Sieviešu horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – esiet piesardzīgas un uzmanīgas!

Strēlnieks

Strēlnieka sievietēm ir pienācis laiks ņemt savu dzīvi savās rokās. Novembrī Jupiters pāries viņu zīmē, kas aktivizēs kardinālas izmaiņas liktenī. Nākamā nedēļa ir lielisks laiks, lai sagatavotos šīm ļoti lielajām izmaiņām. Domas būs konstruktīvas, un Strēlnieks dosies pareizajā virzienā, un viņi varēs gūt labus panākumus, risinot sarežģītus jautājumus un slēdzot vecās problēmas. Bet ar jauniem projektiem un pārveidojumiem labāk jāgaida.

Ne slikti šonedēļ, ja tic astrologu teiktajam, taču ir par agru pieņemt svarīgus lēmumus. Vispiemērotākā lieta, kas jādara, ir meklēt pareizo informāciju. Labvēlīgs emocionālais fons, ko nodrošinās mērens Jupiters, saglabās lielisku noskaņojumu visas nedēļas laikā. Strēlnieka zīmes pārstāves labi sadzīvos ar mājiniekiem, kolēģiem un vadību.

Lasi arī: Natālijas Pravdinas Feng Šui prognoze 2018. gada novembrim

Mežāzis

Saturns būs Mežāža zīmē un tajā pašā laikā piedalīsies pozitīvos aspektos ar Marsu (29. oktobris) un Merkuru (4. novembrī). Šajā sakarā sievietes Mežāži jutīs spēka, enerģijas, domu skaidrības un optimisma pieplūdumu. Tas būs rezultāts planētu enerģijas rezonansei ar pašu enerģiju. Astrologi iesaka izmantot izredzēto iespēju īstenot savus plānus un vēlmes.

Briesmas gaidīs personīgajās attiecībās. Mežāžiem būtu jābūt ļoti uzmanīgām, sazinoties ar cilvēkiem, kuri viņām uzspiež savu sabiedrību. Lai izdzīvotu un  nenokļūtu kāda cita ietekmē, jums būs jāaizstāv sava nostāja un jācīnās ne tikai ar acīmredzamiem konkurentiem, bet arī tiem cilvēkiem, kuri slēpj savus patiesos nodomus, slēpjot tos aiz draudzības maskas. Tas viss būs ļoti nogurdinošs Mežāžiem, tāpēc nedēļa būs reāls tests viņu nervu sistēmai.

Ūdensvīrs

Ne vislabākā nedēļa gaida Ūdensvīru, jo īpaši, ja viņas ieņem vadošu amatu vai uztur ciešas attiecības ar viņu priekšniekiem. Šonedēļ, agresīvā Marsa ietekmē, Ūdensvīra sieviešu viedokli var dramatiski mainīt, kas izraisa kolēģu spēcīgu pretestību. Šis periods veicina elastīgumu un spēju manevrēt grūtos jautājumos, meklējot kompromisus.

Neskatoties uz to, ka darbā būs pilnīga nenoteiktība, patrona planētas ietekme palīdzēs realizēt plānus ārpus biznesa dzīves. Iespējams, ka Ūdensvīrs varēs tuvināties galvenajam sapnim. Galvenais ir nebaidīties ņemt savu, nenoiet no sava ceļa, un nebūt apmierinātam ar mazumu, un tad visas uzvaras patiešām būs reālas un nozīmīgas.

Lasi arī: Kā saprast vīrieša jūtas, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Zivis

Darījuma braucieni un ceļojumi šajā periodā radīs tikai papildu problēmas. Ja Zivis joprojām ir spiests pamest savu komforta zonu, astrologi iesaka viņām būt tik uzmanīgam un piesardzīgam, cik vien iespējams. Zīmes par veiksmi pirms mājas atstāšanas palīdzēs pieskaņoties ceļiem.

Pārējā nedēļa būs līdzīga tai, ko agrāk piedzīvoja Zivis. Reversā Venēra liks nodoties šīs zīmes pārstāvēm, nostaļģijas uzplūdiem. To var izmantot, lai labotu pagātnes kļūdas, atjaunotu attiecības vai atkārtotu scenāriju, nomainot nākotni. Tomēr Zivju sievietēm ir svarīgi iemācīties mainīt viņu uzmanību: svarīgi pasākumi, kas ar jums notiks šonedēļ, nevajadzētu novirzīties no tiešo pienākumu veikšanas.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment