Sieviešu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – būs ļoti interesanti!

Pavasaris ir pilnībā ieviesis savas tiesības. Astrologu ieteikumi palīdzēs daiļā dzimuma pārstāvēm veiksmīgi un produktīvi pavadīt šo nedēļu.

Astrologi steidzās informēt jūs, ka nākamā nedēļa būs ļoti interesanta, un ne tikai 8. marts: Merkurs, kas iet caur Zivīm, nedēļas sākumā nonāks retro fāzē, kas atvērs jaunu periodu. Visām Zodiaka apļa pārstāvēm jābūt ļoti uzmanīgām visos centienos. Mēģiniet plānot visas svarīgās lietas, saglabāt visus solījumus un izvairīties no sasteigtiem lēmumiem.

Auns

Auna galvenais uzdevums šonedēļ nedot tukšus solījumus, neapgalvot to, par ko viņas nav pārliecinātas. Šajā laikā Marsa vājinātā stāvokļa dēļ Vērsī, Auns viegli ticēs tam, ko viņi vēlas, lai būtu patiesi. Tas var izraisīt problēmu ķēdi.

Īpaša uzmanība jāpievērš 7. un 10. martam. Šajās dienās patrons Marss sāks aspektus ar Merkuru un Neptūu. Šajos datumos īpaši noderīgi būs garīgi meklējumi un dažādas prakses, kuru mērķis ir atbrīvoties no negatīvām emocijām. Garīgais darbs ar sevi palīdzēs atvairīt enerģijas uzbrukumus, kā arī atjaunot enerģiju un pievērsties dzīve, kas ir īpaši nepieciešama.

LASI ARĪ: Urāns Vērsī: jauna pieeja tam, kas mums ir un kas mums nav

Vērsis

Marsa klātbūtne Vērsī var radīt pretrunas šīs zīmes pārstāvju plānos. No 4. marta līdz 10. martam astrologi iesaka viņām būt uzmanīgām un piesardzīgām, it īpaši iepirkšanās laikā. Astrologi iesaka iepriekš ieplānot visus pirkumus un nepiešķirt emocionālus impulsus – tiek novērots materiālo zaudējumu risks.

Marsa un Merkura aspekts ceturtdien būs saistīts ar virkni problēmu visneaizsargātākajās teritorijās.

Dvīņi

Merkurs uzsāks reversu kustību 5. martā, kas apturēs daudzas lietas un palielinās neskaidru situāciju skaitu. Visneaizsargātākā būs naudas sfēra. Dvīņus gaida ilgstošs kārdinājuma periods. Ja plānos – saglabāt materiālo stabilitāti, tad nevajadzētu atpūsties līdz nedēļas beigām. Ja Dvīņi radikāli mainīs savu dzīvi, tad viņas gaida labs laiks eksperimentam: izmaiņas radīs jaunas emocijas.

Nozīmīgākā diena ir ceturtdiena. Dubultais retro-Merkura aspekts ar Mēnesi un Marsu būs spēcīgs stimuls jauniem sasniegumiem. Šī ir viena no veiksmīgākajām dienām, jo ​​sievietes Dvīņi iegūs spēcīgu atbalstu no jebkādiem centieniem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment