Sieviešu horoskops nedēļai no 8. līdz 14. aprīlim – būs iespēja atrast atbildes uz svarīgiem jautājumiem!

Vēzis

Sievietes, kas dzimušas zem Vēža zīmes, nedēļā no 8. aprīļa līdz 14. aprīlim nekavējoties skars divas planētas – Venēra Zivīs un Saturns Mežāzī. Tas var radīt iekšēju nesaskaņu un radīt daudzas nelielas problēmas gan darbā, gan personiskajā dzīvē. Antagonista-Saturna enerģija, pirmkārt, ietekmēs Vēža veselību, izraisot vēlmi atstāt visu pašplūsmā. Astrologi iesaka Vēzim palikt mierīgam un rūpīgi analizēt savas darbības. Nākamajā nedēļā notiks daudzi notikumi, daudzi no viņiem var būt nepatīkami, bet būs arī laimes iemesli. Viņiem jāpievērš uzmanība, lai pasargātu sevi no Saturna negatīvā iespaida.

LASI ARĪ: Kurām Zodiaka zīmēm nauda pati līp klāt

Lauva

Lauvas sievietēm jāgaida enerģētiskā barība, kas nāk no Saules. Īpaši labvēlīgas dienas iekšlietām un jauniem sākumiem būs 9., 11. un 14. aprīlis. Saskaņā ar astrologiem šie datumi ir optimāli pozitīvām pārmaiņām, drosmīgiem projektiem, pašrealizācijai un jaunu iespēju meklēšanai. Turklāt astrologi apgalvo, ka šoreiz ideja var atnākt pie Lauvām vai viņas var saņemt piedāvājumu, kas no pirmā acu uzmetiena šķiet tālu no labākajiem. Taču ilgtermiņā tas radīs pozitīvas izmaiņas, tāpēc jums vajadzētu rūpīgāk apskatīt to.

Jaunava

Finansiālā veiksme noritēs netraucēti. Astrologi iesaka samazināt aktivitātes un pāriet uz citām dzīves jomām. Pirmkārt, uzmanība jāpievērš personiskajai dzīvei – patīkamas izredzes pavēršas šeit. Nostiprinot attiecības, izdosies pavirzīties tālāk. Merkura enerģija ir nulle, tāpēc Jaunavām vajadzētu saprātīgi sadalīt savu laiku un pabeigt visus plānotos vai atliktos gadījumus. Īpaši piesardzīgi jāievēro naudas un biznesa sakari. Viļņu veida garastāvoklis ir iespējams, pateicoties Merkura aspektiem no 11. līdz 13. aprīlim. Šajā laikā ir ieteicams nepalielināt situāciju, bet  uzlabot noskaņojumu ar iespējamiem pasākumiem.

Svari

Venēra, kas atrodas Zivīs, palīdzēs piesaistīt veiksmi dažādās dzīves sfērās viņa pusē. Šī perioda problēma būs tāda, ka Venēra Zivīs prezentēs daudzas daudzsološas iespējas, ko nevarēs izmantot ne visas šīs zīmes pārstāves. Astrologi iesaka sievietēm Svariem iekļaut to personības daļu, kas spēj just sarunbiedu un paredzēt notikumus. Dabas instinkts ļauj jums sazināties ar cilvēkiem enerģijas līmenī, liekot citiem spēlēt pēc taviem noteikumiem.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras 2019. gada aprīlī būs vislaimīgākās!

Skorpions

Marsa ietekme, kas vājināta Dvīņos, šonedēļ neiesaistīs svarīgu mērķu sasniegšanu. Skorpioniem ir labāk neveikt gājienus, bet gan koncentrēties uz sevi: viņu skaistumu, ģimeni, veselību un personīgo izaugsmi. Pirmdien un piektdien, Marsa aspekti ar Saturnu un Plutonu ļaus jums gūt panākumus biznesā. Šajās dienās patrona enerģija tiks nostiprināta, kas jāizmanto, lai īstenotu plānotos plānus vai atrisinātu finanšu problēmas. Turklāt Skorpionu sievietēm būs lieliska iespēja uzvarēt personiskajās attiecībās vai meklēt mīlestību.

Strēlnieks

Strēlnieku pārstāves saņems palīdzību no Saules. Ar patrona atrašanos ugunīgajā Auna zīmē, tiek veicinātas pozitīvas pārmaiņas un panākumi interesējošās jomās. Šonedēļ sievietes Strēlnieki var droši plānot atbildīgus jautājumus, veidot attiecības un radīt jaunus paziņas. Ar pārliecību mēs varam teikt tikai vienu lietu: darbā un personīgās attiecībās nākas sastapties ar nopietnām pārmaiņām, taču šie procesi joprojām ir sākumstadijā.

Mežāzis

Mežāžu sievietēm Saturns ziņo par pozitīvu enerģiju. Taisnība, tas netiks darīts bez pārsteigumiem. Viņa atbalsts būs pietiekams motivācijai, tāpēc astrologi konsultē šīs zīmes pārstāves, lai patstāvīgi attīstītu uzņēmējdarbību un negaidītu iniciatīvas iespēju – jūs varat to gaidīt pārāk ilgi. Ja jūs varat, rīkojieties ar lietām, kas ir apstājušās, lai atmaksātu parādu. Pretējā gadījumā pagātnes atbalss var kavēt mērķu sasniegšanu.

LASI ARĪ: Retrograda Jupiters 2019. gadā no 10.aprīļa līdz 11.augustam – iedvesmos garīgo izaugsmi un novedīs pie sevis atklāšanas ceļa!

Ūdensvīrs

Labs sākums nedēļai un vienlīdz labvēlīgs tās nobeigums Ūdensvīramir apsolījis enerģiju no Neptūna. Visu nedēļu patrons aizsargās jaukās dāmas, spiežot tās sasniegt vērienīgus mērķus. Ūdensvīram vajadzētu runāt mazāk, darīt vairāk un aktīvi izpausties. Nedēļa ir labvēlīga ikvienam, kas var rīkoties viegli, runāt smalki un manipulēt ar neparedzamo. Astrologi iesaka sievietēm Ūdensvīriem izmantot pārliecināšanas dāvanu, ļaujot viņām sasniegt savas situācijas dažādās grūtībās.

Zivis

Spēcīgais Venēras atbalsts Zivīm būs dzinējspēks ne tikai karjeras un naudas jomā, bet arī personiskajā dzīvē. Enerģijas pārrāvums ļaus Zivīm uzlabot attiecības ģimenē, atjaunot finanšu stabilitāti un pat atrast laimi. Piesardzība prasīs gadījumus, kas saistīti ar ārvalstu ceļojumiem, piedzīvojumiem un nepamatotiem riskiem. Astrologi iesaka sievietēm Zivīm sekot līdzi saviem dokumentiem, rūpīgi izlasīt līgumus un neatbildēt uz apšaubāmiem priekšlikumiem. Ja iespējams, vairāk laika analizējiet un pārbaudiet datus.

avots: dailyhoro

Leave a Comment