Horo***ps 24. februārim – esiet uzmanīgi!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 24. februārim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Iespējams, šodien jums būs jāpieņem svarīgi lēmumi. Zvaigznes iesaka izvērtēt savas cerības vai prasības pret partneriem un domāt par to, ko un kā jūs varat noteikt vai uzlabot. Būtu jārisina veci jautājumi, un drosmīgi projekti ir jāatstāj uz atbilstošāku laiku.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nekad nestāsta vai neparāda, kā viņi patiešām jūtas!

Vērsis

Zvaigznes iesaka, šajā dienā būt uzmanīgākam vairāk kā jebkad agrāk. Nākamajā jūsu dzīves aktivitātes ciklā iezīmēs atdalīšanās sajūtu no ārējā satraukuma. Tas ļaus jums atkārtoti novērtēt un domāt par situāciju. Iespējams, ka nedaudz saslimsiet. Smags fiziskais darbs nav ieteicams. Ērti, jūs jutīsieties tikai draugu lokā vai mājās.

Dvīņi

Labvēlīga diena, lai sāktu jaunu biznesu. Jūs varēsiet parādīt talantus un demonstrēt biznesa noskaņojumu, ko pamanīs priekšnieki vai kolēģi. Varbūt jūs piepildīsiet tos sapņus, kas pēdējā laikā nav atstājuši jūs.

Vēzis

Iekšējās neatkarības iegūšanas diena. Spēja improvizēt radīs jaunus paziņas vai izveidos nepieciešamos kontaktus. Izlēmība un neelastīgums var nonākt konfliktā ar lojalitāti pret iestādēm, kas liks jums meklēt kompromisus.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – bagāta ar jauniem atklājumiem un svaigām idejām!

Lauva

Atbildīga attieksme pret darbu ļaus pārvarēt visus šķēršļus un šķēršļus ceļā uz panākumiem. Zvaigznes iesaka noteikt prioritātes un pienācīgi sadalīt laiku. Jūsu enerģija var iedvesmot vai pārsteigt citus. Ir iespējama jaunu ideju rašanās, kas ļaus jums atrast jaunus ienākumu avotus.

Jaunava

Diena, kurā saņemtas slepenas zināšanas, patiesību izpratne un garīgā attīrīšana. Šodien Jaunavas sievietes būs fanu uzmanības centrā, no kuriem daži palīdzēs viņām nākotnē veikt karjeru vai panākt atzīšanu. Vīriešus-Jaunavas gaida spēcīgāko un vērienīgāko vēlmju iemiesojumu. Šķiet, ka drīz tiks īstenoti ilgtermiņa plāni. Dzīvības enerģija pozitīvi ietekmēs jūsu personīgo dzīvi, bet ir iespējams, ka pārmērīgs praktiskums un nodomu nopietnība traucēs romantisku izjūtu izpausmi.

Svari

Dienā ir gan pozitīvas, gan negatīvas tendences. Finansiālais stāvoklis saglabāsies nemainīgs, neraugoties uz jūsu paaugstināto efektivitāti. Bet neapjūc, tas nebūs ilgi. Jūsu draugu loks tiks papildināts ar cilvēkiem, ar kuriem saziņa būs ļoti ilga un auglīga. Vīriešus-Svarus šodien gaida dāvanas un pastiprināta uzmanība no dāmām. Dienas otrajā pusē Vese***as stāvoklis visticamāk pasliktināsies. Nelietojiet alkoholu.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais Horo***ps 2019. gada martam

Skorpions

Diena, kad pāriet uz mīlestības kosmisko enerģiju, morālo attīrīšanu, uzvaras uzvaru. Dzīves potenciāls augstā līmenī – tu būsi aktīvs un enerģisks. Iespējams, jūs varēsiet realizēt savus plānus vai gūt labumu no jūsu intensīvajām aktivitātēm. Skaidrība un domāšanas precizitāte paaugstinās jūsu labklājību. Jāizvairās no steidzamiem lēmumiem. Attiecības starp jums un citiem būs labas un siltas. Ierobežošana un piesardzība radīs reālu labumu.

Strēlnieks

Šodien ir ļoti labi radīt jaunus paziņas – varat mirdzēt, parādīt sevi visizdevīgākajā gaismā vai izveidot noteiktu bāzi nākotnes finansiālajai pacelšanai. Visi pirkumi, kurus vēlaties veikt šodien, būs veiksmīgi.

Mežāzis

Zvaigznes brīdina jūs pret riskantiem pasākumiem, apšaubāmiem paziņojumiem un gadījumiem, kas saistīti ar Vese***as apdraudējumiem. Iespējams, ka būs finansiālie zaudējumi. Uzturiet mājsaimniecības pienākumus līdz minimumam. Izprotiet savas jūtas, domas un rīcību, jo jums ir jābūt gatavam negaidītam liktenim.

LASI ARĪ: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Ūdensvīrs

Partnerības ir aktivizētas. Uzvedībā dominēs vēlēšanās pēc kārtas un emociju un attiecību pragmatisms. Negaidiet ātrus rezultātus no jebkuras darbības.

Zivis

Labvēlīga diena. Tas būs žēlastības, mīlestības un piedošanas pazīmes. Laba diena sportam, vingrinājumiem, saziņai, laulībām, koncepcijai. Pēcpusdienā ir iespējamas negaidītas ziņas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment