Sieviešu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – būs ļoti interesanti!

Vēzis

Saskaņā ar astroloģiskajiem novērojumiem šīs zīmes sievietes ir diezgan neskaidras. Astrologi iesaka būt piesardzīgām attiecībā uz lēmumiem, kas tiek pieņemti uzņēmējdarbības jomā. Lai gan Neptūna ietekme Zivīs ir labvēlīga, nepārdomāti lēmumi un finanšu piedzīvojumi var radīt daudz nepatikšanas. Rūpīga uzmanība Visuma izaicinājumiem palīdzēs jums paņemt savu, un nepieļaut neveiksmīgas izredzes šonedēļ. Bezrūpība var novest Vēžus līdz strupceļam, liedzot iespēju mainīt dzīvi uz labo pusi.

Neptūna saikne ar Sauli ceturtdien ir pelnījusi lielāku uzmanību. Šī aspekta astroloģiskā ietekme palīdzēs izprast sevi, racionalizēt dzīvi un piesaistīt pozitīvas pārmaiņas.

LASI ARĪ: 3 metodes, lai atrastu harmoniju

Lauva

Astrologi iesaka Lauvām uzkrāt izturību un rūpību. Astroloģiskā situācija šonedēļ var jūs pārsteigt un sajaukt plānus. Šī zīmes pārstāvēm ir jānodrošina, lai viņu labie nodomi nekaitētu citiem. Jebkuri impulsi, Saulei atrodoties Zivīs ietekmē, draud kļūt par kaut ko apšaubāmu.

Otrdien, ceturtdien un sestdien jūs varat atrast paslēptu trūkumu pasaules uztverē, mīlestībā, iekšējā pasaulē, vecākos, lojalitātes idejās. Izrādās, ka viņas redzēs savas nepilnības un veiks pasākumus, lai tos novērstu. Galvenais ir tas, ka planētu negatīvā enerģija pati par sevi nerada vilšanos.

Jaunava

Šonedēļ Jaunavas sievietēm tiek ieteikts nesteigties jaunos sākumos, projektos un secinājumos. Jo vairāk vilinoši plāni, jo vairāk iemeslu ir atlikt to īstenošanu. Astrologi iesaka būt piesardzīgām, pat ja mēs runājam par cēlu rīcību, palīdzību, labu darījumu vai vēlmju piepildīšanu – nedēļa ir bagāta ar starpgadījumiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar Merkura pāreju uz atpakaļejošu kustību, tāpēc lieta, kas sākās no 5. līdz 10. martam, var kļūt par neveiksmi un panākumu – sakāvi.

Turklāt Merkura dubultie aspekti otrdien un ceturtdien var radīt nepatiesas idejas, pārsteidzošus secinājumus. Šajās dienās pagātnes kļūdas var atgādināt jums par sevi, tāpēc ir ieteicams, lai Jaunavas koncentrētos uz tagadni, lai atbrīvotu pagātni un uzlabotu nākotni.

Svari

Saskaņā ar sieviešu horoskopu, Svaru sievietēm būs jāsagatavojas nestandarta situācijas attīstībai, jo viņu patrons Venēra ir Ūdensvīra zīmē. Nedēļa ir bagāta ar ļoti atšķirīgiem pārsteigumiem. Astrologi iesaka pamanīt izmaiņas, bet pieturēties pie pazīstamiem krastiem. Šajā periodā saņemtos ieskatus, ir svarīgi apsvērt no veselā saprāta viedokļa.

Visbīstamākā diena būs piektdiena. Šajā dienā Venēra tiksies ar Jupiteru. Var būt iekšējas pretrunas, kas ietekmē emocionālo un garīgo stāvokli. Ir vērts apsvērt šo apstākli,  nevis padoties negatīvām emocijām un bailēm.

LASI ARĪ: Zivju sezona tevi pārvērtīs par tavu sapņu cilvēku!

Skorpions

Astrologi atzīmē Merkura pāreju uz retro fāzi 5. martā, kas nāks par labu Skorpioniem. Šonedēļ palielināsies to monetāro panākumu iespējamība, bet arī viņu ekstravagants. Ja 5. martā, atturēties no neparedzētiem izdevumiem un lielākiem pirkumiem kaut kā izdodas, nedēļas nogalē astroloģiskās tendences sasniegs maksimumu. Šajā laikā būs grūti pretoties kārdinājumam, tāpēc ir ieteicams, lai Skorpions uzkrātu pašpārvaldi un uzzinātu, kā kontrolēt savus impulsus.

Otrdiena un ceturtdiena ir dienas, ko raksturo Merkura aktivitātes palielināšanās. Šajā laikā pieņemtie lēmumi var novest pie jebkura, pat vērienīgākā uzņēmuma stagnācijas. 5. un 7. martā ir ieteicams rast stimulu, lai nodrošinātu panākumus uzņēmējdarbībā.

Strēlnieks

Šonedēļ astrologi iesaka Strēlniekam runāt mazāk un darīt vairāk. Pēc tam, kad Strēlnieks ir apsolījis un to nav izdarījis, riskē atteikties no saviem radiniekiem un uz ilgu laiku sabojāt attiecības. Labāk ir veltīt vienu nedēļu vienam, bet svarīgam biznesam. Tātad tas būs tālu uz priekšu un nodrošinās panākumus tuvākajā nākotnē.

Galvenais periods ir no 7. marta līdz 9. martam. Šajos datumos būs Jupitera darbība. Ņemot vērā patrona aspektus, astrologi prognozē izmaiņas labi iedibinātā dzīves gaitā. Jums nevajadzētu uztraukties – viss būs labāk – izmaiņas radīs šķēršļu pārvarēšanu, problēmu risināšanu un dzīves uzlabošanu.

Mežāzis

Svarīgs astroloģisks notikums šonedēļ ir Urāna pāreja no Auna uz Vērsi. Planēta pārvietosies no vienas zīmes uz otru pirmo reizi 7 gadu laikā. Astrologi šo apstākli uzskata par jaunu ciklu, atverot perspektīvas iepriekš bezcerīgiem gadījumiem. Visām Mežāžu vajadzībām ir jāuztur miers un parastais dzīves ritms un pieeja biznesam. Uzmanība uz detaļām un piesardzība vārdos palīdzēs piesaistīt laimes atbalstu.

Urāna pāreja notiks trešdien. Šajā dienā Mežāžu sievietes var piedzīvot strauju aktivitātes samazināšanos, tāpēc astrologi iesaka praktizēt  vingrinājumus, lai pamodinātu sieviešu enerģiju. Tad nedēļa paies bez stresa un nepatīkamām komplikācijām.

LASI ARĪ: Urāns Vērsī: jauna pieeja tam, kas mums ir un kas mums nav

Ūdensvīrs

Nedēļa norisināsies Venēras aizgādībā, kas iesakņojusies Ūdensvīrā. Lai gan Venēra nav Ūdensvīra aizgādībā dzimušo patrons, tomēr viņa dos viņiem veiksmi un panākumus svarīgākajās jomās. Ceļā uz vēlamo, šīs zīmes pārstāvēm, būs nepieciešams mīļotā atbalsts, kā arī optimisms un ticība vislabākajam.

Visnopietnākā diena lēcienam ir piektdiena. 8.martā Venēra ar Jupiteru iepazīstinās ar daudzsološām iespējām dzīves uzlabošanu vai nepatīkamas situācijas labošanu. Astrologi iesaka šai dienai plānot svarīgas lietas un jaunus sākumus, lai šajā pavasarī nodrošinātu labas pārmaiņas.

Zivis

Šonedēļ Zivīs ir uzkrājušies kosmosa objekti, kas noteikti ietekmēs šīs konstelācijas pārstāves. Mēness, Saule, Merkurs un Neptūns ar dažādām enerģijām tagad atradīs kaut ko kopīgu – viņu uzturēšanās vietu. Tas ļaus Zivīm gūt panākumus gandrīz visās dzīves jomās, tomēr astrologi neizslēdz emocionālu diskomfortu. Meditācijas sievietēm palīdzēs atrast līdzsvaru un atrast pareizo virzienu dzīvē.

Runājot par nedēļas iekšējo stāvokli, būs grūti un dažreiz pat bīstami, bet darbs pie sevis novedīs pie tā, ka akūtās pieredzes pašas izzudīs. Nav ieteicams steigties pie secinājumiem un iesaistīties paškritikā.

avots: dailyhoro

Leave a Comment