Sieviešu horoskops nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – bagāta ar jauniem atklājumiem un svaigām idejām!

Vēzis

Vēžus gaida harmoniska nedēļa. Iespējams, nepatikšanas uz laiku izzūd, un apkārtējā vide būs diezgan draudzīga. Saskaņā ar horoskopu vispiemērotākais laiks, lai pievērst uzmanību jūsu personīgajai dzīvei un karjerai, lai risinātu jūsu vēlmes un plānus nākamajam mēnesim. Piesaistīs pozitīvas izmaiņas Venēras pāreja uz Ūdensvīra zīmi 1. martā.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada martam

Lauva

Sievietēm Lauvām būs augstākais punkts. Šonedēļ viņas vienmēr būs īstajā vietā īstajā laikā. Labu veiksmi varēs iegūt, pateicoties Saulei Zivīs. Astrologi iesaka detalizēti izvērtēt situāciju, pieņemt lēmumus intuitīvi un atstāt iespēju improvizācijai. Vienīgā diena, kad laime var pagriezties pret Lauvu, ir otrdiena. 26. februāris Saules aspekts ar Plutonu pastiprinās negatīvās ārējās ietekmes.

Jaunava

Sievietes-Jaunavas gaida nedēļas ilgušās emocijas un stratēģisko plānošanu, bet ne aktīvas lietas. Astrologi to izskaidro, ar Marsu Vērša zīmē. Patrona enerģijas atbalsts var nebūt pietiekams, lai īstenotu plānus un veicinātu iniciatīvas. Turklāt nedēļas vidū Jaunavām var rasties nepieciešamība atbrīvoties no negatīvām programmām. Afirmācijas par panākumiem un veiksmi  – labākais veids, kā tuvākajās dienās neitralizēt negatīvo.

Svari

Ar pavasara ierašanos, palielināsies enerģija un spēks sievietēm Svariem, kā arī iespējas atrast savu mērķi vai uzlabot dzīvi. Šī zīmes pārstāves varēs pieņemt pareizos lēmumus, neierobežojot rezultātu un to sociālo statusu. Labu veiksmi uzņēmējdarbībā un dzīvē kopumā sniegs Jupitera pozitīvā ietekme, kas stiprinās intuīciju.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes: akmeņi-talismani pēc dzimšanas datuma

Skorpions

Speciālisti brīdina sievietes Skorpionus: jūsu finansiālais stāvoklis var būtiski mainīties uz labāko vai sliktāko. Par laimi, Jupitera atbalsts un  jūsu intuīcijas balss ļaus jums just tieši kā rīkoties jebkurā konkrētā situācijā, lai uzvarētu. Tomēr, lai mazinātu riskus, jums joprojām ir jāievada taupīšanas režīms, nevis jātērē nauda.

Strēlnieks

Astrologi ziņo, ka, ierodoties pavasarim, Strēlnieka zīmes pārstāves sāks jaunu dzīvi. Sākot no nedēļas vidus, pārmaiņas ne tikai pieklauvēs pie durvīm, bet arī nokritīs no debesīm. Nav šaubu – tās visas būs ārkārtīgi pozitīvas, bet, ja rodas visas tās pašas grūtības, Saules atbalsts palīdzēs mainīt visu uz labo pusi.

Mežāzis

Nākamās septiņas dienas palīdzēs Mežāžiem atrast ceļu uz harmoniju, attīrīties no negatīvajām vīrusu programmām. Ir tikai jāsāk – un panākumi šajā sarežģītajā jautājumā nebūs ilgi jāgaida. Problēma ir tā, ka antagonista-Jupitera darbība uzlabos personīgos pārdzīvojumus, kuru dēļ jūs varat izlaist ļoti svarīgus signālus no ārpuses. Lai no tā izvairītos, jums vajadzētu strādāt pie sevis un iztīrīt prātu.

LASI ARĪ: 11 pazīmes, kas norāda uz to, ka mīļotais būs uzticīgs

Ūdensvīrs

Piektdien, pavasara pirmajā dienā, Venēra nokļūs Ūdensvīra zīmē. Šo dienu raksturo labvēlīga enerģija, un tā ir ideāla vieta, lai sāktu jaunu jūsu dzīves nodaļu. Diemžēl pārējās dienas, visticamāk, nenesīs spilgtu iespaidu. Ūdensvīra uzmanība var būt izkaisīta, plāni – neskaidri, iniciatīvas – nesekmīgas. Astrologi iesaka atlikt nopietnu biznesu līdz piektdienai, pievēršot uzmanību komunikācijai un domājot par plāniem.

Zivis

Saule joprojām ir Zivju zvaigznājā, kas radīs gan labas ziņas, gan bažas par nākotni. Galvenais, ko astrologi iesaka, rūpēties par savu veselību un interesēm. Februāra beigas apdraud saaukstēšanās, kas būs divkārt bīstama sievietēm, kas pārstāv Zivju zīmi. Lai stiprinātu imūnsistēmu, izmantojiet tradicionālās medicīnas padomus.

avots: dailyhoro

Leave a Comment