Sieviešu horoskops nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – produktīvs laiks!

2019. gada maija pēdējā nedēļa ir ļoti labvēlīgs periods sieviešu enerģētikas nozares atmodināšanai un plānu īstenošanai. Nepalaidiet garām iespēju saņemt palīdzību no astrologu ieteikumiem.

Maija pēdējās dienas sola būt ļoti produktīvas. Ja jums ir tālejoši plāni, jūs varat aktīvi iesaistīties darbā tieši no pirmdienas. Četras dienas Merkura aspekti dos unikālas izredzes visiem, kas ir apņēmušies turpināt šo mērķi. Astrologiem ir viens universāls padoms visām sievietēm: mēģiniet radīt savu šarmu. Tas palīdzēs neitralizēt ārējo negatīvo ietekmi, atstās labu iespaidu uz citiem un vienlaikus palielinās jūsu izredzes gūt panākumus gandrīz visās jomās.

Auns

Plutona revitalizācija prasīs Auna pārstāvēm mieru un izmērītu dzīvesveidu. 28.-30. maijam un 1. – 2. jūnijā būtu jāturpina impulsivitāte, rūpīgi jāpārbauda izdevumi un  nav jāuztraucas ar nepiederīgajiem, it īpaši attiecībā uz attiecībām ar partneri. Kopumā nedēļa nav pilnīgi piemērota komunikācijai, sarunām un kompromisu meklēšanai. Bet mērenajam egoismam būs pozitīva ietekme, ļaujot jums šķirties ar kaut ko novecojušu, neinteresantu. Pateicoties Plutonam Aunam, būs viegli atvērt jaunu lapu savā dzīvē.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kas spēj redzēt nākotni sapnī!

Vērsis

Neatkarīgi no tā, ko Vērsis šonedēļ darīs, viņas saņems neredzamu, bet reālu atbalstu no Mēness un Venēras. Eksperti iesaka nezaudēt laiku un risināt steidzamos un svarīgos jautājumus. Tā būs ārkārtīgi veiksmīga nedēļa karjeras, personīgās dzīves un romantiskām sanāksmēm. Planētas un zvaigznes būs harmonijā, kas tieši ietekmēs Vērša veiksmi. 29.-31. maijā un 1. – 2. jūnijā šīs zīmes sievietēm ieteicams uzklausīt sevi, neļaut citiem ietekmēt viņu lēmumus.

Dvīņi

Sievietes Dvīņus gaida lieliska nedēļa, lai gan vēl nav pienācis laiks aktīvai rīcībai. Jo labāk – būs laiks sagatavoties. Astrologi iesaka pievērst īpašu uzmanību niansēm un lietām, kas ir svarīgas Dvīņiem. Merkurs, kas darbojas no pirmdienas līdz piektdienai, dos iespēju labot kļūdas, kamēr neviens to nav pamanījis. Vārdu un domu spēks palīdzēs šīs zīmes pārstāvēm mainīt pagātni, tagadni un pat nākotni. Merkurs atrodas Dvīņos, kas nozīmē, ka tagad veiksmīgi izdosies paspēt visā uzreiz: planēta noņems visus ierobežojumus.

Vēzis

Paaugstināta Mēness aktivitāte paglabs Vēža konstelācijas pārstāves no problēmām ar garastāvokli, motivāciju un pašapziņu. Pirmdien un otrdien, Mēness pavadīs Zivīs, kas nozīmē, ka jums ir jābūt biežāk pretējā dzimuma sabiedrībā, jāizstrādā plāni, jāizveido vēlmju karte. No piektdienas līdz svētdienai Mēness paliks Vērsī. Šis laiks ir labvēlīgs ģimenes lietām, sociālajai darbībai un vecākiem. Darbs ar attiecībām un jūsu tēlu, dos lieliskus rezultātus.

LASI ARĪ: Kāda rūna jums atbilst, saskaņā ar dzimšanas datuma

Lauva

Neskatoties uz Plutona retrogradu, Lauvas sievietes būs gandrīz visvarenas un varēs daudz mainīt savā labā, pat partnera attieksmē vai viņu amata nosaukumā. Izņēmums ir Lauvas, kam nav vieglākais dzīves posms: tām jābūt uzmanīgām, lai tās nekļūtu par apstākļu upuri. Apgalvojumi sievietēm  – labākais līdzeklis, lai nākamajās 7 dienās palielinātu pašapziņu un motivāciju. Pat ja apstākļi nenotiek, kā mēs gribētu, nevajadzētu noregulēties uz negatīvu vilni. 28. – 30. maijam – labvēlīgas dienas, kurās jūs varat sasniegt daudz, ja vēlaties.

Jaunava

Ievērojami un liktenīgi notikumi dzīvē izpaliks. Klusumu ir labi izmantots apmācībai, pašattīstībai, pieredzes apmaiņai. Nodarbojoties ar savu izglītību, Jaunava radīs stabilu pamatu turpmākajām uzvarām. Sakarā ar Merkuru Dvīņos, nepieciešamība pēc komunikācijas palielināsies, lai jūs varētu apmeklēt draugus vai radiniekus. Harmoniskā un draudzīgā vidē jaunavas varēs atrast ceļu uz harmoniju, attīrīšanu no negatīva.

Svari

Kopumā Svarus gaida labvēlīga nedēļa, bet dažas izmaiņas ir iespējamas no Venēras. 28., 29. un 31. maijā šīs zīmes pārstāvju noskaņojumu var sabojāt, ja plāni tiek pārtraukti, pat ja viss izrādīsies pareizi. Astrologi arī brīdina: nākamā nedēļa – klusums pirms vētras. Maijs ir pēdējais klusais mēnesis, pēc kura daži aktīvi procesi un metamorfozes sāksies darbā vai personiskajā dzīvē. Ir nepieciešams attīrīt domas un plānus, kamēr tas ir iespējams.

LASI ARĪ: 3 lietas, kuras jūs nekad nepanesat attiecībās, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Skorpions

Plutona darbība palīdzēs Skorpioniem piesaistīt veiksmi otrdien, trešdien, ceturtdien, sestdien un svētdien. Tie ir brīnišķīgi brīži attiecību veidošanai ar partneri, iekšējo kompleksu pārvarēšanai un atbrīvošanos no gaidāmajām problēmām ne tikai uzņēmējdarbībā, bet arī personīgajā dzīvē. Konkurence “sieviešu stilā” sniegs daudz lielāku labumu nekā uzbrukšana. Jums nevajadzētu cīnīties par panākumiem un atzinību: Plutona spēks dos progresu biznesā. Vissvarīgākais ir izlemt, kādā virzienā pārvietoties. Lai to izdarītu, sievietēm Skorpioniem vajadzētu uzdot sev pareizos jautājumus un  noteikt prioritātes.

Strēlnieks

Strēlnieku energoresursi samazināsies sakarā ar Jupitera klātbūtni retrofāzē, taču, neskatoties uz to, 28. un 31. maijā, kā arī 1. jūnijā, dzīvē var notikt nopietnas izmaiņas. To apliecina daudzi Jupitera aspekti. Šajos datumos Strēlniekam būs jārūpējas par ģimenes jautājumiem, kam būs nepieciešama iejaukšanās. Tomēr daudz darāmā darbā. Galvenais ir būt aktīvai un ievērot plānu.

Mežāzis

Mežāžiem būs tik daudz spēka un enerģijas, kas ir pietiekams diennakts darba dienai. Bet labāk ir izvairīties no darbaspēka izmantošanas un pārdomāti tuvoties jūsu darba slodzei. Nestandarta, radoša pieeja ir labākā stratēģija šonedēļ. Pirmdien, ceturtdien un piektdien ir raksturīgas dramatiskas patrona-Saturna uzvedības izmaiņas. Kopumā tā aspekti labvēlīgi ietekmēs, bet tie var skart arī sāpes. Tāpēc piesardzība, uzmanīgums un noskaņojums ir noderīgi, tad lietas iet augšup.

LASI ARĪ: Šīs Zodiaka zīmes tērē naudu, kā neviena cita

Ūdensvīrs

Zelta nedēļa gaida Ūdensvīru. Noteikums attiecībā uz visām šīs zīmes sievietēm ir viena lieta: gūsiet panākumus, ja parādīsiet savu labo garastāvokli citiem. Vasaras priekšvakarā astrologi īpaši iesaka veikt vissteidzamākās lietas vai vismaz sagatavot aptuvenu plānu jūnijam. Ceturtdien, Urāna aspekta ar Merkuru ietekmē, var apmeklēt negatīvas domas un bailes. Tā būs vienīgā diena, kad jums būs nepieciešams smaidīt ar varu un domāt pozitīvi, pat ja karš ir izraisījies iekšā.

Zivis

Laime gaida Zivis karjerā, mīlestībā un sadraudzībā. Šīs jomas dos vēlamos rezultātus. Astrologi 27. un 28. maijā sola labvēlīgās dienas. Mērķa sasniegšana un šo dienu vēlmju izpilde ir vieglāka, jo Venēra dos jaunu motivāciju, iedvesmu, vēlmi radīt un mīlēt. Atlikušās dienas vislabāk izvairies no strīdiem un konfliktiem – tas var būt bīstami. Tomēr mierīga diskusija par problēmām ar partneri tiks vainagota ar panākumiem: patrons-Venēra, kas ir harmonijā, prasīs to pašu no Zivīm.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment