Horoskops nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – gandrīz visiem pozitīva nedēļa!

Zvaigznes nepārtraukti maina garastāvokli, tāpēc ir svarīgi ņemt vērā astrologu viedokli par katru nedēļu. Ekspertu konsultācijas palīdzēs jums saglabāt panākumus un pat palielināt tos.

Kopumā šī nedēļa būs ļoti pozitīva gandrīz visām zīmēm, tāpēc ir vērts sevi glābt no nevajadzīgas pieredzes.

Auns

Aunam būs viss kārtībā ar emocionālo fonu, lai jūs varētu veikt jebkuru darbu jebkurā dienā. Zvaigznes dos šiem cilvēkiem pacietību, tālredzību un mieru. Astrologi saka, ka varat kaut ko darīt, dodoties uz mīlestību vai dodot priekšroku darba pienākumiem. Mērenu un svarīgu pirkumu var veikt arī jebkurā dienā.

Liela veiksme gaida Aunu, sazinoties ar cilvēkiem. 28., 29., 30. maijā, kā arī 1. un 2. jūnijā Plutons veicinās jaunu obligāciju izveidi. Tās būs spilgtas dienas, kurās ir iespēja satikt kādu interesantu cilvēku. Vientuļajiem Auniem, tas būs pēc garšas, jo nav labāka laika, lai meklētu otro pusi. Pirmdiena nebūs viegla diena.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – produktīvs laiks!

Vērsis

Šī nedēļa būs gaiša un pozitīva. Zvaigznes un planētas būs ļoti labā stāvoklī attiecībā viena pret otru, tāpēc Vēršu dzīve laistīsies visās krāsās. Absolūti katru dienu būs atšķirīga no citām. Iemesls ir nelielas, bet nozīmīgas izmaiņas zvaigžņu noskaņojumā. Visnopietnākā diena ir piektdiena: pavasara pēdējā dienā Vērsis atklās jaunus noslēpumus, kas palīdzēs cilvēkiem saprast, ko viņi tiešām vēlas no dzīves.

Nedēļas nogali ir labāk pavadīt kopā ar ģimeni vai draugiem. Jūs varat doties ceļojumā kopā, apmeklēt citu pilsētu vai pat valsti. Šonedēļ būs noderīgi pirkumi, mainot situāciju. Neaizmirstiet palīdzēt citiem. Tas ievērojami palielinās Vēršu uzticamību.

Dvīņi

Šonedēļ Dvīņiem būs četras spilgtas un produktīvas dienas. Tas ir aptuveni 29., 30., 31. maijs un 1. jūnijs. Pārējās trīs būs arī labas un produktīvas, bet uzskaitītajās četrās ir labāk neko nedarīt. Lai sāktu jaunu dzīvi, ceļš uz jaunām uzvarām un jauniem augstumiem, jums iepriekš būs jānosaka mērķi . Šajās septiņās dienās Dvīņi var mainīt savu orientāciju, kas labi ietekmēs viņu ticību sev un motivācijas meklēšanu.

Šis ir enerģijas plūsmu maiņas laiks, tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem būs jākonfigurē vispārēja atjaunināšana. Iekšējās izmaiņas labāk atbalsta ārējie – jums ir nepieciešams atjaunināt savu garderobi, mainīt frizūru. Eksperti iesaka būt dāsniem un dot otrajai pusei lielāku brīvību.

Vēzis

Labākās dienas nedēļā Vēžiem būs piektdiena, sestdiena un svētdiena. Šajās dienās viņus apmeklēs lieliska veiksme, ar kuras palīdzību viņi spēs atrisināt ilgstošas ​​problēmas un tuvināties viņu lolotajai sapņu realizācijai. Pasaule tiks pārveidota Vēžiem, bet nedēļas vidū var būt kāds šķērslis.

Vēzim būs jauni centieni, viņi varēs noteikt jaunus mērķus un iegūt iedvesmu. Viss, kas jums ir nepieciešams, lai varētu dalīties. Visums vēro Vēžu laipnību, spēju nākt pie radinieku un draugiem ar palīdzību. Daudziem cilvēkiem Vēzis kļūs par laimīgu talismanu.

LASI ARĪ: 3 visalkatīgākās zodiaka zīmes!

Lauva

Intelektuālās iespējas Lauvai būtiski palielināsies. Tas būs visproduktīvākais laika posms pēdējo pāris mēnešu laikā. To var veltīt mācībām, zināšanu iegūšanai. Bet apātija un stereotipiska domāšana var kaitēt gan uzdevumiem, kas prasa radošu pieeju, gan mīlestības lietās. Ir pienācis laiks spožiem darbiem un drosmīgiem soļiem – jūs varat piedāvāt roku un sirdi, atzīt jūtas, iepazīt kādu, kas patiešām patīk.

Ja ar naudu neveiksies arī tagad, tas būs tiešs pierādījums tam, ka Lauvai ir viltoti vai nepareizi mērķi. Lauvām palīdzēs viņu spēcīgā intuīcija, ko ir labāk ņemt vērā.

Jaunava

Jaunavas enerģija maija beigās – jūnija sākumā būs ļoti spēcīga. Šie cilvēki varēs redzēt pasauli jaunās krāsās, ienirt jaunās lietās un apgūt jaunas emocijas. Astrologi iesaka viņiem būt pēc iespējas tuvāk draugiem un radiniekiem, dalīties savā siltumā, smaidīt un vienmēr būt gataviem palīdzēt. Pozitīvs noskaņojums un optimisms palīdzēs Jaunavām iekarot ikviena sirdi. Tas nozīmē, ka šīs zīmes vientuļi pārstāvji varēs atrast savu mīlestību.

Zvaigžņu un planētu pozitīvais noskaņojums palīdzēs Jaunavām atbrīvoties no negatīvām programmām un šaubām. Arī šajā ziņā noderīga būs meditācija. Kopumā astrologi iesaka Jaunavām pārtraukt šaubīties par sevi šajā nedēļā. Ja jūs vēlaties atmest ar rokau kaut kam, kas izdarīts līdz pusei, lai panāktu panākumus, tad jums ir jāatceras, kāds ceļš jau ir izdarīts. Tagad jūs nevarat atteikties. Jums ir jāuztur savs kurss un jācenšas panākt pašnovērtēšanu, nevis pašizšķīdināšanu un nenoteiktību.

Svari

Šonedēļ Svari ir laimīgi, un šīs nedēļas problēma būs tikai nelielās garastāvokļa svārstībs 29. un 31. maijā. Šajās divās dienās astrologi iesaka Svariem nešķērsot ceļu nevienam, neuzņemties riskus un nemainīt dienas plānus. Labāk ir darīt tos, kas ir mazāk enerģijas patērējošs.

Atlikušās dienas būs stabilas un paredzamas. Darba laikā jūs varat veikt jebkuru uzņēmējdarbību, sākot ar visprasīgāko un beidzot ar nestandarta. Planētas uzlabos Svaru humora izjūtu, kā arī uzlabos intuīciju. Tas palīdzēs viņiem iepriecināt ikvienu, atstāt vislabāko iespaidu uz kādu svešinieku.

LASI ARĪ: Kas neļauj gulēt tev naktī saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Skorpions

Skorpioniem pirmdien un piektdien būs jātiek galā ar negatīvām emocijām, bet citās dienās pozitīvs ienāks viņu dzīvē, pārvietojot visas sliktās lietas. Planētu darbība no 28. līdz 30. maijam un nedēļas nogalē palīdzēs viņiem cīnīties pret ienaidniekiem un pretiniekiem, kā arī cīņā pret skumjām, nedrošību, bailēm un kompleksiem.

Laba veiksme būs pie sāniem Skorpionam, bet tas nenozīmē, ka jums ir nepieciešams uzņemties risku. Astrologi atzīmē, ka var rasties plānu sadalījums sliktas rīcības dēļ, tāpēc labāk ir pavadīt nedaudz vairāk laika, izstrādājot plānu „B”. Atbalsts no planētām tiks izteikts emocionālā stabilitātē un mīļoto vēlmē palīdzēt Skorpioniem.

