrdienu, kad Jupitera un Marsa aspekts zvaigznājā Strēlnieks veicinās stratēģiju. Lai vienreiz un uz visiem laikiem pabeigtu pagātni un veco dzīvi, ir ieteicams rīkoties lēnām, vienlaikus garīgi sagatavojoties neparedzam pagriezienam.

Periods, kad Jupiters ir spēcīgs un aktīvs, ir neskaidrs laiks. No mērķu sasniegšanas, Zivis var novērst negatīvas emocijas. Līdz nedēļas vidum pastāv risks sarunāties ar kolēģiem darbā vai mīļajiem un ienirt aizvainojumos. Ieteicams iepriekš sagatavoties un lasīt par to, kā pārvaldīt savas emocijas.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment