Tas ir pārsteidzoši: 4 darbības, kuru laikā jūs varat nonākt saskarē ar apziņas svētlaimi!

Mēs visi esam saistīti ar šo apziņas jomu, kurā tiek ievērota vispārējā gudrība un patiesība.

Ir gadījumi, kad mēs ļoti apzināmies, kā iegūt intuitīvu ceļvedi. Jo biežāk tas notiek, jo vairāk mēs uzskatām, ka mums ir universāla enerģijas plūsma!

Lasi arī: Kas neļauj jums gūt panākumus ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Šeit ir 4 veidi, kā jūs varat sazināties ar kopēju apziņas zonu. Bet vispirms mums jādodas uz vietu, kur mēs varam saņemt atbildes uz mūsu jautājumiem ar garīgās norādes palīdzību.

Šeit ir 4 pasākumi, kuru laikā jūs varat nonākt saskarē ar jūsu apziņas zonu!

1) Individuāla apmācība

Kad mēs uzliekam īpašas drēbes braukšanai / jogai un tā tālāk. mēs jau ieejam īpašā zonā, vai ne? Šī telpa ir ieeja meditācijas pieredzē. Un jebkura meditatīva pieredze mūs ieved pie apziņas lauka.

Lasi arī: Laimīgi cilvēki ievēro šos 4 rituālus!

Nākamajā reizē, kad dodieties pastaigā vai individuālā apmācībā, atstājiet savu i-podu un tālruni mājās, un koncentrējoties uz sirdi, ausīm un turiet plaši atvērtas acis. Pievērs uzmanību savai elpošanai, klausies putnu dziedāšanu, sajūtiet vēja skaņu un tā tālāk.

Kad jūs varat savienot savu dvēseli ar skaistu dzīves ritmu, atbalstīt kustības … jūs esat pilnīgi klāt savā prātā, ķermenī un garā!

2) Dvēsele

Gaiss, ūdens, uguns, zeme ir dabiski elementi, kas ikvienam iespējami palīdz. Ikdienas rituāls, piemēram, duša, ir ideāls laiks un vieta, lai nomierinātu prātu un iegremdētu ķermeni, sākot aprūpes un tīrīšanas meditatīvu rituālu. Šī ir vēl viena spēcīga vieta saziņai ar apziņas valstību!

Lasi arī: Viens jautājums, ko tev vajadzētu uzdot mīļotajam, lai uzlabotu attiecības!

3) Vadīšana

Lai gan mūsu mērķis ir sekot līdzi ceļa virzienam, braukšana arī ir iespēja nomierināt prātu, izslēgt mūziku un troksni un patiešām ļauj sazināties ar savu dvēseli un prātu.

Izmantojiet laiku pie stūres, lai ne tikai droši nokļūtu no punkta A līdz punktam B, bet arī iegūtu garīgu, fizisku un enerģisku laika periodu, lai atjaunotu enerģiju avotu.

4) Sapņi

Sapņi ir ideāls laiks strādāt jūsu zemapziņas matricā vairākas stundas! Miega laikā nav apvada filtru. Tāpēc, kad mēs ejam gulēt, mēs varam piekļūt mūsu garīgajiem ceļvežiem un eņģeļiem.

Lasi arī: Padomi situācijām, kad esi bez vārdiem

Vingrinājums: pirms iet gulēt, uzrakstiet vienu jautājumu Dievam, Visumam, saviem garīgajiem mentoriem vai eņģeļiem, uz kuru jūs vēlētos saņemt atbildi, un ielieciet zem spilvena.

Atbildes un informāciju var integrēt mūsu apziņas audumā neatkarīgi no tā, vai mēs to zinām vai ne.

Kad jūs pamodīsieties vai pagriezieties, pierakstiet laiku un sapni neatkarīgi no tā, cik daudz informācijas jūs atceraties.

Avots

Leave a Comment