Strēlnieks

Strēlnieks ir viens no spēcīgākajām zodiaka zīmēm. Viņu enerģijai ir liela drošības rezerve, un šonedēļ zvaigznes izcilinās viņu sesto sajūtu, veiks veiksmi mīlestībā un darbos. Var būt dažas problēmas, bet tās nebūs izšķirošas.

Astrologi iesaka Strēlniekam meklēt draugus un otro pusīti. Tie, kas jau sen ir attiecībās, ir labāk nepalikt vieniem ilgi. Astrologi atzīmē steidzamo nepieciešamību sazināties un kopīgi risināt kopīgas problēmas. Runājot par garastāvokli un veselību, labāk virzīties šajā virzienā uz radīšanu. Jums nav jātērē spēks, jāieķeras konfliktos un jāturpina aizstāvēt savu viedokli. Tāpat arī netērējiet pārāk daudz laika darbā – ikvienam ir nepieciešams atpūsties.

Mežāzis

Mežāzim būs mērīta nedēļa. Zvaigznes un planētas būs diezgan labā stāvoklī. Astrologi iesaka izvairīties no nemierīgas uzvedības, nemēģiniet šķērsot to, kas atļauts nodarboties ar cilvēkiem. Strīdi tagad ir bezjēdzīgi. Lai gan skandālu priekšnoteikumi nebūs, labāk atkal neriskēt, aizstāvot savu viņu viedokli.

Elastīgums palīdzēs Mežāzim saglabāt draudzību, mīlestību un cieņu. Nervu sistēmai ilglaicīguma testi nav paredzēti, tāpēc šīs septiņas dienas var veltīt visgrūtāko uzdevumu risināšanai.

LASI ARĪ: 4 pazīmes, ka jūsu ego pakāpeniski izšķīst

Ūdensvīrs

Nedēļas nogalē astrologi iesaka Ūdensvīram darīt mājsaimniecības darbus un attālināties no darba, no finanšu un biznesa problēmām. Arī nedēļas nogalē jūs varat aiziet no pilsētas, lai mainītu situāciju. Skaidras naudas izmaksas ir nepieciešamas, tāpēc situācijas maiņu nevajadzētu izlietot kārtīgi. Vieglākais veids, kā izvairīties no darba, būs tīrīšana. Jūs varat veikt mēbeļu pārkārtošanu, atbrīvoties no liekajiem atkritumiem.

Mīlestībā negatīva attieksme var saasināties un sevi darīt zināmu, bet tas nedrīkst būt neveiksmju cēlonis. Vientuļajiem Ūdensvīriem ir jāparāda drosme, un tiem, kas jau ir attiecībās, ir pienācis laiks atgādināt romantiku, izdarot otrajai pusei patīkamu pārsteigumu. Ūdensvīrs varēs parādīt smalku jutekliskumu, kas viņiem nav raksturīgs. Tas iedvesīs jaunu dzīvi ilgstošās attiecībās.

Zivis

Zivis šonedēļ gūs lielu panākumu. Katru dienu planētas un zvaigznes būs radošas un dos pozitīvu noskaņu. Tas ir laiks, kad notiek liela veiksme un spilgtas emocijas. Lai atvieglotu ceļu uz panākumiem, Zivīm ieteicams atbrīvoties no nodarījumiem, dusmām un negatīvisma.

Svarīgu jautājumu risināšanā Zivīm palīdzēs iedvesma un radošums. Tas attiecas uz iepirkšanos un darbu. Tas ir lielisks laiks meklēt jaunus hobijus un jaunus ienākumu avotus. Lielākā daļa veiksmes nonāks pie tiem pārstāvjiem no tām profesijām, kas saistītas ar komunikāciju. Jums ir jāpierāda elastība ar klientiem, kolēģiem un potenciālajiem partneriem.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment