Sieviešu horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – bīstami! Esiet uzmanīgas!

Vēzis

Nedēļas darba kārtībā ir aktīvās Venēras ietekme uz Zivīm, kas apmeklēs mīlestības un attiecību sektoru. Tas norāda, ka nākamais mēnesis, Vēzis būs redzams – ir pienācis laiks apskatīt izskatu, mainīt tēlu. Turklāt astrologi ziņo, ka tiek plānots auglīgs komandas darbs. Nav izslēgts, ka sievietes Vēži, kopā ar draugiem izlems, kam dot savas sirdis, vai plānot kopīgu atvaļinājumu ar savu mīļoto, pirmo šajā gadā. Jebkurā gadījumā ir svarīgi ņemt vērā mīļoto vēlmes un neignorēt viņu ieteikumus.

LASI ARĪ: 4 pārsteidzoši iemesli, kādēļ otrā laulība varētu būt laimīgāka

Lauva

Šonedēļ Lauvas gaida lieliska sieviešu horoskopa prognoze un Saules pastiprinātā ietekme Aunā, personīgais šarms un milzīga motivācija. Tas viss palīdzēs sasniegt to, kas iepriekš šķita gandrīz neiespējami. Nākamā nedēļa ir tikai neliels solis milzīgajās kāpnēs, kas noteikti novedīs pie panākumiem. Astrologi iesaka jums sagatavoties ilgam kāpumam, pareizi formulēt savus mērķus un nodomus un nevajadzīgi netērēt spēkus: sieviešu enerģiju atjaunot būs daudz grūtāk nekā parasti.

Jaunava

Jaunavai, labvēlīgā perspektīva šonedēļ netiks aizēnota pat Merkuru un tā aspektiem. Grūtības var rasties tikai karjeras un naudas jomā – var rasties nelielas problēmas, kas var izsist no sliedēm. Visticamāk, kāds no kolēģiem vai varas iestādēm radīs kaut kādu kļūdu vai apkrāps, un Jaunavai būs jāizpēta un jānovērš situācija. Bet citās jomās ir gaidāms pilnīgs miers. Pēdējā marta nedēļa ir lielisks laiks, lai mainītu parastās lietas un mīlētu sevi.

Svari

Marta pēdējā nedēļā Venēra dosies uz Zivju zīmi, kas palīdzēs daudzām Svaru sievietēm kļūt pārliecinātākām un atklāt savus talantus. Astrologi ziņo, ka šī būs visveiksmīgākā stratēģija. Spēcīgās Svaru īpašības ir galvenie ieroči cīņā par personīgo laimi, panākumiem un labklājību. Venēras aspekts ar Saturnu sestdien ir labākais laiks sarunām ar partneri, ģimeni vai priekšniekiem. Neaizmirstiet par dzīvi ārpus komforta zonas un esošajām attiecībām. Šonedēļ ir iespēja izdarīt noderīgus kontaktus vai, ja esat viena, satikties ar vīrieti, par kuru jau sen esat sapņojusi.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras ļoti smagi pārcieš neveiksmi!

Skorpions

Astrologi iesaka Skorpioniem uzņemties dzīves finanšu sastāvdaļu. Vismaz līdz nedēļas nogalei nav ieteicams tērēt naudu: labāk ir paļauties uz aktīvu darbu un meklēt rentablu hobiju. Marsa ietekme Vērša zvaigznājā dos ļoti labas izredzes palielināt ģimenes budžetu. Nedēļas beigās Marss atstās Vērša zvaigznāju un dosies uz Dvīņiem. Tas norāda, ka karjeras jomā var sākties nozīmīgas izmaiņas: var mainīties pienākumi, algas vai pat pozīcijas.

Strēlnieks

Šonedēļ Strēlnieku patrons Jupiters nebūs labākajā pozīcijā, tāpēc labāk nekavēt darbu, nekavēties, nedot neizpildāmus solījumus, neaizņemties naudu. Būtu vērts atlikt arī drosmīgu plānu īstenošanu. Patrona ietekme prasa palēnināt, likvidēt uzkrātos gadījumus, atbrīvoties no negatīvām programmām un aizpildīt ar jaunu enerģiju, ko var nosūtīt uz plānoto, bet tikai uz nākamās nedēļas īstenojamo. Tāpat astrologi iesaka rūpēties par flirtēšanu darbā: vēl joprojām nav vēlams apvienot karjeras panākumus ar romantiskiem piedzīvojumiem.

Mežāzis

Sievietēm Mežāžiem zvaigznes šonedēļ iesaka  būt ļoti uzmanīgām. Urāna ietekme trešdien, ceturtdien un piektdien var izpausties kā nedraudzīgu cilvēku aktivizēšana un atkārtoti negatīva rakstura notikumi. Nevajag būt aizdomīgai un neuztraucieties: pateicoties enerģijas aizsardzībai, būs iespējams atvairīt visus nelabvēļu uzbrukumus un pārvērst jebkuru situāciju savā labā.

LASI ARĪ: 4 lietas, ko pareizais vīrietis tev iemācīs

Ūdensvīrs

Ūdensvīra pārstāvēm marta beigās būs nepieciešama spēja saglabāt optimismu un noskaņu. Nē, nopietnas problēmas, saskaņā ar astrologu prognozēm, nav paredzamas, tikai Merkura ietekme liks jums atskatīties un labot dažus trūkumus darbā, attiecībās un dzīvē. Visticamāk, Ūdensvīra sievietes sastapsies ar problēmu, kas ceturtdien vai piektdien būs jārisina ātri un efektīvi. Merkura aspekti ar Marsu un Urānu sola Ūdensvīram divas ļoti sarežģītas dienas. Jums nevajadzētu riskēt, pakļauties emocionāliem impulsiem, doties uz randiņu ar svešiniekiem. Visi iepriekšminētie var nebūt tādi paši kā sākumā likās, tāpēc ir daudz drošāk būt dzelzs dāmai.

Zivis

Mazi prieki, noderīgas iegādes, neparasti paziņas, mīlestības panākumi un straujš likteņa pagriezieni – šonedēļ apkārtējie notikumi atgādinās Zivīm par darbību. Iemesls tam ir viens – Venēras pāreja uz Zivju zvaigznāju, kas notiks šajā otrdienā. Šeit viņa paliks ilgu laiku. Ņemot vērā planētas ietekmi, var būt ļoti grūti koncentrēties uz darbu. Astrologi iesaka dot sev laiku, lai nomierinātu nervus un panāktu garīgo harmoniju. Lieliem karjeras sasniegumiem, vēl ir pāragri: šis periods ir vairāk piemērots mīlestībai un romantiskām attiecībām.

avots: dailyhoro

Leave a Comment